Leta, labai gaila... stiprybes tau
QUOTE(JOGUNNDA @ 2006 05 25, 11:21)
O kiek laiko trunka visas pasiruosimas, apvaisinimas ir t.t. Gal kas galite nurodyti nuoroda kur butu smulkiau aprasyta tas visas procesas. Mano nevaisingumo priezastis endometrioze..... Ir po biski pribrendau tam reikalui, kad niekur nedingsiu ir kitaip nebus.
Jogunnda, jei skaitai rusiškai, pažiūrėk čia http://www.probirka.org/ čia visa info apie ivf ir yra netgi skyrelis IVF ir endometriozė.
QUOTE(Daiva @ 2006 05 25, 20:13)
Jogunnda, jei skaitai rusiškai, pažiūrėk čia http://www.probirka.org/ čia visa info apie ivf ir yra netgi skyrelis IVF ir endometriozė.
Ačių Daivute....
svajuke
sunku klausima uzdavei
tiesa sakant toliau nei viena diena i prieki man kazkaip siuo metu neiseina galvot, o kadangi punkcija pirmadieni (antradieni) tai dar nesugebu susikoncentruot
o ir kazkaip neturiu kaip cia ir kauptis, juk ar as ruoshiuos ar nesiruoshiu vistiek knarksiu prasizergus ir niekaip kitaip negalesiu itakoti tos punkcijos
taip kad as dabar medituoju ties sekanciais zhodzhiais "laikykis mergyt ", po punkcijos zhadu keisti meditacijos tema
) hehe...ai juokauju, viskas gerai
ash gatava 
Saiko, laukiu ziniu kaip tau einasi?
QUOTE(svajukė @ 2006 05 26, 12:16)
Saiko, laukiu ziniu kaip tau einasi?
Kol kas galvoju, kad tikrai nesidarysiu jokių testų, lauksiu mmm. Nuojauta sako, kad nieko nebus. Pirmą kartą, tai kiekvienam žingsnyje vis galvodavau, niekad nepamiršdavau, kad esu laukime, taip sakant
O dabar tik kartais prisimenu, mintys visai kitur. Gal ir gerai, nes jau iš anksto esu susitaikius su mintimi, kad reikės vėl bandyti.
Euromergele, Mireja - sėkmės jums
Skamba kiek pesimistishkai...nesitikejau to is taves, Saiko
Prasyciau daugiau shypsotis, ir arba ishvis nieko negalvoti, arba galvoti pozityviai
Sekme isidejau kishenen
aciu
Sekme isidejau kishenen
QUOTE(Saiko @ 2006 05 26, 12:57)
Kol kas galvoju, kad tikrai nesidarysiu jokių testų, lauksiu mmm. Nuojauta sako, kad nieko nebus.
Euromergele, čia ne pesimizmas ar optimizmas, o realybė kalba
O šiaip aš tikrai neliūdžiu prie berželio parymus ir nesriūbauju. Ir netgi šypsausi
O šiaip aš tikrai neliūdžiu prie berželio parymus ir nesriūbauju. Ir netgi šypsausi
shypsokis daugiau shirdele
QUOTE(Saiko @ 2006 05 26, 13:40)
Svajuke, o kaip tu laikais? Ar planuoji šiems metams ką nors?
QUOTE(Saiko @ 2006 05 26, 11:57)
Kol kas galvoju, kad tikrai nesidarysiu jokių testų, lauksiu mmm. Nuojauta sako, kad nieko nebus. Pirmą kartą, tai kiekvienam žingsnyje vis galvodavau, niekad nepamiršdavau, kad esu laukime, taip sakant
O dabar tik kartais prisimenu, mintys visai kitur. Gal ir gerai, nes jau iš anksto esu susitaikius su mintimi, kad reikės vėl bandyti.
Nu pasirodo ne aš viena su nuojautom blūdiju
QUOTE(Saiko @ 2006 05 26, 14:57)
Svajuke, o kaip tu laikais? Ar planuoji šiems metams ką nors?
gerai laikausi, gerai jaučiuosi (tpfu tpfu per kairį petį).