Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Tlana, kai yra hiperstimuliacija, tai daugybė visokių skausmelių, nes pilvas išsipūtęs ir labai jautru ten viskas. O šonuose dėl daug ko gali suskausti, gal kiaušidės dilgčioja, gal gimdos raiščiai.
Aš tai va dabar kai nusičiaudau, tai net silpna pasidaro - tokie diegliai kirkšnyse nueina ax.gif

Sėkmės tau rytoj - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bazinė T @ 2006 05 03, 10:44)
Jolanciuke gydytoja liepe, bet as jau buvau pasidariusi , neiskenciau, nes labai bijojau, kad viskas butu gerai.

O aš sprendžiu dilemą:laukti savaitę kaip gydytoja sakė, ar pasidaryti jau ryt, kad įsitikinčiau, jog HCG didėja blush2.gif g.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Laukiam nesulaukiam leliuko ir dabar pasiryzome darytis dirbtini apvaisinima blink.gif
Gal busite tokios mielos ir patarsite man,papasakosite kaip viskas buvo,ar labai skaudejo,pas kokius gydytojus lanketes ir pan.
didelis aciu 4u.gif
(pamaiva-22 sesutes laiskas visoms,kurios tai perejo..)
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 03, 21:52)
O aš sprendžiu dilemą:laukti savaitę kaip gydytoja sakė, ar pasidaryti jau ryt, kad įsitikinčiau, jog HCG didėja blush2.gif  g.gif

Aš tai pasidaryčiau blush2.gif Nervus saugot reikia ax.gif blogiai tai nebus, o nesikankinsies...
Atsakyti
Mirėja, o man tai žinok hcg toks baisus stresas, aš net po IVF galvojau gal man jo iš viso nedaryti, tiesiog laukti kas bus....o kai pasidariau tai irgi vis kirbėjo mintis, kad gal reikėtų pakartoti po kurio laiko ir pažiūrėti, kaip auga, bet nu man taip baisu, kad neprisiverčiau blush2.gif
O kaip tau sekasi? Ar juda tavo reikaliukai su ivf?
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 05 03, 22:50)
Aš tai pasidaryčiau blush2.gif Nervus saugot reikia ax.gif blogiai tai nebus, o nesikankinsies...

Na, neiškenčiau, nuvažiavau ir pasidariau blush2.gif Apie pietus žinosiu atsakymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 04, 08:55)
Na, neiškenčiau, nuvažiavau ir pasidariau blush2.gif Apie pietus žinosiu atsakymą ax.gif

NU tu musus nekantruole 4u.gif .tikiuosi jis auga ir niekur nežada is taves isbegti visus 9 men wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 04, 08:55)

Kaip aš tave suprantu. Aš lygiai tokia pat nekantri blush2.gif
Laukiame gerų žinių.
Atsakyti
Leta, kaip tu? ar teplioja dar? ar kartojai hcg? 4u.gif
Papildyta:
mergaitės, ko dar neįtraukiau į sąrašiuką, sakykite. cool.gif

Esperansa, ar jau Lietuvoje esi? (atsiprašau, kad šiek tiek ne į temą ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 04, 11:30)
Kaip aš tave suprantu. Aš lygiai tokia pat nekantri blush2.gif
Laukiame gerų žinių.

HCG 981 clap.gif Labai sparčiai auga thumbup.gif Kad ir toliau taip ax.gif

32c.d o jau beveik 1000 HCG bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 04 gegužės 2006 - 11:55
Patys didžiausi sveikinimai Jolančiukei..
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 04, 12:52)
HCG 981 clap.gif  Labai sparčiai auga thumbup.gif Kad ir toliau taip ax.gif

32c.d o jau beveik 1000 HCG bigsmile.gif

na, tai jau dvynukai garantuoti. thumbup.gif thumbup.gif na nerelu, taip smagu dėl to, kad pagaliau, Jolančiuke, tavo svajonė išsipildė. 4u.gif wub.gif wub.gif taip gera ant dūšios. blush2.gif
Atsakyti