Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 28, 08:52)
labas rytas, nu pasidariau NT  syryt, aisku gavau ko tikejausi,  pavarvinau akis kazkas lyyyyyg buvo, bet gal tik mano vaizduotej, bandysiu vel gal ketvirtadieni biggrin.gif

as irgi pasidariau , man tik 10dpo , tai aisq buvo , balta balta kur dairais .. akis galima isiukti ten i ta testa beziurint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 28, 08:56)
as irgi pasidariau , man tik 10dpo , tai aisq buvo , balta balta kur dairais .. akis galima isiukti ten i ta testa beziurint  lotuliukas.gif

tai as tada tyliu, nes man tik 8dpo bet neiskenciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 28, 08:59)
tai as tada tyliu, nes man tik 8dpo bet neiskenciau lotuliukas.gif

as sakiau jau viska nebegadinsiu , lauksiu bent jau penktadienio ,, nes tos nelemtosios turi pasirodyt savaitgali . bet jai bt nukris , tai nebus reikalo net gadinti . biggrin.gif cia sm prisiskaitai kad kitoms jau vaiduokliauja 9d ar 10d tai galvoji kad ir man gal ka nors parodys biggrin.gif o juk geriausia testu nedarytu kol neateina bent mmm diena .. ziurek buna uzkimba kartais , bet su mmm pasisalina ir tai normalu . o mes anksti darydamos tik suziebiam viltis . smile.gif
Atsakyti
Pasikeiksiu, panos smile.gif

Ateinu šiandien į polikliniką (apie 10 val.) - pralaukiau prie laboratorijos eilėje virš valandos, o po to jau įėjus man priminė, kad tik iki 10 val. priima AFS tyrimui kraują...

Nu bliamba, vieversių pasaulis. Kodėl tik iki 10-os, kai prie laboratorijos tokios eilės? Iš kur tokios kolosalinės eilės? Krūva sveikų žmonių pridavinėja tą kraują, tai gal reikėtų daugiau personalo, tuos mėginius priimančio? Ir gal tada tokį tyrimą turi skubos tvarka padaryti be eilės, kiek aš dar nuvaikščiosiu ten, kol spėsiu sulaukti eilės iki 10-os? Turbūt, reikia budėt nuo 7-ių ryto... doh.gif Aišku, šįkart buvau atėjusi vėlokai, bet iš kur man žinoti, kad ten bus 50 žmonių prieš mane eilę užsiėmusių? doh.gif

Jaučiuosi dabar nuskriausta mokesčių mokėtoja. Maža to, kad už patį tyrimą jau suplojau 80 lt, jau atstovėjau dvi eiles, bet dar ir atsikelti turėsiu dievaži kada, kad pro visas tas šeimynas su mažais vaikais, nėščiąsias ir sunkius ligonius su skubiais siuntimais suspėčiau duoti to kraujo...

Na, gal ir nugalima situacija (ryt neišmiegosiu, atsikankinsiu dar kartą eilėje ir gal bus bingo), bet man kažkaip sunkiai sekasi su mūsų medicinos sistema, sunkiai... Tai į priimamąjį ne tos ligoninės kreipiuosi, dabar su tyrimais vargstu... Apie tai, kad pas terapeutę ar ginekologę nesugebu gauti talonėlio anksčiau nei po mėnesio - jau išvis nekalbu. Namoku aš draugauti su medicinos įstaigom... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 28, 12:12)
Pasikeiksiu, panos smile.gif

Ateinu šiandien į polikliniką (apie 10 val.) - pralaukiau prie laboratorijos eilėje virš valandos, o po to jau įėjus man priminė, kad tik iki 10 val. priima AFS tyrimui kraują...

Nu bliamba, vieversių pasaulis. Kodėl tik iki 10-os, kai prie laboratorijos tokios eilės? Iš kur tokios kolosalinės eilės? Krūva sveikų žmonių pridavinėja tą kraują, tai gal reikėtų daugiau personalo, tuos mėginius priimančio? Ir gal tada tokį tyrimą turi skubos tvarka padaryti be eilės, kiek aš dar nuvaikščiosiu ten, kol spėsiu sulaukti eilės iki 10-os? Turbūt, reikia budėt nuo 7-ių ryto...  doh.gif  Aišku, šįkart buvau atėjusi vėlokai, bet iš kur man žinoti, kad ten bus 50 žmonių prieš mane eilę užsiėmusių?  doh.gif

Jaučiuosi dabar nuskriausta mokesčių mokėtoja. Maža to, kad už patį tyrimą jau suplojau 80 lt, jau atstovėjau dvi eiles, bet dar ir atsikelti turėsiu dievaži kada, kad pro visas tas šeimynas su mažais vaikais, nėščiąsias ir sunkius ligonius su skubiais siuntimais suspėčiau duoti to kraujo...

Na, gal ir nugalima situacija (ryt neišmiegosiu, atsikankinsiu dar kartą eilėje ir gal bus bingo), bet man kažkaip sunkiai sekasi su mūsų medicinos sistema, sunkiai... Tai į priimamąjį ne tos ligoninės kreipiuosi, dabar su tyrimais vargstu... Apie tai, kad pas terapeutę ar ginekologę nesugebu gauti talonėlio anksčiau nei po mėnesio - jau išvis nekalbu. Namoku aš draugauti su medicinos įstaigom...  doh.gif

labas, gal jau siandien pridavei kraujuka?
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 29, 10:30)
labas, gal jau siandien pridavei kraujuka?

Įšokau į paskutinės minutės pasiūlymą, galima sakyt. smile.gif Atėjau kažkur 9:05... Eilė - didesnė nei vakar. Galvojau - viskas, vilčių nėra, reikės keltis 7-ą ir 8-ai atvažiuoti ryt. Nu bet nieko, kažkaip 9:50 atėjo eilė mano - buvo mažiau vaikučių ir skubių siuntimų, tad mano eilė greičiau pajudėjo. Taigi, pridaviau, fuh... Bet jau maniau, kad ir šiandien bus proliotas.

Tai va, dabar laukiu rugsėjo 3-os, kai bus ureaplasmos rezultatai, o tada, jeigu ras ureaplasmą - skambinsiu ginei, jei neras - skambinsiu daugmaž rugsėjo 6-ą, nes ir AFS atsakymai tada jau daugmaž bus.

Orchidėja@, o kaip tavo vaiduoklis? Neparyškėjo? Netikrinai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 29, 08:47)
Įšokau į paskutinės minutės pasiūlymą, galima sakyt. smile.gif Atėjau kažkur 9:05... Eilė - didesnė nei vakar. Galvojau - viskas, vilčių nėra, reikės keltis 7-ą ir 8-ai atvažiuoti ryt. Nu bet nieko, kažkaip 9:50 atėjo eilė mano - buvo mažiau vaikučių ir skubių siuntimų, tad mano eilė greičiau pajudėjo. Taigi, pridaviau, fuh... Bet jau maniau, kad ir šiandien bus proliotas.

Tai va, dabar laukiu rugsėjo 3-os, kai bus ureaplasmos rezultatai, o tada, jeigu ras ureaplasmą - skambinsiu ginei, jei neras - skambinsiu daugmaž rugsėjo 6-ą, nes ir AFS atsakymai tada jau daugmaž bus.

ryt tikrinsiu, bet kad pilvo maudimas nezinau ar i gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 29, 10:54)
ryt tikrinsiu, bet kad pilvo maudimas nezinau ar i gera g.gif

Maudimas nieko nesako - būna ir pastojus jisai. Na, nespėliokim, bet labai linkiu, kad jau ne už kalnų būtų tie du brūkšniai laukti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 29, 08:58)
Maudimas nieko nesako - būna ir pastojus jisai. Na, nespėliokim, bet labai linkiu, kad jau ne už kalnų būtų tie du brūkšniai laukti.  4u.gif

nu pamatysim, ryt poryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 29, 09:47)

O kur cia tokios eiles??Man irgi reikes kazkada priduot.Ir tas visas zarazas darysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 08 29, 13:17)
O kur cia tokios eiles??Man irgi reikes kazkada priduot.Ir tas visas zarazas darysiuos  smile.gif

Čia diagnostikos centre (Centro poliklinika, Pylimo g.)

Šiaip man siūlė iš karto į Santariškes važiuoti, bet aš, vištelė, pamaniau, kad per polikliniką man greičiau gausis... blush2.gif
Atsakyti
Labutis visom mergaitem.mum jau lietuvoj atostogos baigesi.jau namie ryt einu registruotis cia pas daktara.orchideja nebijok kad pilveli paskauda cia normalu,ir man taip buvo.pilveli skaudejo menesiniu metu
Atsakyti