Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(milou @ 2012 09 02, 17:13)
vylabusle, as pries pora dienu gavau pastu sveikinima, kad mazdaug "tuk tuk tuk - jusu mazylis jau beveik cia - ar esate tinkamai pasiruose ji priimti?" + vaikisku rubu kataloga, nes neuzteko proto uzbluokuoti visus nestukiu saitus, kuriuose buvau prisiregistravus..greit paslepiau tashej, kad vyras nepamatytu, bet galvojau sirdis sprogs is skausmo rakinant buta..
orchideja, del nestumo testu tai ir as siryt pagadinau, nors menesines tik uz 10dienu ir nelabai si menesi stengemes, bet buciau is proto isejus, nes irgi rodos pykina, rodos krutine jautreja, ir paskutines menesines keistokos ir ne tokios gausios buvo, bet aisku pavarciau rankose viena bruksneli (5dienos po ovuliacijos - ..... )

Jooo, tie sveikinimai, kai jau vos vos apsilaižai žaizdas - kažkoks pragaras doh.gif Per antrą nėštumą irgi neatsispyriau liniuotėms, kalendoriams - pamaniau, kad jeigu vengsiu - tik prisišauksiu sau bėdą vėl... Bet, kaipmat, įtakos tai neturėjo, bent jau teigiamos. Dabar, kai pastosiu, tylėsiu po keliais užrakštais, darysiuos sau HCG, ir jokių nėštuminių svaičiojimų greižtai iki kokios 25-os savaitės schmoll.gif

O dėl NT - turbūt, jeigu jau mintys visokios siautėja galvoj - gal ir geriau pasidaryti. Kainuoja ne karvę, o ramybė kainuoja brangiau...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 02, 16:28)
O dėl NT - turbūt, jeigu jau mintys visokios siautėja galvoj - gal ir geriau pasidaryti. Kainuoja ne karvę, o ramybė kainuoja brangiau...

na zinai, turbut uz visus tuos vejais paleistus testus vos ne ovuliacijos diena jau buciau ir karve ipirkus g.gif biggrin.gif ... bet ir as taip galvoju, kiekvienas savaip kvailiojam, kas taskosi pinigus zaroj, kas perka cigaretes, ar laksto po klubus, o as va svaistau nestumo testams ir man negaila schmoll.gif jeigu mano sielos ramybe per menesi man atsieina 10e tai as juos ir isleisiu. va dabar busiu spakaina savaite.
Atsakyti
Laba, as savo aukseli praradau 15 sav,nustojo vystitis ,suzinojau 20sav,savijauta buvo ideali ,nrt tyrimai pries isvalyma buvo idealus,kita sav gausiu vaisiaus tyrimus,gal kas paaiskes,gine sake 3 menesiukus palaukt.kada jus pastojot ar lengvai?
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2012 09 02, 17:40)
na zinai, turbut uz visus tuos vejais paleistus testus vos ne ovuliacijos diena jau buciau ir karve ipirkus  g.gif  biggrin.gif ... bet ir as taip galvoju, kiekvienas savaip kvailiojam, kas taskosi pinigus zaroj, kas perka cigaretes, ar laksto po klubus, o as va svaistau nestumo testams ir man negaila  schmoll.gif jeigu mano sielos ramybe per menesi man atsieina 10e tai as juos ir isleisiu. va dabar busiu spakaina savaite.

aš visus testus nurašau planavimo išlaidoms... Bet, merginos, kaip man pyktis ima ant sveikatos apsaugos sistemos, ant to, koks požiūris į persileidimus, nevaisingumą... Jeigu pora nepastoja - tai yra grynai poros problemos... Kol kas daug pinigų nekainavo man visi tie dalykai (bendrai skaičiavau kažkada, gavosi apie 750 lt nuo pat pirmojo nėštumo pradžios - čia ir su vizitais mokamais, ir su vaistais, ir su tyrimais), bet jeigu būtų kokių rimtesnių problemų - tikrai prireiktų nemažų išlaidų, o ką jau kalbėt, kai prieinama prie dirbtinio apvaisinimo... Jokios valstybinės politikos šioje srityje, jokio palengvinimo poroms, kurios, brač, tai pačiai valstybei bando piliečių užauginti... nei vieno tyrimo nemokamo, net skubiosios pagalbos ligoninėje nulupo...Ir ta "trijų persileidimų" taisyklė kažkokia laukinė. Kaip dar nesuvokta, kad 3 persileidimai yra DAUG? Pasmerkia moteris bile kokioms kančioms, o po to teikiasi jomis rūpintis...

Ot man įdomu net patapo, o po trijų persileidimų kokių tokių stebuklų nutinka? Gal netgi kokį nors AFS nemokamai ištiria?
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 09 02, 17:44)
Laba, as savo aukseli praradau 15 sav,nustojo vystitis ,suzinojau 20sav,savijauta buvo ideali ,nrt tyrimai pries isvalyma buvo idealus,kita sav gausiu vaisiaus tyrimus,gal kas paaiskes,gine sake 3 menesiukus palaukt.kada jus pastojot ar lengvai?

Jetau, koks didelis jau buvo... verysad.gif

aš pastojau tai sąlyginai lengvai abu kartus - pirmą per 5, antrą per 4 mėnesius. Ir pamečiau irgi lengvai - vieną 6 savaičių, kitą - 8... Linkiu, kad ekspertizė būtų informatyvi...
Atsakyti
Vylabusle, dekui.
Oi visai apie parasa buvau pamirsus, as dabar sakiau ir niekm nieko nei sakysiu, nei forumuose kokis lenteles pildysiu iki tol kol nebusiu tikra kad tikrai bus viskas gerai.
Tiesa sakai, gal ir cia yra kas daro tyrimus mokamai, bet bus geriau jei Lietuoj pasidarysiu kad ir mokamai viska.

Orchideja, dekui. Labai tikiuos,kad gydytoja pasakys tik geru naujienu.

Labai letai netekties zaizdos gyja. Dabar vienintelis dalykas ko laukiu greiciau menstruacijos prasidedu, o tada pas daktarus ir lauksim rezultatu.

Del sveikatos apsaugos sistemos, tai ir man pyktis ima, as nesuprantu kaip jie taip pro pristus ziuri.
Sneka viena, daro kita.
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2012 09 02, 19:04)
Vylabusle, dekui.
Oi visai apie parasa buvau pamirsus, as dabar sakiau ir niekm nieko nei sakysiu, nei forumuose kokis lenteles pildysiu iki tol kol nebusiu tikra kad tikrai bus viskas gerai.
Tiesa sakai, gal ir cia yra kas daro tyrimus mokamai, bet bus geriau jei Lietuoj pasidarysiu kad ir mokamai viska. 

Orchideja, dekui. Labai tikiuos,kad gydytoja pasakys tik geru naujienu.

Labai letai netekties zaizdos gyja. Dabar vienintelis dalykas ko laukiu greiciau menstruacijos prasidedu, o tada pas daktarus ir lauksim rezultatu.

Del sveikatos apsaugos sistemos, tai ir man pyktis ima, as nesuprantu kaip jie taip pro pristus ziuri.
Sneka viena, daro kita.

Aš irgi laukiu menstruacijų dabar. Matuojuosi BT, tai matau, kad ovuliacija įvyko lygiai 14 ciklo dieną, kaip ir visada, tad ir mėnesinės bus laiku. Viena vertus, džiugu, kuta vertus - mane net baugina toks mechaninis mano ciklo punktualumas: organizmas staigiai "pamiršo" nėštumą - tarsi jo net nebūtų priėmęs, nė nebandytų jam adaptuotis, teiktis išnešiojimui... Abu persileidimus ciklas momentaliai stojo į vietas, tuoj po persileidimo užsivedė kaip laikrodis, nė nestabtelėjo... Bijau, kad tai nebūtų imuniteto atmetimo reakcija - su tokia neįsivaizduoju, kaip kovoti reikėtų, daug neskaičiau apie tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 02, 20:55)
Aš irgi laukiu menstruacijų dabar. Matuojuosi BT, tai matau, kad ovuliacija įvyko lygiai 14 ciklo dieną, kaip ir visada, tad ir mėnesinės bus laiku. Viena vertus, džiugu, kuta vertus - mane net baugina toks mechaninis mano ciklo punktualumas: organizmas staigiai "pamiršo" nėštumą - tarsi jo net nebūtų priėmęs, nė nebandytų jam adaptuotis, teiktis išnešiojimui... Abu persileidimus ciklas momentaliai stojo į vietas, tuoj po persileidimo užsivedė kaip laikrodis, nė nestabtelėjo... Bijau, kad tai nebūtų imuniteto atmetimo reakcija - su tokia neįsivaizduoju, kaip kovoti reikėtų, daug neskaičiau apie tai...  unsure.gif

Eina sau, kiek visko mum gali but ir nutikt. As jau visko bijau, turbut visas ligas ir virusus bandau pas save rast ir bandau kazkokiu budu rast paaiskinima kodel, kodel taip nutiko... Buvo mintis, kad pastojau kai buvom medaus menesio kopinet, ten karsta, gal kokia bakterija, gal juros vanduo, kitas maistas... istikruju labai greitai ir lengvai pastojau ir labai greit nustojo vystytis, buvau skaicius apie organizmo atmetimo reakcija, buvau ir as apie save pagalvojus. MB gydytojas, bet jis visai kitur labiau specializuojas, klausiau ir del to pas ji ,organizmo atmetimo, sake nera didele beda, tik svarbu nustatyt tikslia priezasti ir tinkamus vaistus parinkt.
O tu jau daug tyrimu pasidarei?
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2012 09 02, 21:36)
Eina sau, kiek visko mum gali but ir nutikt. As jau visko bijau, turbut visas ligas ir virusus bandau pas save rast ir bandau kazkokiu budu rast paaiskinima kodel, kodel taip nutiko... Buvo mintis, kad pastojau kai buvom medaus menesio kopinet,  ten karsta, gal kokia bakterija, gal juros vanduo, kitas maistas... istikruju labai greitai ir lengvai pastojau ir labai greit nustojo vystytis, buvau skaicius apie organizmo atmetimo reakcija, buvau ir as apie save pagalvojus. MB gydytojas, bet jis visai kitur labiau specializuojas, klausiau ir del to pas ji ,organizmo atmetimo, sake nera didele beda, tik svarbu nustatyt tikslia priezasti ir tinkamus vaistus parinkt.
O tu jau daug tyrimu pasidarei?

Ne, aš, galima sakyti, tik pradėjau. Po pirmojo persileidimo vasario mėn. padarė man plasmų ir chlamidijų tyrimą - rado ureaplasmą, su vyru gydėmės... Planavau pakartoti tyrimą (priklauso ne anksčiau nei po trijų mėn.), užsiregistravau pas ginekologę, bet kaip tik pastojau, todėl vietoje to, kad duočiau tepinėlį, nuėjau echoskopijai... Po antros nelaimės išsityriau skydliaukę (rodikliai į normas telpa, bet dar reikės, kad gydytoja pakomentuotų), daviau tepinėlį ureaplasmos tyrimui, rezultatai bus rytoj, ir daviau kraują AFS tyrimams - rezultatai bus savaitės vidury kažkur. Tai mano planas toks: jeigu randa ureaplasmą, ryt-poryt skambinu gydytojai, jeigu neranda - tada skambinsiu gal kokį ketvirtadienį-penktadienį, nes tada AFS jau turėtų būti. Jeigu ir ten tvarka - planuosim kitus tyrimus, žiūrėsim...

Įtariu, kad galiu ureaplasmą turėti, bet jeigu ji neišgydyta - kitus tyrimus vis viena darysiuos, nes įtariu, kad ne ji viena čia pasidarbavo... unsure.gif – žodžiu, visus išgyvenimus pagardina dar ir paranoja...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 02, 23:25)
unsure.gif  – žodžiu, visus išgyvenimus pagardina dar ir paranoja...

Kaip as tikiuos, kad jums viskas bus gerai, ir tyrimai bus tik geri.
Siti tavo zodziai toki tinkami, vietoj ir teisingi. Man jau menkiausias dilgsiojimas, maudimas asocijuosi su kazkokiu virusu ir liga doh.gif
As pradejau nuo siandien sveikai gyvent, tiksliau maitintis,vel visus vitaminus issitraukiau, ryt bandysiu i sporto sale traukt, po biuletenio i darba ryt jau einu. Per ilgai manau save uzsigrauziau. Reik organizma stiprint ir uz keliu menesiu tyrimus darysimes.
Ryt skambinsuos i privacia genetikos klinika vilniuje, gal jie visus tyrimus atlieka, pasikonsultuosiu, menstruaciju sulauksiu ir registruosiuos vizitui lapkricio menesiui.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 01, 23:26)
Beje, jau kelios dienos praėjo. Kažin, kaip kitten3 ir pampotaukšlėlis? Ar testai ryškėja?

Sveikos mergaitės 4u.gif
Savaitgalį buvom išlėkę prie ežeriuko tai nebuvo kada darytis pakartotino testo, šyryt pasidariau tai kažkoks turbūt brokuotas buvo, nes ir kontrolinė juostelė ne tokia ryški kaip turėtų būti... Bet šiaip tai bent kolkas tikiuos kad viskas gerai, nes esu be galo dirgli, skauda krūtinė ir šiaip užeina visokie negerumai laiks nuo laiko...Pirmadienį keliausiu pas gydytoja gal bus aiškiau kas ir kaip...Kažkodėl dar bijau pagalvot apie tai kad aš nestuke.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 09 03, 07:48)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Savaitgalį buvom išlėkę prie ežeriuko tai nebuvo kada darytis pakartotino testo, šyryt pasidariau tai kažkoks turbūt brokuotas buvo, nes ir kontrolinė juostelė ne tokia ryški kaip turėtų būti... Bet šiaip tai bent kolkas tikiuos kad viskas gerai, nes esu be galo dirgli, skauda krūtinė ir šiaip užeina visokie negerumai laiks nuo laiko...Pirmadienį keliausiu pas gydytoja gal bus aiškiau kas ir kaip...Kažkodėl dar bijau pagalvot apie tai kad aš  nestuke.gif  unsure.gif

Nieko, nieko, pamatysi, kad viskas gerai: jeigu krūtinė skausminga - tai yra laaabai patikimas ženklas mirksiukas.gif

O aš skambinausi dėl ureaplasmų, merginos. Žinot, ką man pasakė? Taip, tyrimų atsakymai yra, užeikite pasiimti. Na, taip supratau, kad jeigu kviečia pasiimti - matyt, tyrimo rezultatai nėra geri... Kitaip gal sakytų "sveika", ir tiek... Na, nieko, rytoj prieš darbą pasivažinėsiu iki laboratorijos...

Tai va, nusikėlė viena diena mano atsakymų susižinojimas... Bet gal ir gerai: turėsiu ats. rytoj, paskambinsiu ginei, ir susitarsime vizitui, kurio metu jau ir AFS bus rezultatai. Kaip nors sukooperuosiu visus savo tyrimus galiausia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 03, 10:22)
Nieko, nieko, pamatysi, kad viskas gerai: jeigu krūtinė skausminga - tai yra laaabai patikimas ženklas  mirksiukas.gif

O aš skambinausi dėl ureaplasmų, merginos. Žinot, ką man pasakė? Taip, tyrimų atsakymai yra, užeikite pasiimti. Na, taip supratau, kad jeigu kviečia pasiimti - matyt, tyrimo rezultatai nėra geri... Kitaip gal sakytų "sveika", ir tiek... Na, nieko, rytoj prieš darbą pasivažinėsiu iki laboratorijos...

Tai va, nusikėlė viena diena mano atsakymų susižinojimas... Bet gal ir gerai: turėsiu ats. rytoj, paskambinsiu ginei, ir susitarsime vizitui, kurio metu jau ir AFS bus rezultatai. Kaip nors sukooperuosiu visus savo tyrimus galiausia.  biggrin.gif

Viskas ir tau mergyt bus kuo puikiausiai gi sakiau, kad Vatikane dega ir visų šio skyrelio lankytojų žvakutė, tad greit pasiseks ir tau 4u.gif
Atsakyti