Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(murmur @ 2012 11 07, 16:56)
Na zinokit istikruju - ir man taip pat pasake. Turi registruoti gydantis gydytojas. Gydytojas el.pastu arba faksu turi siusti prasyma sanatorijai o jie atsakys kai tures laiko. Zodziu gydytojams nauja vieta pasipinigavimui atsiranda  doh.gif

tai jau tikrai doh.gif ir gydytojus papildomu darbu užkrauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 11 07, 16:56)
Na zinokit istikruju - ir man taip pat pasake. Turi registruoti gydantis gydytojas. Gydytojas el.pastu arba faksu turi siusti prasyma sanatorijai o jie atsakys kai tures laiko. Zodziu gydytojams nauja vieta pasipinigavimui atsiranda  doh.gif

Tikiuosi cia laikinai toks nesusipratimas schmoll.gif
Kaip planuot atostogas vaziavimui i sanatorija? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rausvakase: 07 lapkričio 2012 - 21:46
Apie nauja tvarka

http://www.vlk.lt/vl...mp;item_id=2011
Atsakyti
Tai cia dokumentu tvarkymo tvarka, del registracijos nieko neminima. Manau cia pati sanatorija susigalvojo nauja tvarka nes normaliai paaiskint negalejo kur ir kaip siusti turi gyd prasyma, per kiek laiko atsakys ir pan.
Atsakyti
ar sioje sanatorijoje visi gyvena atskirai, ta prasme, be svetimos seimos? mes vaziuotumem su suneliu ir evzciausi sveika mergyte 3 metu kartu. tai labai noretusi geresnio kambario, gal net su TV. ar imanomas toks variantas? ir kokia kaina butu mergytei, kambarys geresnis lyg ir plius 10 lt para? vaziuotumem su G83.1 ir G95.8 diegnozemis. neuoroligines jos;)
Atsakyti
Visi atskirai, nepriklausomai ar renovuotas kambarys ar ne. Del papildomo vaiko pasiteiraukit sanatorijoj. Renovuotas kambarys su tv 10lt/para.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 11 08, 13:02)
Visi atskirai, nepriklausomai ar renovuotas kambarys ar ne. Del papildomo vaiko pasiteiraukit sanatorijoj. Renovuotas kambarys su tv 10lt/para.

aciuuuu
Atsakyti
o kaip jus rezervuojates kmabarius, zinote kiek dienu duos sanatorija? mes su suneliu sauluteje buve pries 3,5 metu, bet tada po ligonines, tai iskarto vaziavome. dabar noreciau pavasari ir i gintara. kiek girdejau su vidutine negalia, kasmetai priklauso sanatorija, ar klystu as?
Atsakyti
Tai su ta nauja tvarka matomai vasara nepateksi o su musu gydytoja apskritai nepateksi doh.gif
Atsakyti
iki sausio 2 liko menesiukas geras, reik kazkaip issiaiskinti ta nauja nesamone, nes liksim taip be sanatorijos. cia itariu sanatorijos bajeriai nauji sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2012 11 11, 11:26)
cia itariu sanatorijos bajeriai nauji sad.gif

Manau, kad ligoniu kasos primete nauja tvarka doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
su savo mažaja, jai 1.3 mėn. važiuosime pirma karta, esu visiškai žalia blush2.gif turiu klausimukų:
1. kiek suprantu galiu prašyti kad pastytų mums lovyte g.gif
2. o skalbimo mašina yra, ar mamos skalbiasi pačios blush2.gif
3. po procedūrų ar leidžia išeiti su vaiku pasivaikščioti po pajūrį g.gif
4. mes dar geriame mišinuka ir anksti ryte, jei pasiimčiau su savimi virdulį ar reikės mokėti už elektra, kaip ir kompa ar reikia mokėti norint junktis prie jų interneto g.gif

nepykit už kvailus klausimu blush2.gif ačiū už info aciuks.gif
dėl naujos tvarkos, gal kad mano gera gydytoja pasakė taip, ji viska sutvarko aš tik pasiskambinu ir viska sutikslinu kada atvykstu, bent jau taip supratau. trečiadienį galėsiu viska tiksliau parašyti.
Atsakyti