Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Sveikos
mes irgi balandzio 22 d. vaziuojam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2013 04 02, 10:37)
As su savo abiem vyksiu 22 d. Laaabai tikiuos, bent koks pavasaris iki to laiko prasides cool.gif

QUOTE(Ninkasi @ 2013 04 02, 13:27)
Sveikos
mes irgi balandzio 22 d. vaziuojam wink.gif

smagu kad "kolegų" tikrai sutiksim 4u.gif o dėl pavasario ir mes laaaaaaaaaabai labai naiviai viliamės ir tikim, kad jis tikrai ateis ax.gif
Atsakyti
kiek atsirado 22d važiuojančių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes su 9-mete ir 3-meciu atvykstame 23d. Jei nieks nuo praeitu metu nepasikeite, tai mus rasit visuomet pirmam aukste prie skanestu aparatu, jei ne perkancius, tai bent jau beziurincius doh.gif biggrin.gif, na o po pietu susitikimo vieta - pajuris - nepriklausomai nuo oro 4u.gif
Atsakyti
O ar esat kuri jau tokiu laiku buvusios? As labai pergyvenu del oro, bet ir guodziu save, kad saulute jau silta ir kad kopose, pusyne vejo didelio nesijaus g.gif Bet gi ant smelio tai dar salta bus sedet kopose g.gif

Ir dar, ar yra baseinas Gintare? Ar tik siaip vandens proceduras skiria g.gif

Prisimenu kaip as paauglystej buvau Gintare, o dabar sugrisiu su savo vaikais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jupu: 03 balandžio 2013 - 07:02
Yra baseinas bet i ji priima lyg tai tik nuo 3 metuku
Atsakyti
QUOTE(ingalinas @ 2013 04 03, 09:17)
Yra baseinas bet i ji priima lyg tai tik nuo 3 metuku

O kur ten tas baseinas?
Matyt, ne visiems skiria, nes net nezinojau, kad jis ten yra.
Atsakyti
Aš irgi apie baseina pirma karta girdziu. O jis skiriamas kaip procedura?

Na kur tas pavasaris. Jauciu mums geguzes pabaigoje vaziujant reikes pirstiniu ir vieotje dviracio rogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 04 03, 10:31)
Aš irgi apie baseina pirma karta girdziu. O jis skiriamas kaip procedura? 

Na kur tas pavasaris. Jauciu mums geguzes pabaigoje vaziujant reikes pirstiniu ir vieotje dviracio rogu  doh.gif

smile.gif Tikrai susitvarkys tie orai iki geguzes pabaigos.
Atsakyti
yra baseinas, kaip atskiras korpusas, einant pro druskų kambarius lauk link 4 korpuso ir stovi iš karto po kaire ranka, ten baseinas jei gerai pameni t.y. vyres nėlis pasakojo lyg ten g.gif
Atsakyti
Na tai turbut kur vyksta vandens proceduros . bet apie pati baseina nieko negirdejau. Nors gal kad su maziuku buvau ir ne ta liga.
Atsakyti
Baseinas skiriamas kaip procedura bent jau cia, Vilniuje, Pusyno kely. Mano dickiui ji skyre, ale taip ne karto ir nenuejo, nes prasidejo obstukcinis bronchitas doh.gif O i ji einant reikia kepureles, todel ir klausiu ar yra baseinas smile.gif
Atsakyti