Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(dndsmile @ 2012 09 10, 13:36)
sveiki , mes gyvename nerenovuotame kambaryje,. siuo metu Gintare .na nieko blogo negaliu pasakyti apie nerenovuotus; lovos naujos spinteles naujos , senas staliukas ir spinta sienine yra pakabu pakabinta , foto pabandysiu vakare ikelti arba jums asmeniskai jei neiseis galeciau nusiusti  smile.gif

Foto labai noreciau paziureti ir as, jeigu visgi tektu ten apsitot, butu smalsu kas laukia smile.gif nes uzpernai mes net neziurejom iskart emem renovuota.
Atsakyti
O jai gauni kelialapi is ligonines kaip ten dabar su vietom ar irgi reikia but vieta rezervavus? ar ga;lima ir taip vaziuoti, visdelto nevasara jau
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 09 11, 07:54)
O jai gauni kelialapi is ligonines kaip ten dabar su vietom ar irgi reikia but vieta rezervavus? ar ga;lima ir taip vaziuoti, visdelto nevasara jau

Siaip reiketu pasiskambinti, bet vakar skambinau sake vietu tikrai turi.
Atsakyti
Tai siandien turi, rytoj gal netures. Nesunku juk pasiskambinus rezervuotis vieta ir tada jau ramiai vaziuoti wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes vaziuojame spalio 2 i Gintara. Esame buve pries porametu, tada dar visai mazas mano zuikis buvo.
Sakykit, ar gerai supratau, kad renovuoti kambariai dabar turi ir TV? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 09 16, 19:36)
Sveiki,
mes vaziuojame spalio 2 i Gintara. Esame buve pries porametu, tada dar visai mazas mano zuikis buvo.
Sakykit, ar gerai supratau, kad renovuoti kambariai dabar turi ir TV?  bigsmile.gif

Gerai supratot-turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 09 16, 19:36)
Sveiki,
Sakykit, ar gerai supratau, kad renovuoti kambariai dabar turi ir TV?  bigsmile.gif

Nebijot kad tuo metu bus šalta, orai atvėsę, šildymas neįjungtas? Aš lauksiu kol pajungs šildymą tada važiuosi. Vienais metais buvom kai nešildė, tai žiauriai šąlom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2012 09 16, 19:26)
Gerai supratot-turi biggrin.gif

Valiooo thumbup.gif

QUOTE(jurgita112 @ 2012 09 16, 19:29)
Nebijot kad tuo metu bus šalta, orai atvėsę, šildymas neįjungtas? Aš lauksiu kol pajungs šildymą tada važiuosi. Vienais metais buvom kai nešildė, tai žiauriai šąlom doh.gif

Bijom unsure.gif Bet ar ten neijungia sildyma kambariuose? Nes,pamenu, ka buvom geguze, radiatorius buvo galima pasireguliuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 09 16, 21:07)
Valiooo  thumbup.gif
Bijom  unsure.gif Bet ar ten neijungia sildyma kambariuose? Nes,pamenu, ka buvom geguze, radiatorius buvo galima pasireguliuot g.gif

Na prieš tris metus buvom spali tai nieko negalėjo pasireguliuoti, šildymas nebuvo įjungtas, tai dvi savaites šalom o kitas jau pajungė šildymą tai buvo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 09 17, 12:04)
Na prieš tris metus buvom spali tai nieko negalėjo pasireguliuoti, šildymas nebuvo įjungtas, tai dvi savaites šalom o kitas jau pajungė šildymą tai buvo gerai smile.gif

Nu ka, vadinasi vesimes su savimi elektrini radiatoriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 09 18, 10:40)
Nu ka, vadinasi vesimes su savimi elektrini radiatoriu rolleyes.gif

Nezinau,kaip buna tokiu metu,bet taisyklese rasoma, po kuriom reikia pasirasyti,kad kambariuose grieztai draudziama turet sildymo prietaisus ir mikrobangu krosneles,bet ko gero ir as bandyciau veztis toki daikta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuze @ 2012 09 18, 10:03)
Nezinau,kaip buna tokiu metu,bet taisyklese rasoma, po kuriom reikia pasirasyti,kad kambariuose grieztai draudziama turet sildymo prietaisus ir mikrobangu krosneles,bet ko gero ir as bandyciau veztis toki daikta blush2.gif

O JezusMarija blink.gif Nu kazkaip teks tartis ten tada... blush2.gif
Atsakyti