QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 09, 12:14)
As uzvakar vel, dariau savo bananini tortuka (o esu kepusi ji , virs 10 kart)
niekada man is jo nebego, ir sulaistau apie pilna stikline, si karta net pritruko to sulaistymo, siandiena vesiu duovanu, niekas is apacios nebega ir niekada nebegdavo
visiems labai patigdavo ir tik praso kad butent si torta iskepciau
Jus keitet kaska receptuke, gal tai ir yra pasekme
(as niekad neiprovizuoju su nauju receptuku !!! pirma iskepu , paragauju, o paskui galiu kaska pakeisti)
beto, kiausiniu didziai yra visokie, gal jum tiesiog permazai miltu buvo? as tesla visada darau tirstesne, nors dedu pagal norma viska, bet kai kada tesla buna per skysta, tai ipilu papildomai miltu, kad butu tirstesne, ir nesvarbu koks receptukas biskvito, nes pastebejau, kad niekada nesukrenta tie biskvitai, ir daugiau galiu sulaistyti jos
tikrai viska dariau saziningai pagal recepta. Ai, nesvarbu, tikrai ne esme, nes tortas DIEVISKAS
. Beje, tas pabegimas buvo minimalus, niekas nekreipe demesio
. Be to, manau kad klaida buvo ta, kad vienas biskvitas buvo truputi mazesnis uz kitus ir toj vietoj visas tortas "pasispaude" ir pavirto i sona (sutepinejau formoj, bet labai greitai paskui ta zieda nuemiau, tada jis ir pasviro).zodziu, manau toj vietoj susispaude ir pabego visas pertepimas, del to taip ir gavosi.
Aciu uz puiku recepta! mano mama net palygino ji su brangiaisiais Presto tortais
ir sake, kad jei kada kepsiu torta jai, tai butinai tik sita