Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 11, 17:48)


snikeris tai 24cm,o zozefina tai regis rase,kad irgi 24cm,bet man per ploni biskvitai tada gaunasi.bet gi zozefina jau esi kepus-kas per klausimai?  biggrin.gif

Nu žozefina viskas aišku būtų, bet aš visad kepu pagal tave, t.y. padidintą normą, tai ir klausiu - o koks originalas? Žo, bandysiu snikerį kept 21cm, mažu neišgrius velniop.
Atsakyti
Sveikutes! Noreciau pabandyti issikepti Ambasadoriu Meduti, taciau iskilo klausimas, ar tesla kaitinti inda imerkus i verdanti vandeni? ar inda laikyti tik ant garu? gal kas kepete si torta ir patartumete 4u.gif is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 09 11, 14:27)
Sveikos merginos,as vis karts nuo karto cia parasau tai db su klausimu.buwau vestuvese ir tenai paragavau Gulbinienes imones kepto morenginio torto su riesutais.Kaip galvojat kuris cia butu panasiausias?Ar kijevo ar Bea morenginis su riesutais?


Keliu savo posta i virsu Gal netycia praleidot...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 09 12, 13:17)
Keliu savo posta i virsu Gal netycia praleidot...? blush2.gif


neragavus as Gulbinienes torto, bet savaitgaliui kepiau Kijevo torta (man jis panasiausias i Dainavos pasirode), kur Rimami buvo recepta idejus. Buvo laaabai skanus wub.gif Tiesa, su morenginiais lakstais turejau truputi bedos. Padariau klaida, kad tris lakstus iskart kepiau. Bet finale tortas vistiek buvo labai geras. Sveciai po 3-4 kartus i lekstutes dejosi smile.gif
Tikrai kepsiu vel.
Atsakyti
QUOTE(pilarra @ 2012 09 11, 21:13)
Sveikutes! Noreciau pabandyti issikepti Ambasadoriu Meduti, taciau iskilo klausimas, ar tesla kaitinti inda imerkus i verdanti vandeni? ar inda laikyti tik ant garu? gal kas kepete si torta ir patartumete  4u.gif  is anksto aciu  smile.gif


sakyciau ant garu, nes vandenyje labai greitai gali blynas iskepti is teslos. pataisykit, jei klystu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas zinot koks tortas pakankamai tvirtas? Mazoji gimtadieniui uzsiprase klouno, tai vat reikai tokio torto, kuris atlaikytu pusauksti kuna ir dar ant jo uzdeta galva. Ka patartumet? Meducio nenoriu labai blush2.gif Tortas turetu but ne mazesnis kaip 3,5-4 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kausriukas: 13 rugsėjo 2012 - 08:40
Trapios tešlos su įvairiais kremais, tik mano skoniui tai ne vaikams, nors ir labai skanus
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 12, 15:31)
neragavus as Gulbinienes torto, bet savaitgaliui kepiau Kijevo torta (man jis panasiausias i Dainavos pasirode), kur Rimami buvo recepta idejus. Buvo laaabai skanus  wub.gif  Tiesa, su morenginiais lakstais turejau truputi bedos. Padariau klaida, kad tris lakstus iskart kepiau.  Bet finale tortas vistiek buvo labai geras. Sveciai po 3-4 kartus i lekstutes dejosi  smile.gif
Tikrai kepsiu vel.

Gal ishsisaugojai netoli recepta?Nerandu blush2.gif (tiesa nelabai moku ieskoti) vis rasau Kijavo tortas per google o tada pasimetu tarp puslapiu.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 09 16, 19:08)
Gal ishsisaugojai netoli recepta?Nerandu blush2.gif


parašiau až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 16, 22:59)
parašiau až  smile.gif

Didelis didelis dekui... smile.gif
Atsakyti
Mergaitės auksarankės, - gal kuri galėtų iškept tortuką kitam savaitgaliui Vilniuje?? Dukrytės gimtadienis - ieškau kas padėtų.. 4u.gif
Atsakyti
bandžiau snickerį daryt nu ir nesigavo doh.gif nesuprantu, ką ne taip dariau, bet biskvitas ėmė ir susmego, o atrodo taip paprasta jį turėtų būt iškept. kokio riebumo grietinė turi būt naudojama? Ar jokio skirtumo? ar produktų maišymo eiliškumas svarbus? pirmiausiai išplakiau kiaušinius su cukrumi, dėjau rududu, tada grietinę, kepimo miltelius ir miltus po truputį įmaišiau. tiesa, bekepant teko pora kartų orkaitę atidaryt, nes tuo pačiu ir riešutus kepinau, tai gal tai įtakos turėjo g.gif
Atsakyti