Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkyti lašiniai - kur juos sunaudoti?

Troškinti rauginti kopūstai skaniausi su rūkytais lašinukais, trokinant dažoves galima įdėti bus sočiau.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 06 12, 15:05)
Troškinti rauginti kopūstai skaniausi su rūkytais lašinukais, trokinant dažoves galima įdėti bus sočiau.

nereikia rūkint visų lašinukų.

Dalį lašinukų galima susimat (užsidėjus sietuką su didžiausiomis skylėmis) ir po to išspirgint.Prieš pradedant spirgint truputuką įpilti vandenuko, na ir kaitint kokiam puode kol gražiai išspirgės, pasidarys skaidoki spirgiukai, bet atsargiai neperkepint.
Baigiant spirgint dėti druskytės, vegetos, preskonių , pipiriukų..
ir po to pilti i stiklainukus ir galima ilgai laikyti šaldytuve.

Arba taip pat skanu prieš baigiant spirkint pridėti daug smulkiai pjaustytų svogūnų.Ir viską kartu spirgint.Tik jau reikės kur kas greičiau suvalgyt, nes svogūnai greičiau genda.
Na o paskui naudoti įvairiai: pusryčiams ant tų spirgiukų kept kiaušinius ar kiaušinienę, verdant cepelinus daryti padažą na ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ini: 21 birželio 2006 - 15:34
Tu dar galvoji, kur sunaudoti tuos rūkytus lašinius, o gi valgyti juos biggrin.gif Pasipjaustai lašinukus, duonytės, agurkiuką ar pomidoriuką, na dar gi galima svogūniuką ir valgai, essen.gif niam niam kaip skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 10, 13:32)
Tu dar galvoji, kur sunaudoti tuos rūkytus lašinius, o gi valgyti juos  biggrin.gif  Pasipjaustai lašinukus, duonytės, agurkiuką ar pomidoriuką, na dar gi galima svogūniuką ir valgai, essen.gif niam niam kaip skanu  biggrin.gif

Aš dėl šito svaigstu, kiekvieną dieną valgyčiau, bet mums pirkti tenka, tai taupom... doh.gif
Atsakyti
Na jei tie lašiniai sper pusę sprindžio tai nelabai ir valgosi-muilas toks.Na bet jei ploni ,su raumenuku tai thumbup.gif su agurku ar kt.liux
Atsakyti
Na pas mus šeimoje tokie dalykai neužsilaiko,aš kiekvieną savaitgalį einu į turgų ir perku vyrui lašinukų.Puota prasideda vakarais,apie 12 val.tik pajaučiu,kaip pakvimpa kambarys lašinukais su agurkėliu.Jau ir griaužia kaip pelė lotuliukas.gif
Šiaip pas mane šaldytuve visada turi būt lašinukų ir su raumenuku -valgymui,ir šiek tiek prastesnių-spirgučiams.
O naudoju spirgiukus kiaušinienei,lietiniams,cepelinams,grikių košei.
Atsakyti
Fu nemegstu rukytu lasiniu geriau jau sudyti.
kazkuriais metais mums buvo dave nemaza gabala lasiniu tai kazkiek patys valgem kazkiek svecius vaisinom biggrin.gif
O galiausiai sunims virem su kruopomis sad.gif
Atsakyti
Čia aš mažumėlę ne į temą, bet šunims kiaulienos nono.gif , maniškis po tokių vaišių visus namus apš.... blink.gif
Atsakyti
As apskritai lasiniu nelabai megeja, tai ju net namie ir neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
Na mes nelabai lašinius mėgstam,bet kiekvieną rudenį vyro mama duoda visą kiaulę blush2.gif ,tai lašinius dažniausiai išdalinam blush2.gif
Atsakyti
Kur geriausiai laikyti rūkytus lašinius, kad ilgiau išsilaikytų švieži ir skanūs? Gavom paltį lauktuvių. Šaldytuve ar kokioj spintelėj?
Atsakyti
Daug kas laiko šaldymo kameroje į maišiukus sudėję po neperdidelį gabaliuką kai reik ištrauki ir iki sunaudoji tongue.gif
Atsakyti