QUOTE(SUPER HERA @ 2006 10 08, 18:54)

o kam i šaldiklį?jau geriau jame kitkam pataupyti vietos.juk lašinukai ir sausai balkone ,ir daržinėje,ir vėsiame rusyje laikosi/??
nu nu ar tikrai laikei kada balkone kai ryte pasirodo saulutė??? o rūsyje su pelėm? Nemanau- tai patys blogiausi patarimai- mes žiemai nunešėm į balkoną- ten +5 tebuvo- vos pasidarė +10 iš karto pelyt pradėjo (ne druskos išeidinėt o pelėsis užsidėjo) teko pjaustytio ir dėti į šaldymo kamerą
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 03 31, 20:41)
As tai perku rukyta sonine
JI kaip ir visi kiti "rūkyti" gaminiai nėra rūkoma- tik apipilama konservantui kad gautūsi toks kvapas ir skonis- deja.
O šiaip- dar:
MB labai mėgsta (aš ne) grikių košę su lašinukais ir užgeria pienu.
Dar visas sriubas dabar aš spirginu- nebenaudoju visokių kubelių, vegetų- rūkyti lašinukai suteikia tikrai nerealų skonį.
dar darau padažus prie:
cepelinų,
tinginukų 9šiškų , ežiukų) nu miltų kukuliukai virti.
prie virtinukų,
prie koldūnų
Dedam lašinukus į kugelį, bandeles (aš nekepu bet brolis- taip)
dar daro dažinį ir su miltiniais blynais bet man brrrr
Anot vyro blogiausiu atveju durų vyrius tept ant šunvotės mirkytus dėt