Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkyti lašiniai - kur juos sunaudoti?

atsiveziau is kaimo rukytu lasiniu,bet nesugalvoju ka is ju padaryti.spirguciu su svogunais jau niekas nenori.geriau megsta ant cepelinu grietines uzsidet.
o daugiau nesugalvoju ka padaryti.gal koki vyniotini kas zino ar siaip ka idomiau?
PRASAUUUU ! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 balandžio 2010 - 22:43
GALI PANAUDOTI IR PAŠTETĄ DARANT,IR VYNIOTINĮ, IR KOTLETUS KEPANT IR...JEI DARYSI KOKĮ PAŠTETĄ,TAI NUSIPIRK KEPENĖLIŲ [KIAULĖS,PAUKŠČIŲ AR KT], TAI TIKRAI JUOS PANAUDOSI,KAD GAMINYS NEBŪTŲ KAIP MEDINIS [T.Y. NEĮKANDAMAS].TAS PATS IR SU VYNIOTINIAIS,IR KOTLETAIS. REIKIA VĖLGI MĖSOS [TIKTŲ JAUTIENA, NES JI LIESA IR SAUSA] IR SĖKMĖS KŪRYBOJE. MANAU,KAD TIKRAI SUNAUDOSI TUOS LAŠINIUS BE DIDELIO VARGO. TAIGI-SKANAUS. PARAŠYK,KAIP SEKĖSI.
Atsakyti
Mano šeimynai labai patinka,kai padarau kotletus ir įsuku juos į rūkytų lašinių "lapelį",tikiuosi supratai ką norėjau pasakyti.Apkepinu truputį keptuvėj,po to į orkaitę.
Atsakyti
uzkanda prie dektines tongue.gif laugh.gif
lasinukus papjaustom ant medines lenteles,zalia svoguniuka sukapojam riekelem,ir juodos kaimiskos duonikes thumbup.gif
nepamirskime 100 gr. wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gali iskepti bandeliu su lasinukais! thumbup.gif
Atsakyti
Gi lasiniai kaip ir bulves - siaubingai skanus ir nepakeiciamas dalykas visur thumbup.gif Niam niam rolleyes.gif
Jei sriubyte verdi be mesos, gali lasinuku smulkiai pjaustytu imesti (as imetu tik skura), nuostabus aromatas! thumbup.gif
Siaip valgau su duona ir agurkiukais ar pomidoriukais smile.gif
Siaubingai skanu viskam padazus daryti, pvz. grybam, makaronam ir t.t. Bet jei atsibode unsure.gif

Niu bet ir islepus tavo seimynele, kad spirgu nevalgo g.gif laugh.gif
Mano tevas lasinius supjausto dalim po 10 cm ir sudeda i kamera atskiruose maiseliuose, ilgam uztenka. Kai prisimeni, kad ju turi, taip gera paskanauti clap.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 06 27, 15:16)

lasinukus papjaustom ant medines lenteles,zalia svoguniuka sukapojam riekelem,ir juodos kaimiskos duonikes thumbup.gif
nepamirskime 100 gr. wink.gif biggrin.gif

Man 1000g. nebutina... tongue.gif Bet taip ant lencikes tai visu skaniausia valgyti. Dar pipiriuko su druskyte ir svieziai raugtu agurku.
Arba pasitaisyti pomidoriu su daug daug svogunu, daug j.pipiru ir druskos.

Noriu lasiniu.....uuu...uuu... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Kiaushiniene su lashinukais irgi kartais niam niam thumbup.gif
Atsakyti
Zirniai su spirguciai prie alaus(galima ir be alaus) thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai skanu apvynioti dziovinta slyva lashinuku juostele, persmeigti mediniu pagaliuku (dantu krapstuku) ir uzmesti ant sausos keptuves, kad paskrustu. Arba taip pat su pievagrybiu.
Be to man labai patinka elzasietiskas pyragas, kazkur yra receptas forume, bet pakartosiu:

Elzasietiškas ugninis pyragas

500 g sluoksniuotos bemielės šaldytos tešlos
4 nedideli svogūnai
150 g lašinių su raumenukais
160 g riebios grietinės
2 šaukštai pieno
druska, pipirai, žiupsnelis malto muskato riešuto



Skardą iškloti kepimo popieriumi, ant jo dėti tešlą. Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedais, lašinukus supjaustyti mažais kubeliais. Keptuvę įkaitinti sausai ir dėti lašinukus, pakepinti kol išleis riebalus, dėti svogūnus, apkepinti ir sudėti grietinę bei pieną ir visus prieskonius. Patroškinti truputėlį ir viską tolygiai paskirstyti ant tešlos. Pyragą kepti įkaitintoje iki 200C temperatūros orkaitėje apie 25-30 min., kol kraštai apskrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 28 birželio 2004 - 10:48
BEA

sluoksniuota tesla turi buti BEMIELE?
Atsakyti
taip smile.gif
Atsakyti