Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislai 5 - 6 metų vaikams

Berniukui? vienareikšmiškai neatsakysiu: šiaip: tranzformeriai- bet tik ne tie pigūs niekalai kurie pasiekia mūsų prekybos centrus ir uždedama kosminė 29 eurų kaina- oi ne- tikras transformeris turi pats transformuotis nuo vieno spustelėjimo. tokį sūnui nupirkau iš mašinos į vilką vienu paspaudimu. Toliau lego bet ir nelabai vaikas kai užeina tik tada žaidžia mėgsta ginklus, kardus, arbaletus, šautuvus (super kurie iš paralono šaudo turim arbaletą tai iki kito kambariu nulekia o jei ataiko į žmogų neskauda) dar mėgsta kalti, sukti, dievina plasteliną ir mėgsta darytis visokias meškeres...
Atsakyti
Mes turime sūnų 6 metų tai jam labai patinka knygos ir vaikiški žurnalai. O parduotuvėje nori daug ko ir per TV reklamuojami žaislų visada nori, kai pamato reklamą.
Atsakyti
Sveikos,gal patartumet koki zaidimavaikams nupirkt,6 meciam,kad butu idomu ne viena diena zaisti
Atsakyti
Musu vienas mylimiausiu zaislu pastaruosius metus Vtech Kidizoom fotoaparatas. Padeda ir vel pasiima, veziojasi isur kartu, ir fotografuoja ir zaidzia ir filmuoja, dar neseniai su vyru aptarem ,kad tikriausiai vienintelis zaislas kuris neatsibosta.
Aisku zaidziam ir su lego
Atsakyti