Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislai 5 - 6 metų vaikams

QUOTE(Dziurgita:) @ 2014 12 18, 15:56)
as savo sesiameciui dovanosiu hexbug, man paciai tai atradimas, manau patiks smile.gif

https://www.youtube....h?v=X2exd8lzEZM

6 metų vaikui tai visiška degradacija.Koks malonumas žiūrėti į lakstančius tarakonus, 1 - 2 metų vaikams gal ir tiktų, bet gali praryti.
Atsakyti
superinis zaidimas visai seima ar tik vaikams yra naujas dabar atsirades vadinasi suniuk atnesk .vakarais visi 4 zaidziam.net ir sunus 17 metu.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2015 01 07, 22:28)
superinis zaidimas visai seima ar tik vaikams yra naujas dabar atsirades vadinasi suniuk atnesk .vakarais visi 4 zaidziam.net ir sunus 17 metu.

paskaičiau aprašymą, nelabai supratau kaip jį žaist :zaidimas
Atsakyti
yra indas kamuoloukams sudeti patraukus kauliuka tie kamuoliukai pradeda byreti tada zaidejai su indeliais kurie yra su rankenelemis stengiasi kuo daugiau kamuoliuku sugaudyti .yra ir korteles dar nesigilinom kaip su jomis zaisti ,kol kas taip smagiau pralidziame laika po kambari visi keturiomis ropodami.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2015 01 12, 21:23)
yra indas kamuoloukams sudeti patraukus kauliuka tie kamuoliukai pradeda byreti tada zaidejai su indeliais kurie yra su rankenelemis stengiasi kuo daugiau kamuoliuku sugaudyti .yra ir korteles dar nesigilinom kaip su jomis zaisti ,kol kas taip smagiau pralidziame laika po kambari visi keturiomis ropodami.

nežinau nežinau, skamba labai neįdomiai... kaip kambario tvarkymas biggrin.gif

mano 5-6 metų sūnus labiausiai mėgsta konstruoti Lego, pageidautina sunkesnius ir skirtus vyresniems negu 6 metų, taip pat mėgsta žaisti Pictureka. iš judrių žaidimų - krepšinis, futbolas, žvejyba, dviračiai.
Atsakyti
Lego vienareikšmiškai. Visi kiti labai trumpam laikui.
Atsakyti
Paskutinis atradimas -suo Teksta.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2015 01 30, 16:36)
Paskutinis atradimas -suo Teksta.

o tikrą šunį turite? klausiu dėl to, kad įdomu, ar kažkaip kompensuojamas šuniuko poreikis su šiuo žaislu, ar įdomus ir turint tikrą.
Atsakyti
Turime ir tikra, dideli. Tai gyvas suo mylimas vis tik labiau. Teksta teko isigyti del per didelio reklamos kiekio (buvo Kaledu senio prasymas). Idomu pazaisti, bet gyvo tikrai neatstoja. Na, nebent vaikas niekada neturejes gyvo (negali palyginti).

Papildyta:

Tiesa, jei kas nutarsite isigyti ta robosuni, verta zinoti kad baterijas tenka kesiti labai daznai, pirma karta keiteme po 3 dienu (aisku, zaide daug). Bet brangokai iseina smile.gif
Papildyta:
Beje, musu mazoji (5,5) puikiai zaidzia Monopoli kartu su visa seima (suskaiciuoti reikia dar padeti, bet visa kita super). Rekomenduociau, ypac jei seimoje yra vyresniu vaiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 30 sausio 2015 - 20:45
LEGO puikus pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Mano dukros gimtadienis buvo, tai ilgai meditavau, čia skaitinėjau. Antrą dukrą auginu, tačiau visiškai išėjau iš fantazijos. Tada man pasiūlė įdomų variantą - traukinukus-vagoniukus tokius su veidukais suasmenintus ir knygutę prie jų pridėtą su istorijom. Tai labai patiko šešiametei. Goolge: grundukai.
Atsakyti
Mes šiuo metu vakarus leidžiam su šiuo žaidimu smile.gif
user posted image
Atsakyti