Sveikos mamytes, pasidalinkite su kokiais zaislais zaidzia jusu vaikuciai. Kas juos domina, kuo uzsiima? musu neuzilgo gimtadienis, tai norisi kazko tokio labai reikalingo. Zaislu tikrai turim daug, bet beveik su nieko siuo metu nezaidzia....
Mums labiausiai patinkantis zaislas tai Ben10 laikrodukas-projektorius.
Dar megstam visokius garazus (geriausiai keliu aukstu), trasas rutuliukui (arba rutuliuko labirintus) - kai pastatoma didele sistema ir paleidziamas rutuliukas.
Dar megstam visokius garazus (geriausiai keliu aukstu), trasas rutuliukui (arba rutuliuko labirintus) - kai pastatoma didele sistema ir paleidziamas rutuliukas.
mes dukrai 5-jo gimtadienio proga nupirkom dideli medini leliu nama, zaidzia kiekviena diena, jis yra su baldais, tai dabar prireike toms lelytems ir patalynes ir kilimu, turiu ka veikti vakarais prie siuvimo masinos
dar ji gal nuo triju metu gerai zaidzia su didelem lelem ir vezimeliu, galvoju dabar apie rimtesnes leles isigijima.
dar ji gal nuo triju metu gerai zaidzia su didelem lelem ir vezimeliu, galvoju dabar apie rimtesnes leles isigijima.
Manajai 6 su puse, labai mėgsta stalo žaidimus.
KĄ patarsit padovanoti berniukui šeštojo gimtadienio proga? Net neįsivaizduoju
QUOTE(suntea7 @ 2012 08 28, 18:33)
Gali buti konstruktorius su metalinem detalem - eitech, meccano, daug visokiu daug maz vienodu.
Lego
Gali buti Zoob konstruktorius - irgi yra didelis pasirinkimas - nuo detaliu rinkinio, iki detaliu su visokiais mechanizmais masinoms arba robotams konstruoti.
Vaikiskas Alias, Angry birds stalo zaidimas, domino, puzliai.
Rutuliuko labirintai - gali buti plastikiniai Quercetti, gali buti mediniai - Varis, Bino, Heros (daug ju yra
Dviratis, paspirtukas...
Viskas susiveda i kaina ir vaiko norus
QUOTE(suntea7 @ 2012 08 28, 17:33)
LEgo hero factory monstrus
dukrai 5,5 metukų
dukra žaidžia su arkliukais, (tai my little pony visokie maži dideli-su mažais gyvūnėliais, kaip anddrė sako su mergaitiškais bakuganais (ten zooganai berods vadinasi) tada su Fėjom lėlėm, barbėm, lėlėm, undinėm lėlėm šiuo metu mylimiausia lėlytė iš monstrų ta vampyrėlė ir little ponny kūdikis kuris geria užsimerkia ir pan... nu trumpaiu reklamos auka mano dukra
mėgsta žaisti ir su kaladėlėm kas keisčiausia dar žaidžia su duplo nes pacituosiu "greičiau viskas pasistato" o va su mažom nelabai nes lėtai procesas vyksta o jai reik greitai. labai mėgsta puzles bet deja sūnus neleidia dėliort (2m) būna skandalas jei sumaišo.
Kas dart - ai su lėlėm mane verčia žaist su ja nes vienai nuobodu- tgai šukuojam, plaunam lėles, kalbam su lėlėm... nameliai labai mylimi.
dukra žaidžia su arkliukais, (tai my little pony visokie maži dideli-su mažais gyvūnėliais, kaip anddrė sako su mergaitiškais bakuganais (ten zooganai berods vadinasi) tada su Fėjom lėlėm, barbėm, lėlėm, undinėm lėlėm šiuo metu mylimiausia lėlytė iš monstrų ta vampyrėlė ir little ponny kūdikis kuris geria užsimerkia ir pan... nu trumpaiu reklamos auka mano dukra
Kas dart - ai su lėlėm mane verčia žaist su ja nes vienai nuobodu- tgai šukuojam, plaunam lėles, kalbam su lėlėm... nameliai labai mylimi.
Buvom pas senelius ir kazkaip suvokiau, kad jengos tipo spalvotos kaladeles yra zaidimas UNO
Dezute seniausiai pamesta, o kaladeles naudojamos tiesiog kaip konstruktoriaus detales. O kadangi su UNO kortom jau bandem zaisti, tai primeciau, kad galima bandyti ir su UNO kaladelem.
Gal kas netycia taisykles zino???
Gal kas netycia taisykles zino???
labai tem apmirus, idomu kuo zaidzia jusu 5meciai berniukai? kas dabar populiaru?
LEGO creator, BEN 10 viskas, transformeriai.
as savo sesiameciui dovanosiu hexbug, man paciai tai atradimas, manau patiks 
https://www.youtube....h?v=X2exd8lzEZM
https://www.youtube....h?v=X2exd8lzEZM