Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Vilniuje

As savo dvimeti vedu i baseina Santariskese (reabilitacijos centre). Kad i ji patekt reikalingas reabilitologo siuntimas.
Mums patinka, vaikuciu buna paprastai 2-3, su savuoju aisku pati einu i vandeni, vyresni jau ir vieni gali, be tevu. Baseine dirba kineziterapeutai, kurie pagal individualu poreiki pataria kokius pratimus daryti, kaip sportuoti. Salygos tikrai geros, viskas labai tvarkinga, yra daug visokiu priemoniu uzsiemimams vandenyje.
Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie šiuos trenerius http://ismokplaukti.lt/ ? 4u.gif
Atsakyti
O kur vedate vaikučius Vilniuje į baseiną nuo dviejų metų amžiaus? kažkaip anksčiau buvo ir Gemmoje ir Northway, o dabar nerandu informacijos - yra tik kūdikiams, gal kas pasidalintumėte?
Atsakyti
Olimpinės pradžios bendravimas su klientais yra pasibaisėtinas! Administratorės atrodo užsilikusios iš tarybinių laikų, ne ką geriau ir administracijos (ofiso) darbuotojai - grubūs ir nemalonūs.
Atsakyti
Sveiki, ieškau pagalbos. Vaikai pradėjo lankyti baseiną, viskas puiku. Tačiau praėjus porai mėnesių abu pradėjo skųstis galvos niežėjimu. Net patikrinau, ar neturi utėlių doh.gif blink.gif Nu nėra. Ar gali būti nuo chloruoto vandens? Kokias priemones naudojate, kokiais šampūnais plaunate vaikams galvas? Gaila vaikų, nusidrąsko iki žaizdelių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 29, 23:07)
Sveiki, ieškau pagalbos. Vaikai pradėjo lankyti baseiną, viskas puiku. Tačiau praėjus porai mėnesių abu pradėjo skųstis galvos niežėjimu. Net patikrinau, ar neturi utėlių doh.gif  blink.gif  Nu nėra. Ar gali būti nuo chloruoto vandens? Kokias priemones naudojate, kokiais šampūnais plaunate vaikams galvas? Gaila vaikų, nusidrąsko iki žaizdelių  verysad.gif

ko gero bus nuo vandens, jei oda jautresnė. aš saviškei nieko specialaus nenaudoju. o ir galvą plaunam tikrai ne kas dieną, nors į baseiną eina vos ne kasdien smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui ausis ir aplink labai isbere. Pradejau galvoti gal nuo kepureles alergija, arba nuo chloro. Dabar geria vaistus, tepu kremu, liepsiu po baseino gerai issiplauti galva ir pasitepti kremu ausis tas... na ir kepurele keisime. Nes pagal berina- kontaktinis dermatitas.
Atsakyti
Keliu temą 4u.gif
Iš kalbų girdėjau, kad "olimpine pradžia" (gerosios vilties m-klos patalp).yra labai geras treneris, vyras. Gal yra atsiliepimų, koks jo vardas.
Ir kas lanko lazdynų baseiną, moksleiv.pradinių klasių, kokie atsiliepimai, kokie treneriai, pas ką rekomenduotumėte. Nes kur lankome dabar, jau siūlo užsiimti profesionaliai, anot patyrusios trenerės - l.gabus tam berniukas, 7m, aukštas.
L.laukčiau patarimų ar rekomendacijų az 4u.gif
Atsakyti
http://www.sportuoja...jos_idejos.html
Atsakyti
Gal žinot, kur pigiau galima nusipirkti vaikiškus 34-35 dydžio ląstus? Gal kuri mamytė parduoda?
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 01 04, 17:06)
Iš kalbų girdėjau, kad "olimpine pradžia" (gerosios vilties m-klos patalp).yra labai geras treneris, vyras. Gal yra atsiliepimų, koks jo vardas.


turbut Romanas mirksiukas.gif
Atsakyti
http://plaukimoakade...p;id=b641c2b1c4
Atsakyti