Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Na, jei vyr. buhalterė nenori pavaduoti apskaitininkės, kol jos nebus, tai susiras tokią, kuri pavaduos.. unsure.gif
Juokauju lotuliukas.gif
Mane taip pat direktorius pavaduoja, kai atostogauju. biggrin.gif
O Jus drieziuxx kas pavaduoja? Ar neatostogaujat, nesergat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 08 27, 20:05)
Na, jei vyr. buhalterė nenori pavaduoti apskaitininkės, kol jos nebus, tai susiras tokią, kuri pavaduos..  unsure.gif
Juokauju  lotuliukas.gif
Mane taip pat direktorius pavaduoja, kai atostogauju. biggrin.gif
O Jus drieziuxx kas pavaduoja? Ar neatostogaujat, nesergat?  g.gif

niekas nepavaduoja, gryzusi pati darbus pasidarau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 08 27, 19:35)
niekas nepavaduoja, gryzusi pati darbus pasidarau smile.gif

Na tas ir taip aišku, bet pagal popierius? Kas pasirašinėja buh.dokumentus, kai Jūsų nėra?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 08 27, 20:47)
Na tas ir taip aišku, bet pagal popierius? Kas pasirašinėja buh.dokumentus, kai Jūsų nėra?

Ir manęs nieks nevaduoja ir nieks nepasirašinėja iš pradžių dar jaudindavausi, kaip bus jei parašo prireiks, o dabar nusispjovau, tegul direktorė galvą suka, o aš irgi atostogų nusipelniau
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 08 27, 19:47)

pasirašome pačios, bet šalia prirašome datą kai grįžome oficialiai dirbti po nedarbingumo/atostogų
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 28, 10:17)
pasirašome pačios, bet šalia prirašome datą kai grįžome oficialiai dirbti po nedarbingumo/atostogų

Nesu tikra, bet manau, kad tai yra labai rimtas nusižengimas... Juk dokumentai turi būti pasirašyti tada, kai yra suforminami. g.gif
Mane tai irgi direktorius pavaduoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif

Tai jau tikrai... Paskutines dvi ir ateinančias dvi savaites...

Merginos, moterys, kaip jūs išėjot iš paskutinio savo darbo? Ar lengvai radot kitą?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 28, 11:33)

Labutis 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Čia apie mus g.gif

Nesirašau atostogų metu niekur. schmoll.gif Būna tik direktoriaus parašas ir viskas. blush2.gif Dar niekas neprisikabino, nors tikrai buvo tikrinta. ax.gif

Dar dėl pažymų, tai nelabai supratau kodėl reikia traukti ten dienpinigius ir.t.t g.gif Juk į šias pažymas traukdavosi tik su darbo santykiais gautos pajamos, t.y. kurios apsimokestina GPM ir Sodra. g.gif O ką dabar kitaip yra blink.gif Kur tiksliai paaiškinta apie tokių pažymų pildymą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 08 28, 09:47)
Nesu tikra, bet manau, kad tai yra labai rimtas nusižengimas... Juk dokumentai turi būti pasirašyti tada, kai yra suforminami. g.gif
Mane tai irgi direktorius pavaduoja  drinks_cheers.gif

žiūrint iš kurios pusės tai pažiūrėsit. Jei įmonėje dirba direktorius, buhalteris ir dar koks darbuotojas, iš šių trijų buhalteriją supranta tik vienas, realiai jis tik ir tvarko, išeina atostogų ir po atostogų pats viską vėl susitvarko, žalos Valstybei šiuo atveju jokios nepadaro, bet ir nemeluoja dėdamas parašą ir datą kada jis tuos dokumentus sutvarko
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 08 28, 10:39)
Dar dėl pažymų, tai nelabai supratau kodėl reikia traukti ten dienpinigius ir.t.t g.gif  Juk į šias pažymas traukdavosi tik su darbo santykiais gautos pajamos, t.y. kurios apsimokestina GPM ir Sodra.  g.gif  O ką dabar kitaip yra  blink.gif  Kur tiksliai paaiškinta apie tokių pažymų pildymą?  g.gif

Tam tikrais atvejais, dienpinigiai taip pat apsimokestina mirksiukas.gif
O dienpinigiai su kokiais santykiais gautos pajamos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 28 rugpjūčio 2012 - 11:27
QUOTE(aggree @ 2012 08 28, 11:38)
Merginos, moterys, kaip jūs išėjot iš paskutinio savo darbo? Ar lengvai radot kitą?

Aha. Penktadienį parašiau pareiškimą atleisti, pirmadienį parašiau pareiškimą priimti cool.gif
QUOTE(Daidute @ 2012 08 28, 11:39)
Nesirašau atostogų metu niekur.  schmoll.gif

Ir aš nesirašau schmoll.gif
Atsakyti