Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(pupute @ 2012 09 03, 11:38)
Labas merginos  4u.gif
ar visos rugsejo 1-aja svenciat ar kame reikaliukas kad tyluma?  biggrin.gif

Gal kazkas ir svencia, man tai algametis... Nesvenciu nei kiek biggrin.gif dirbu smile.gif
Atsakyti
as ryte irgi ramei paskaiciavau smile.gif
siandien jau tikriausiai rimtai nusprendziau kad atejo laikas keisti darba.. nebemiela cia jau.. gal kas zinot kur kas iesko buhalteriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 03, 11:43)
as ryte irgi ramei paskaiciavau smile.gif
siandien jau tikriausiai rimtai nusprendziau kad atejo laikas keisti darba.. nebemiela cia jau.. gal kas zinot kur kas iesko buhalteriu  biggrin.gif

laugh.gif as su tokiom mintim treti metai jau. Tik va, nebenoriu but buhaltere isvis. Ir... Blogiausia nezinau kuo noriu but.

Pas mane per diena neimanoma... Tikiuosi, kad bent iki ketvirtadienio pabaigsiu unsure.gif
Atsakyti
pas mane nedaug zmoniu 25 tai iskarto, tik dar priedus duos dir vadybai tai dadeti reiks.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 03, 11:45)
laugh.gif as su tokiom mintim treti metai jau. Tik va, nebenoriu but buhaltere isvis. Ir... Blogiausia nezinau kuo noriu but.

Pas mane per diena neimanoma... Tikiuosi, kad  bent iki ketvirtadienio pabaigsiu  unsure.gif

Pas mane šiandien irgi tokios mintis, nu užknisa kartais visokie durni reikalavimai bash.gif
Algas tai aš per valandą susiskaičiuoju, nes pastovus atlyginimai, 12 žmonių, tik sutikrinu ar pakitymų nėr ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 03, 12:46)
Pas mane šiandien irgi tokios mintis, nu užknisa kartais visokie durni reikalavimai  bash.gif
Algas tai aš per valandą susiskaičiuoju, nes pastovus atlyginimai, 12 žmonių, tik sutikrinu ar pakitymų nėr ir viskas  biggrin.gif

kas cia tiem buhalteriam dabar? profesine krize as kas?? biggrin.gif man taip pat kyla mintis begti is dabartinio darbo, bet ne del to kad nemyliu savo daro, o todel kadd darbe atmosfera klaiki, atlyginimo negaunu 3 men. dar turi eiti prasineti, vadovavimo nera, darbuotojai sedi nieko neveikia, eina po miesta vaiksto darbo metu po 3 val. facbukose sedi, imone skolose skendi, klientai (tos imones) ateje aprekia del nekokybisku prekiu, paslaugu, tariamas direktorius jokios etikos neturi (nagus karposi prie visu, krapstosi subin....) ir dar daug perliuku tokiu doh.gif doh.gif doh.gif ir kaip taip zmones apsileidzia baisu.....
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 03, 13:53)
darbuotojai sedi nieko neveikia, eina po miesta vaiksto darbo metu po 3 val. facbukose sedi,

va sitas mane irgi nervina iki negaliu doh.gif
ryskiai krize biggrin.gif
einu arbatos darytis, pertraukos nusipelniau biggrin.gif
Atsakyti
panos, o is fizinio asmens imone gali nuototi patalpas gyventi ania? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 03, 13:53)
, darbuotojai sedi nieko neveikia, eina po miesta vaiksto darbo metu po 3 val. facbukose sedi,

Ir dar verkia, kad algos mažos, nors pas mus (dar žinant kad visiška provincija, kur daugiau minimumo nelabai ką gausi) jos tikrai nėra mažos, ypač kai darbais neapkrautos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 03, 15:32)
panos, o is fizinio asmens imone gali nuototi patalpas gyventi ania?  blush2.gif

gali, bet tada atsiranda nekilnojamojo turto mokestis ir lyg fiz asmuo turi priduot deklaraciją, kad tai komercinės paskirties patalpos
Atsakyti
Antra savaitė kasdien pirmadienis ir trylikta...
Atsakyti
Kiba dirbat visos? unsure.gif
Atsakyti