Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimą, tvarkau 2 įmonėms buhalteriją, dirbu kiekvienoje buhaltere. norim pirkti apskaitos programa, tarkim kokia rivile solo ar debetas smile.gif kaip man buhalteriškai tai padaryti, juk parduoda viena programa tik su daug moduliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 18, 09:21)
[i]„Moteris buhalterė“ - taip simboliškai pavadinsime moterį, kuri dirba nekūrybišką, labai konkretų darbą.

sakyčiau, kaip tik kūryba užsiima, kai reikia iš nieko pelną padaryt , arba sumąstyt kaip kokį įstatymą apeit biggrin.gif

o va saldumynų man visai nereikia, geriau duokit ko nors aštraus g.gif , bet vyyyyyyyyyyras tai kaip tarybinė sena spintaplatumo, turbūt zaraza turi meilužę buhalterę, kuri saldumynus mėgsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 18, 13:24)
sakyčiau, kaip tik kūryba užsiima, kai reikia iš nieko pelną padaryt , arba sumąstyt kaip kokį įstatymą apeit  biggrin.gif

o va saldumynų man visai nereikia, geriau duokit ko nors aštraus  g.gif , bet vyyyyyyyyyyras tai kaip tarybinė sena spintaplatumo, turbūt zaraza turi meilužę buhalterę, kuri saldumynus mėgsta  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vėl su klausimu: gavome paramą technikai įsigyti, jei įsigytam IT nustatomas naudingumo tarnavimo laikas 10 metų, tai ar galiu paramą "nudėvėt" per 5 metus?
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 09 18, 13:22)
Sveikos,

turiu klausimą, tvarkau 2 įmonėms buhalteriją, dirbu kiekvienoje buhaltere. norim pirkti apskaitos programa, tarkim kokia rivile solo ar debetas smile.gif kaip man buhalteriškai tai padaryti, juk parduoda viena programa tik su daug moduliu  doh.gif

Kita įmonė gali nuomotis programą iš nusipirkusiosios.
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 09 18, 13:31)
Vėl su klausimu: gavome paramą technikai įsigyti, jei įsigytam IT nustatomas naudingumo tarnavimo laikas 10 metų, tai ar galiu paramą "nudėvėt" per 5 metus?

Proporcingai per 10 metų nudėvit ir IT, ir paramą.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 18, 13:34)
Kita įmonė gali nuomotis programą iš nusipirkusiosios.

Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 18, 13:35)

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 09 18, 12:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 18, 12:35)

tai vat, kad sunku ta proporcingumą išskaičiuot

sakykim parama skyrė 10 000 lt, turtas kainavo 10 000 lt
subsidiją turiu nurašyt per 5 metus , turtas tarnauja 10 metų
pateikiant balansą nma reikalauja, dokumentų kuriuose matytusi nudėvėjimas per 5 metus, ne per 10 m.
kaip tai padaryt?

visai kitaip jei
parama skyrė 5 000, turtas kainavo 10 000
subsidija nurašyt per 5 metus, turtas tarnauja 10 metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 18 rugsėjo 2012 - 13:07
Sveikos smalizes, baliauninkes drinks_cheers.gif
Paraset apie paskolas, tai dabar ir as "susibalamutijau". Direktorius imonei paskolino pinigu 2metams, su nulinem palukanom. Tai cia blogai, reik butinai palukanas skaiciuot. Ir dabar tas direktorius pardave akciju dali kitam akcininkui, tai mes po truputi jam vis atidavinejam paskola. Tai idomu VMI neprikibs? Esam pasirase paskolos grazinimo grafika, gal dar ko reik? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Pas mane turto kaina 550000 Lt, parama 186400 Lt. Tai aš galvojau daryt nudevėjimą paramai 5 metai, o turtui 10 metų
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 18, 14:01)
kaip tai padaryt?

Pasirašyt atskirą įsakymą konkretaus IT nudėvėjimui.
Atsakyti