Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Daidute @ 2012 09 25, 11:22)
Va va, juk buhalterė nieko nedirba, tik sėdi ir kavą geria  lotuliukas.gif  Man vienas toks buvusiam darbe kolega yra užmetęs per pasitarimą pas šefą  doh.gif , tai pasiūliau pusdieniui pasikeisti darbais mirksiukas.gif , "pasidėti ir pagerti kavute" lotuliukas.gif  Žinokit sutiko ir šefas palaimino jo tokį norą  lotuliukas.gif , o 20 minučių darbo, atėjęs atsiprašė ir dar šokolado su kava atnešė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Paskui chebra ilgai jį traukė per dantį dėl tokio išsišokimo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Va čia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 09 25, 11:22)
Va va, juk buhalterė nieko nedirba, tik sėdi ir kavą geria  lotuliukas.gif  Man vienas toks buvusiam darbe kolega yra užmetęs per pasitarimą pas šefą  doh.gif , tai pasiūliau pusdieniui pasikeisti darbais mirksiukas.gif , "pasidėti ir pagerti kavute" lotuliukas.gif  Žinokit sutiko ir šefas palaimino jo tokį norą  lotuliukas.gif , o 20 minučių darbo, atėjęs atsiprašė ir dar šokolado su kava atnešė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Paskui chebra ilgai jį traukė per dantį dėl tokio išsišokimo  lotuliukas.gif

Geras smile.gif gerai, kad vadovas sutiko. Pas mus neįmanoma taip būtų... Bet tiesą sakant pasiilgstu to laiko, kai per pakilimą buvo daug darbo, telefonas skambėdavo dažnai, svarbi jaučiaus. O dabar...

Beje, rezultatas su VDI - ne mūsų naudai, nesvarbu, kad darbutojas pabėgo - jam priklauso delspinigiai ir vid.DU už laiku nesumokėtą atlyginimą ir dar gal baudą gaus, o tam darbuotojui gerai, jo algelė daugiau nei dvigubai didesnė nei vidutinė. Tai va. Gerai, kad patys vadovai prisidirbo, o ne aš smile.gif
Atsakyti
Antradienis šiandien... swoon.gif Kavalierių diena... cray.gif "Koks jūsų numeriukas, į teatrą gal nuesim" doh.gif Sakau, trise eisim? "Gerai, galėsim trise" - nedošlo nabagui, apie ką aš... doh.gif doh.gif doh.gif
Gelbėkit mane nuo antradienių scare.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif bet ir faina tau
Atsakyti
Ale abu tokie rinktiniai, pagerinti doh.gif

- Mačiau, su tokia dailia raudona mašinyte važinėjat...
- Tamstai, matyt, per didelė prabanga dvi akys, tuoj nebematysi cool.gif
- O kas atsitiko, sugedo?
doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 25, 11:29)
Antradienis šiandien...  swoon.gif Kavalierių diena...  cray.gif "Koks jūsų numeriukas, į teatrą gal nuesim" doh.gif Sakau, trise eisim? "Gerai, galėsim trise" - nedošlo nabagui, apie ką aš...  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Gelbėkit mane nuo antradienių  scare.gif

Siusk man, visi sueis, o tai tokių neda........ pas mane yra, kad doh.gif o dar pilnatis ryškiai artėja doh.gif
Atsakyti
Tepaluota, tu žiauri.
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 25, 12:35)
Siusk man, visi sueis

Kur tu juos dėsi? blink.gif
QUOTE(aggree @ 2012 09 25, 12:35)
tu žiauri.

Neeeee, aš švelni ir pūkuota flirt.gif Čia jie rinktiniai jaunikiai. Kai ateina normalūs, aš normaliai ir kalbu.
Atsakyti
Tepaluota, na ir populiarumas biggrin.gif
Atsakyti
Neduok niekam tokio populiarumo... doh.gif Yra pas mumi netekėjusių, nuo 20 iki... , ale kai pasiūliau - tai tas negerai, tai tas. Liepiau pūst į visas keturias puses - pasakiau, kad visi geri tokio amžiaus vyrai užimti laugh.gif
Atsakyti
biggrin.gif ale žodžio kišenei neieškai biggrin.gif Smagu kartais kai pamergina, bet jei pastoviai ir "paplaukę" tai ne kas doh.gif
Atsakyti
Šitie kiekvieną antradienį tūt kak tūt doh.gif Kai normalūs užeina, tai viskas ok, ir pasišpilkuot galima, ir rimtai paplepėt, ale kai tokie japai doh.gif
Atsakyti