Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 30 tema

ar yra kokie kiekiai kiek ko galima issivesti? na cukraus, miltu ir pan,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2012 11 15, 22:01)
ar  yra kokie kiekiai kiek ko galima issivesti? na cukraus, miltu ir pan,aciu 4u.gif

Ne, nėra 4u.gif
Atsakyti
kažin , kiek kiaulienos skerdiena skerdykloje kainuoja? ar beapsimoka važiuoti? Kiek vištienos ketvirčiai kainuoja?
Atsakyti
tiksliai kainom negaliu pasakyti, bet vistiena tai tikrai pigiau:) kiauliena irgi. svyruoja kainos ir ten:)
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2012 11 16, 09:56)
kažin , kiek kiaulienos skerdiena skerdykloje kainuoja? ar beapsimoka važiuoti? Kiek vištienos ketvirčiai kainuoja?

Dar visai neseniai rašė, kad 8,60 zl/kg. Vat ir aš svarstau ar verta iš Vilniaus važiuoti, jei šalia kur pasienio gyvenčiau, būtinai važiuočiau. Bandžiau ir LT ieškoti: pagal skelbimą esu radus pvz Širvintose parduoda po 7,8 Lt skerdieną (tikiuosi iš tiesų ne gyvo svorio), bet tas pats skelbimas ištisai kartojasi... Kai buvau nusipirkusi puskiaulį, namuose svėriau kiek sveria oda, kojos, pusė galvos, kaulas kojų, reikės paieškoti, tai kai visa tai atmetus (galvą ir kojas šaltienai galima panaudoti, bet parduotuvėje kaina nėra aukšta), tai pati mėsytė ne pigi ir išeina... Nors kokybė mėsos man patiko.
Atsakyti
Merginos, o kur jus uzsukate pavalgyti Suvalkuose? Plazoje-tik greitas maistas, Macdonalde-taip pat. O kur galima gauti standartinius lietuviskai-lenkiskus pietus?

Gal kuri isbandete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 11 16, 11:19)
Dar visai neseniai rašė, kad 8,60 zl/kg. Vat ir aš svarstau ar verta iš Vilniaus važiuoti, jei šalia kur pasienio gyvenčiau, būtinai važiuočiau. Bandžiau ir LT ieškoti: pagal skelbimą esu radus pvz Širvintose parduoda po 7,8 Lt skerdieną (tikiuosi iš tiesų ne gyvo svorio), bet tas pats skelbimas ištisai kartojasi... Kai buvau nusipirkusi puskiaulį, namuose svėriau kiek sveria oda, kojos, pusė galvos, kaulas kojų, reikės paieškoti, tai kai visa tai atmetus (galvą ir kojas šaltienai galima panaudoti, bet parduotuvėje kaina nėra aukšta), tai pati mėsytė ne pigi ir išeina... Nors kokybė mėsos man patiko.

Dar PVM prideda biggrin.gif As irgi ieskojau.Paskaiciavom ,kad apsimoka,vien puskiaulio vaziuot.Mes is Utenos vaziuojam.
Atsakyti
QUOTE(Daiva2 @ 2012 11 16, 13:21)
Merginos, o kur jus uzsukate pavalgyti Suvalkuose? Plazoje-tik greitas maistas, Macdonalde-taip pat. O kur galima gauti standartinius lietuviskai-lenkiskus pietus?

Valgom ivairiose kavinukese. Labai patinka "Einstein" kavinuke centre. Brangoka, uz tai ir skanu, ir aptarnavimas malonus, ir siaip gera ten pailseti.

Jei norit pigiai ir daug - pasienyje vaziuojant i LT puse yra furistu "arklide". Aplinka siaip sau. Maza pica pas juos musu dideles dydzio ir su visko daug. Maza virtinuku porcija - visas bliudas, vos dviese su vyru iveikem, Pica su savim pasiemem doh.gif
Atsakyti
sveiki ieskau granulinio katilo lenkijoje gal zinot kur isigyti

sarvuotos@gmail.com

ar galetumete padet įsigyti
Atsakyti
QUOTE(Daiva2 @ 2012 11 16, 12:21)

Sveiki, pries keleta menesiu valgeme labai skaniu cepelinu, labai labai dideli, mesyte kaip namine, galima vietoje ir issinesti, tiesa labai jau maza ta kavinuke, bet kokybe likome patenkinti. ataen dar kepa visciukus, karkas ant iesmo, bet nevalgeme, negaliu pasakyti ar skanu, nors atrodo apetitiskai,
Net nezinau kaip paaiskinti ta vieta, nes neatsimenu pavadinimo. Mes apsipirkome BEDRONKOJE ( ji randasi Kauflando kitoje puseje , nedavaziavus link ziedo i miesto puse, jai vaziuojate nuo Kalvariju puses. Salia yra pastas prie Bedronkos, gatve ir cepelinine. Ta gatve mes ivaziuojame i Bedronkos kiemą .

Na ir prinarpliojau as cia...smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti