Įkraunama...
Įkraunama...

Kai slegia klausimai...

Aistuk, dviese tai ne iseitis. Mano vyras tai sako "jei neturesim savu - isivaikinsim". As irgi ne pries, bet kol kas vis dar bandom "savim chodom" wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Musmiryte @ 2004 08 26, 16:08)
Aistuk, dviese tai ne iseitis. Mano vyras tai sako "jei neturesim savu - isivaikinsim". As irgi ne pries, bet kol kas vis dar bandom "savim chodom"  wink.gif

Na ką reikia ir man pasigirti smile.gif

Mano vyras irgi tikras šaunuolis. Kai aš supanikuoju ir jau pradedu rypuot, kad mes vaikų niekada neturėsim, nes aš va tokia kreiva šleiva, ciklas kaip kosmose....tai jis sako, o tu gydykis, taigi nauji laikai, reikės abu gydysimės, taigi "apvaisinimas mėgintuvėlyje" yra. Nu jau kraštutiniu atveju įsivaikinsim....mane tai nuramina. sudėlioja viską į lentynėles. Dabar išsitiriam, tada gydomės, viską išbandom, tada jau jeigu išvis "batai" tada jau į vaikų namus važiuosim.

Žinot, atsimenu, aš tokį atsitikimą savo studijų metu. Mums reikėjo budėjimais atidirbt vaikų ligoninėje. Mano budėjimo metu gulėjo ten tokia mažytė mergaitė iš vaikų namų. Kažkas ten jai su psichika tipo netvarkoj. Bent jau ligos istorijoj taip parašyta buvo. O žinot, vaikai gi jaučia, kas juos myli. Tai aš su ja pasibuvau, tai po to paskui visą vakarą praslankiojo, net sesutės pykti pradėjo. Esu įsitikinusi, kad to psichinės negalios vienintelė priežastis - tai, kad su ja niekas nebendrauja, niekas jai savos meilės nerodo. O su manim jinai net kalbėti bandė ir šiaip aš viską supratau, ką jinai sakė, o istorijoj parašyta - adaptacijos sutrikimas.
Po to budėjimo vis ateidavau pas ją, atnešdavau saldainį kokį, ar kokį niekutį. Bet po to, kai man pasakė, kad jinai ant palangės parimus laukia, kol ateisiu, ir verkia, jei neatėjau, daugiau nėjau...nenorėjau nuvilti dar labiau, nes jai tektų iš ligoninės išvažiuoti į savus vaikų namus, o ten jos neprilankysi.....bet tada parėjus verkiau visą vakarą. Verkiau dėl to, kad yra tėvų, kurie savo vaikus palieka ir taip sužaloja. Verkiau dėl to, kad dėl tokių tėvų jinai išaugs su baisiu randu širdy ir duok dieve, kad atsirastų žmonės, kurie įsivaikintų tokį puikų, bet nuskriaustą vaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibriukė: 26 rugpjūčio 2004 - 17:49
Kolibriuk,labai laikausi kad nepravirkciau nuo tavo zodziu huh.gif Kazkaip mes su vyru mastem kad jeigu ka -vaikinsimes,taciau kartais pagalvoji,kad is esmes reiktu gerai apgalvoti si zingsni.Juk is tikruju turim dar laiko ir priemoniu susikonstruoti savo 2.gif Manau ateitis parodys.O del zemeje esamos neteisybes ir nemylimu vaiku tai as irgi visalaik pykstu.Brangiausia turta tevai meto-vaikus sad.gif
Atsakyti
Na, ir as zodeli iterpsiu.
Kazkaip ligoninej pagulde mane i palata su moterim, kuriom daro valymus. Del ivairiu priezasciu - nesivystantys nestumai, 2 su apsigimimais, o dviejose lovose, kaip konvejeriu pries akis keitesi tos, kur ateina pasidaryt valymu savo noru.
Kaip patyrusios senbuves. Atsibunda, keliasi, aunasi aukstakulnius batus, dazosi ir lyg niekur nieko iseina...
Skaudu buvo nors staug.
Atsakyti
QUOTE (aistukas @ 2004 08 27, 07:49)
Atsibunda, keliasi, aunasi aukstakulnius batus, dazosi ir lyg niekur nieko iseina...
Skaudu buvo nors staug.

esu turėjusi draugę, kuri nuo to paties vyro su kuriuo gyveno gal 3 metus pasidarė 3 abortus. Ji visada buvo labai ekstravagantiškos išvaizdos, labai ryškiu makijažu. Bet jai po tų valymų širdis plyšdavo. Jis ją versdavo. Kai pastojo 4 kartą, sako, gerai gimdyk, vesiu. Pagimdė mergytę, net iš ligoninės nepasiėmė ir paliko. Šį kartą ji džiaugėsi, kad pagimdė. Dabar jau už kito vyro ištekėjusi.
Nežinau kodėl šią istoriją parašiau. Gal norėjau tas moterėles su aukštakulniais kažkaip pateisinti. Gal jos viduje labai silpnos, tik išvaizda apgaulinga g.gif
Atsakyti
QUOTE (aistukas @ 2004 08 26, 14:47)
As irgi pagalvoju, kad su vyru tai man pasiseke.Kai pasidare tyrimus ir paaiskejo, kad jo spermiukai daugiau negu puikus (Pleskaciauskas net stebejos), galvojau, na va, tik as per mane dabar zmogus vaiku neturi. Bet niekada jokio spaudimo ar nepsitenkinimo. Sako, blogiausiu gyvensim dviese.

gal gali papasakoti kokius tyrimus Jums darė Pleskačiauskas, ar abu lankėtės, ar dar lankotės?
Atsakyti
Velnias su tais valymais...Man tai siutas ima pagalvojus kiek vaikuciu negimsta...Pamenu gulejau ligoninej gulejau tyrimui paguldyta,tai tokia viena is karto pasidomejo-valymui guli,kai pasakiau kad vienai dienai.BRRR ATSIMENU NET NUSIPURCIAU Taip suskaudo sirdele...Kaip siandien atsimenu...
Atsakyti
QUOTE (Algirda @ 2004 08 27, 12:33)
Velnias su tais valymais...Man tai siutas ima pagalvojus kiek vaikuciu negimsta...

Mano viena drauge 3 valymus pasidarius yra, ir pries kiekviena vis atbegdavo man guostis, kodel Dievas taip jos nemyli, kad jai nestumus siuncia... Ir ka tokiu atveju jai pasakyt: kad ja is tikruju myli, jei suteikia galimybe buti mama? O va ar supras, tai klausimas.

Ir kiekviena syki pagalvodavau, kad visgi ir dievu pasaulyje egzistuoja netobulumai ir paklaidos.
Atsakyti
QUOTE (viltis @ 2004 08 27, 08:02)
gal gali papasakoti kokius tyrimus Jums darė Pleskačiauskas, ar abu lankėtės, ar dar lankotės?

Kai tik pradejau lakstyt pas daktarus del nepastojimo. Man is kart pasake, kad visu pirma reikia istirti vyra. Jam dare spermos tyrima : leukocitai, spermiuku kiekis, judrumas, kokybe, t.t..
Bet kadangi rez. buvo l. geri, tai supratau, kad problema su manim. Tiesa, sake, kad g.b. imuninis nesuderinamumas, bet, kad buna l. retai ir kazkaip nesiule jo tirt g.gif
Atsakyti
ne taip retai jis ir buna. Va mes su Viltim geras pavyzdys, kad taip buna
Atsakyti
QUOTE (aistukas @ 2004 08 27, 13:53)
Kai tik pradejau lakstyt pas daktarus del nepastojimo. Man is kart pasake, kad visu pirma reikia istirti vyra. Jam dare spermos tyrima : leukocitai, spermiuku kiekis, judrumas, kokybe, t.t..
Bet kadangi rez. buvo l. geri, tai supratau, kad problema su manim. Tiesa, sake, kad g.b. imuninis nesuderinamumas, bet, kad buna l. retai ir kazkaip nesiule jo tirt g.gif

na, bet Pleskačiauskas man sakė, kad pastaruoju metu nepaprastai daugėja porų su šituo velniu imuniniu. Statistika: (pagal jį) kas septinta pora turi šią problemą. Nežinau kiek tame tiesos. Mano žinios 3 metų senumo smile.gif
Atsakyti
tai darbar , pagal progresija, kas 6 turetui
Atsakyti