Sveikutes visos!
Skaiciau as cia kazkaip tuos jusu pasnekesius, graudu pasidare... Skaudu, kada vienos, nors ir kaip nori, negali susilaukti

, o kitos lengva ranka ima ir abortus darosi...
Mano situacija kiek kitokia: kol kas dar net nebandau susilaukti Beibio, nes kol kas dar paprasciausiai nubutu salygu jo auginti... Pirma reikia savo gyvenima susitvarkyti, kad galetum laukti tokio stebuklo, kuriam galetum pasiulyti visapusiska prieziura! Deja, dabar salygu tam neturiu... Bet zinau viena: laaabai labai noriu!!! Tiesa sakant, net dabar noriu, o salygu nera... "Isbandyti" ar nera problemu su vaisingumu dar negaliu, nes pastoti dabar, kaip sakiau, negaleciau... O bijau... Ta prasme, dabar nieko nedarau, "sedziu rankas sudejusi", laukiu geresniu laiku, o ka gali zinoti - pradesiu planuoti ir SAST - kas nors negerai... Tfu tfu tfu... Juk negali zmogus zinoti kaip ten pas tave yra, juo labiau, visokiausiu problemu su ciklu esu turejusi...
Sorry, gal ne i tema cia jums visa tai parasiau, tiesiog uzpludo ivairiausios mintys...
O gal galetumete parasyti, keliu metu esate ir nepavyksta pastoti???

Man 21, tai gal suprantate, kodel dar net nebandau pastoti, bet noriu tai jau labai!!!
Suprantu jus visas, linkiu kuo didziausios sekmytes!!!

Ir vis delto, tikiu, kad jeigu jau gydytojai nieko neranda, sako kad viskas gerai, tai tiesiog dar nelaikas dabar pastoti - na, tiesiog nepataiket dabar "tiesiai i desimtuka", bus tas Beibis veliau, nepergyvenkit!!! Bandykit ir turesit, tik nepraraskit vilties!!! Kad netrukdytu jusu sekmei (kaip kazkas jau minejo), as irgi tuo tikiu!!!

Ir tie metai ar keli - tai dar ne rodiklis, nei amzius ne rodiklis!!! Pamatysit, nebegalvosit apie tai kiekviena diena, nebezulinsit saves - ir bus

!!!

Sekmes