Ot ir aš esu susidūrusi su šia problema, kai dar neturėjau sūnaus. klausinėdavo visi , kas tik netingėjo, tipo, kada vaikiukų susilauksit, nemiegogit, netingėkit. Tokia jau ta mūsų visuomenė, kad labai jau svetimomis problemomis ir ligomis serga. Pradedi rimčiau su vaikinu draugauti, tai visi kaip susitarę ima klausinėti, kada vestuvės, tėvų kaime net buvo kaimynės ir šiaip tetukės mums vestuvių datą numatę

, po vestuvių jei nepradedi apvalėti kiap prisirpus uoga, vėl visiems įdomu, kada

. Mano atveju tai kaimynas vienas ( na jis toks subobėjęs, pletkais užsiima labiau nei kitos moteriškės, nes namuose gyvena su 5 moteromis- uošve, žmona ir 3 dukros, tai net klausinėdavo, gal reikia parnešti kokių vaistažolių iš sodybos, rūtų - mėtų, kur nuo " moteriškų " bėdų labai padeda. Atsirado mat žinovas.. Po to spėlioja vaiko lytį, kai jau

. Mano atveju ultragarsas lyties nerodė, bet visi baisiai klausinėjo , ko laukiatės, kai pasakydavau, kad nežinom, tai net pykteldavo, kad tipo pasikėlę, sakyti nenorit, nes dabar gi " televizorius " parodo, kas gims.

Kai jau turi vieną vaikiuką ir šis paaugęs, visiems rūpi , kada antras, ko laukiat, ką, nebenorit. Taip jau yra . Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. na bet visi klausinėtojai ir pletkininkai tegu pirma savo kiemus išsikuopia, nes tie pletkai tai dažnai prieš juos pačius atsisuka, kad ir tas kaimynas, kur turi 3 dukras- 2 iš jų jau senos mergos, tai jauir pats pritilęs, sako- " sutikčiau, kad ta vyriausioji kad ir netekėjus, " pasidarytų vaiką" anūkų noriu..."

O viena teta, kur mano galėjimu- negalėjimu turėti vaikų baisiai domėjosi, jos marti deja, taip pat dabar turi problemų ir nė vieno vaiko.
Aš jau nekreipiu dėmesio , kai sako, kada antrą vaiką planuojat, gi dičkis jau sūnus. Atšaunu, kad darau karjerą ir saugau figūrą. Ir šiaip tuos klausinėtojus reikia siųsti kuo toliau, jei patys nesusipranta.