o kai MB isvaziavo, jos isvis didziausios mano pagalbininkes
QUOTE(paciute @ 2012 08 23, 21:10)
auu
as tik retsykiais ilendu daba, uzsiemus baisiai
mokausi, pas daktarus lakstau, dokumentus konkursui renkuosi is archyvu visokiu, o siandien MB dar paklause, ar skudurus jau susitvarkiau, nes mama ketina atvaziuot i svecius (o ji pas mane tvarkuole
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 08 23, 21:36)
auu
mokausi, pas daktarus lakstau, dokumentus konkursui renkuosi is archyvu visokiu, o siandien MB dar paklause, ar skudurus jau susitvarkiau, nes mama ketina atvaziuot i svecius (o ji pas mane tvarkuole
)...vien zodziu nusisaut 
Barbe devindarbe
Tai pati ir sutvarkys, labai nesikvarsinciau galvos
jeeeee
bilietai uzsakyti spalio 17 iskeliaujam pas tetuka
QUOTE(ritute23 @ 2012 08 23, 22:07)
Kaip saunu
Papildyta:
Perskaiciau FB:
Manes skriausti nereikia, nes is geros ir pukuotus man tapti slykscia kale tereikia 1,5 sekundes
QUOTE(paciute @ 2012 08 23, 23:13)
Kaip saunu
cia suvisam ar tik pasisveciuot? 
Papildyta:
Perskaiciau FB:
Manes skriausti nereikia, nes is geros ir pukuotus man tapti slykscia kale tereikia 1,5 sekundes
Papildyta:
Perskaiciau FB:
Va cia tai geras
Ritute23,labai smagu
QUOTE(paciute @ 2012 08 23, 22:13)
Kaip saunu
cia suvisam ar tik pasisveciuot? 
Papildyta:
Perskaiciau FB:
Papildyta:
Perskaiciau FB:
su visam jei grysim tai tik visi
Papildyta:
antradieni vezu savo vyresnele pas dantiste turbut bijau labiau uz ja
QUOTE(ritute23 @ 2012 08 23, 22:30)
Saunu
QUOTE(paciute @ 2012 08 23, 22:32)
aciu
QUOTE(ritute23 @ 2012 08 23, 22:40)
aciu
bet db uztat darbu milijonas like pasidaryt
nezinau kaip viska suspet kai mazoji pastoviai ant ranku niekur neina padet 
o nera kam pagelbeti? ar kokia valandine aukle paimt? patikek, kai taves nera salia vaikas pasikeicia ir as maniau, kad maniske nuzmogejus, bet pasirodo buna gerute ir be manes
QUOTE(paciute @ 2012 08 23, 22:43)
o nera kam pagelbeti? ar kokia valandine aukle paimt? patikek, kai taves nera salia vaikas pasikeicia ir as maniau, kad maniske nuzmogejus, bet pasirodo buna gerute ir be manes 
na aukles kaime nelb rasiu o savi bijo pasilikt su ja sako nezinotu ka daryt kai ji tokia nerami