Sveikutės mamytės
jungiuosi ir aš i jūsų temytė, aišku - jei priimsite...ketvirtadienį mūsų tetukas išvyko i Vokietiją, gryž tik ant kalėdų, didžioji labai sunkiai išleido, abi apsiverkėm, bet ką darysi, vardan tų pinigėlių
oho, kiek mamyciu liko vienos, sveikos atvykusios
neliudekit, pradzia sunki, paskui buna dar sunkiau
o paskui pripranti (bent jau taip atrodo)... bet tam cia ir susirenkam, kad butu su kuo pasikalbet, nes, kaip visos pasakytu vieningai, kad niekas suprast negali musu liudesio, kai MB isvyksta...tik tos, kuriu MB daro taip pat
o musu B irgi penktadieni grys, man jau irgi siaucia
...valga bile ka ir bile kiek, o vakare vos pajudu, o ryte dar sunkiau is lovo lipt
priaugau vel 2 kg vietoj 4 numestu

Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
o musu B irgi penktadieni grys, man jau irgi siaucia
Papildyta:
QUOTE(RytineSaule @ 2012 09 02, 13:32)
o kada MB grys ? pirma karta isleke?
Papildyta:
QUOTE(dainele27 @ 2012 09 02, 14:01)
prasom prasom
netoli isvyko, prie geru noru ir galimybiu galima ir nulekt aplankyt
nebent jei gyvena su kolektyvu, ne po viena kambari ...
Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2012 09 02, 11:16)
QUOTE(rinann @ 2012 09 02, 14:40)
RytineSaule,ar ilgam isvaziavo?
pirmą kartą jis išvažiavo tokiam ilgam laikui. Yra buvę, kad darbo komandiruotė dviem, max trims dienoms kažkur, o čia - pasiėmė nemokamas atostogas darbe ir išlėkė darbuotis, kad pinigėlių daugiau būtų... Mėnesiui garantuotas darbas, o paskui šaudys pavienius, nes jis priklausomas nuo orų. Iki Kalėdų negrįš 100proc, o paskui jau kaip D duos...
Pradžioje džiaugiausi, nes atostogos buvo, sodyba, vėliau jūra ir pležas. Nebuvo nei laiko nei noro liūdėt. Plius kompanija buvo šalia. O kai sugrįžau namučio, tai nors sienom lipk.
Kaip niekad buvo sunku, kai tik parvažiavus į Kauną išleidau draugę po tokių ilgų atostogų ir ją vyras pagavęs tiek išbučiavo, ant rankų pakėlė ir iškart pasakė "Pasiilgau". Tai taip širdį suspaudė. Jau geriau būčiau nemačius ir džiaugčiausi, kad vakarais susirašom ir pabendraujam per Skype.
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 02, 17:46)
Nu zinok,nesu ragavus as tu midiju,bet kazkaip niekada ir noras toks nekilo
Ne tu viena rinnan,mirsi ju neragavusi
Atsimenu dar mergautiniais laikais po savaites pamainos budavo perdavimas ,tai aisku neapsieidavom be baliu,ir as padauginusi snapsiuko kazkaip susigundziau krevetem -tai siaubeli dar dabar atsimenu ir ta skoni ir ta uodegu gliaudejima -ne man tokie delikatesai...mesa ir bulves mano kuna puosia
QUOTE(rinann @ 2012 09 02, 13:31)
Sveikutes
Mes kai sventem sunaus gimtadieni vaiku kambary,tai turejom sampano,o drauge pasakojo,kad pas ja vaiku gimtadieniuose tai ir brendziuko pasipilsto
janneta,tu lyg socialine darbuotoja,jei gerai pamenu
Tai ka pasakosi per pirma pamoka?
Man kazkaip atrode,kad soc. darbuotojai dirba su sunkesnio charakterio vaikais,ne?
oksaniuksxxx,laikykis

Papildyta:
Dar jannetos norejau paklausti:tu jau iskeptus kotletus saldai, ne zalius? Nes man buna,kad kartais neapskaiciuoju ir pridarau,kad paskui tris dienas turim valgyti,o cia visai nebloga mintis
Mes kai sventem sunaus gimtadieni vaiku kambary,tai turejom sampano,o drauge pasakojo,kad pas ja vaiku gimtadieniuose tai ir brendziuko pasipilsto
janneta,tu lyg socialine darbuotoja,jei gerai pamenu
oksaniuksxxx,laikykis
Papildyta:
Dar jannetos norejau paklausti:tu jau iskeptus kotletus saldai, ne zalius? Nes man buna,kad kartais neapskaiciuoju ir pridarau,kad paskui tris dienas turim valgyti,o cia visai nebloga mintis
Taip rinann aš socialinė pedagogė, bet šiemet man paskyrė būti penktokų auklėtoja, tai dabar turiu rūpestį kaip čia įdomiau savo tuos zuikelius pasitikti
Aš šaldau iškeptus kotletus, ir kepsnius ir vištieną, paskui MB kai nuskrenda vėl juos susimeta į kamerą
Papildyta:
Beje labas naujokėms
Panos parodysiu vartus naujus
Kiek vargo dabar turim -iskabint vyras gaus ,nes sunys musu islenda per tarpus -negaliu kaip pikta
Gaus vel meistras atvaziaves kazka davirint

dar imetu parodyt lelytes kambariuko epizoda:

Tik uzuolaidos nesustumdytos ,kad kvarkliai stovetu ,vaikas uzkabino ,tai laukiu kol mama atvaziuos ir graziai sustumdys
dar imetu parodyt lelytes kambariuko epizoda:
Tik uzuolaidos nesustumdytos ,kad kvarkliai stovetu ,vaikas uzkabino ,tai laukiu kol mama atvaziuos ir graziai sustumdys
QUOTE(janneta @ 2012 09 02, 19:05)
Taip rinann aš socialinė pedagogė, bet šiemet man paskyrė būti penktokų auklėtoja, tai dabar turiu rūpestį kaip čia įdomiau savo tuos zuikelius pasitikti
Nu tai dabar turesi rupestelio,buti aukletoja - tai ne juokas.Turi pamatyti kiekviena vaika su visom jo problemom ir dziaugsmais, o kur dar vaikuciu teveliai,kiekvienas su savo pretenzijom
QUOTE(rinann @ 2012 09 02, 18:57)
Nu tai dabar turesi rupestelio,buti aukletoja - tai ne juokas.Turi pamatyti kiekviena vaika su visom jo problemom ir dziaugsmais, o kur dar vaikuciu teveliai,kiekvienas su savo pretenzijom
Zodziu,dideliausios sekmes tau

Dėkui rinann
oksaniuxxx lėlytės kambarys super