Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Sveikos mergytės 4u.gif Aš jau galima sakyti iš po visko, nusikalusi ir norinti miego doh.gif Sumečiau paukštiena kepti, ryt kepsnius jaučiu kepsiu, tikiuosi iki penktadienio spėsiu viską sukept kad paskui galėčiau tik MB mėgautis ir virtuvėje nesisukinėt wub.gif
Šventė praėjo neblogai, aišku kaip pirma diena tai viskas paskubomis, nieko nespėju, kažkoks bruzgesys, o dar į darželį nulėkus jaučiu kokius tris kartus ratus sukau kol atsilaisvino vietelė, na bet tikiuos greitai įsivažiuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele27 @ 2012 09 03, 16:32)
ISO 9001:2008,  3 metus iseiles auginu vaikiukus...per ta laika zinau panos dar ruosesi kazkuriam standartui smile.gif, o kur tu pati dirbi?
Papildyta:
labai dėkui už sąrašiuką, visko dėjau apart tų žalių, nu dabar sekantį kartą, tai prikrausiu  biggrin.gif juolab maniškis pats nemėgėjęs daryti valgyt, tai čia bus liuks, tereiks pasišildyt smile.gif

Laboratorijoje su degalų kolonėlėm. Irgi su standartu, todėl ir įdomu mirksiukas.gif blush2.gif

O aš tokį turiningą savaitgalį turėjau, taip galvą pailsinau. Kaip faina ūkio darbai thumbup.gif
Atsakyti
manes jau norgei kainos nebegazdina lotuliukas.gif pirma karta kai pradejo vardinti kainas kiek kas kainuoja tai maniau mane suparalyzuos lotuliukas.gif o dabar jau ipratau, nori nenori bet neiseina nenueiti i parde, tai dabar sakau tieiog man nebesakyk kiek kas kainavo lotuliukas.gif
su miesom ziauriausia ten, bet kadangi MB pagrinde u lektuvu varo tai zalios mesos neidesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 03, 20:18)
kadangi MB pagrinde u lektuvu varo tai zalios mesos neidesi doh.gif

mano irgi su lektuvu, zinok dedasi pries vaziuojant i oro uosta i saltkrepsi tiesiai is kameros visus gabalus, saltkrepsi ir lagamina ir pirmyn thumbup.gif aisku idomu butu, jeigu lagaminai pasiklystu, ir atveztu po 3 paru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 03, 20:21)
mano irgi su lektuvu, zinok dedasi pries vaziuojant i oro uosta i saltkrepsi tiesiai is kameros visus gabalus, saltkrepsi ir lagamina ir pirmyn  thumbup.gif  aisku idomu butu, jeigu lagaminai pasiklystu, ir atveztu po 3 paru  lotuliukas.gif

arba lektuvas labai suveluotu, o bagazas butu jau priduotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 03, 21:36)
arba lektuvas labai suveluotu, o bagazas butu jau priduotas lotuliukas.gif

tai va, galvot reikia ne apie blogiausia varianta bigsmile.gif per kokius 5 skraidymo metus dar nei sykio taip nebuvo nutike 4u.gif , tpu tpu tpu lotuliukas.gif

labas rytas, kas kavytes?
Atsakyti
As arbatytes biggrin.gif Laukiu mokinio savo-baisiai ilgai eina...
Atsakyti
o mano mazoji sukarsciavo verysad.gif vakar jau atsibudo verkianti, daviau ibufen, galvojau nuo dantuko dygimo skauda, tai apsiveme po kokios val.... vakare nieko blogo nebuvo, gal ramesne tik, temp. buvo 37.1. o siandien ryte jau 37.8, viburcol idejau, uzmigo, o daba atsikele jau 38.5, idejau paracetamolio zvakute, ziuresiu toliaui kas bus...kas blogiau, leksiu i ligonine iskart, o jei nebloges, tai ryt kaip tik taloneli turiu pas daktara del vyresnes, tai kartu ir mazyte pasimsim.

ka jus darytumet mano vietoj? siandien nulekus pas daktara, belekiek reiktu laukt turbut, ne taip greitai net karsciuojantys prieina, o ir ka jis man pasakys, jokiu simptomu nera, sakys dantukas gal dygsta g.gif
Atsakyti
Sauliuciukas, sekčiau vaiką, o pas daktarę netempčiau su tempa.
Gal tikrai nuo dantų g.gif
Tarp kitko, jei temperatūra nėra aukštesnė 38 mušt nereikia, organizmas kovoja su bakterijom ir virusais. Bent jau man protingas daktaras taip sakė, kad džiaugtis reikia, kai temperatūra sergant pakyla aukštesnė, nei laikos kokie 37,5. Reiškias organizmas įjungė gynyba.
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 04, 12:33)
o mano mazoji sukarsciavo  verysad.gif  vakar jau atsibudo verkianti, daviau ibufen, galvojau nuo dantuko dygimo skauda, tai apsiveme po kokios val.... vakare nieko blogo nebuvo, gal ramesne tik, temp. buvo 37.1. o siandien ryte jau 37.8, viburcol idejau, uzmigo, o daba atsikele jau 38.5, idejau paracetamolio zvakute, ziuresiu toliaui kas bus...kas blogiau, leksiu i ligonine iskart, o jei nebloges, tai ryt kaip tik taloneli turiu pas daktara del vyresnes, tai kartu ir mazyte pasimsim.

ka jus darytumet mano vietoj? siandien nulekus pas daktara, belekiek reiktu laukt turbut, ne taip greitai net karsciuojantys prieina, o ir ka jis man pasakys, jokiu simptomu nera, sakys dantukas gal dygsta  g.gif

Sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
sauluciukas,as irgi,kaip sake Spindulele,stebeciau mazute,jei jokiu kitu simptomu nera.Bet jei vakar veme g.gif
Spindulele,a tavo dukryte gal i Boriseviciaus gimnazija eina?
Nes dabar ziuriu vyro pussesere facebooke nuotrauka idejus,tai viena mergaite kaip ir i tavaja panasi smile.gif
Atsakyti
Sauluciukas ,sveikatytes vaikiukui 4u.gif as musu temp.nuo 38 ,bet taip buvo per 9 metus tik gal 1 karta-isvis nesirgom ,nei kai dantys dygo nei paauge ax.gif kazi ar neatsigriebsiu su mazaja doh.gif
As tik pabudau ax.gif jau emocijos nurimo,o juk blioviau ,bet geda ir pasakyt kodel....Tai dabar sakiau eisiu su vaiku skint obuoliu ir virsiu obuoliene(paruost juos virimui rytojui)-gal kam pravers nuoruoda -skani tikrai gaunasi 4u.gif
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
Atsakyti