Mes visą dieną tinginiaujam, valgom ir šmirinėjam pakampiais, vakar truputuką baliavojom tai nėra sveikatyčių
QUOTE(janneta @ 2012 09 09, 17:07)
Labai gražios lovytės Jūsų mergyčių
Mes visą dieną tinginiaujam, valgom ir šmirinėjam pakampiais, vakar truputuką baliavojom tai nėra sveikatyčių
mano ir tokia diena is lovo islipu tik isvest bandiuga ir pasimt valgyt
laba diena mergaites... buvau dingusi ilgokai
sorry... ziuriu oksaniuxs jau pataliukus deliojasi 
kas naujo pas jus mergaites gal kuri kokia santraukele man parasytumete sios temos ivykiu? baisiai idomu zinoti kaip jus gyvenate
kas naujo pas jus mergaites gal kuri kokia santraukele man parasytumete sios temos ivykiu? baisiai idomu zinoti kaip jus gyvenate
QUOTE(Fabula @ 2012 09 09, 20:24)
laba diena mergaites... buvau dingusi ilgokai
sorry... ziuriu oksaniuxs jau pataliukus deliojasi 

Nu, ir kurgi tamsta buvai, pražuvele.
Prašau pasipasakoti.
Pas mus naujokių užderėjo, leliukų laukiamės, paskui ir auginsim.
Nu tragedijų nebuvo, komedijų irgi nelabai. Gyvenam laukimu.

Naujasis vakarelis
Traukit savo raudonas sukneles, aukstakulnius ir susitinkam raudonajam vakarelyje
Na, Pačiut, grožis
Kaip pas mus zinokit lauke salta brrrr ...
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 10, 07:14)
Kaip pas mus zinokit lauke salta brrrr ...
Labas rytas
paciute nu grožis...
Pas mus irgi šalta, MB išvežė vaikiuką į darželį o aš kavinuos, šiandien laisva, važiuojam į Vilnių
O tai spesit gryzti iki darzeli uzdarys?
QUOTE(janneta @ 2012 09 10, 08:56)
Labas rytas
paciute nu grožis...
Pas mus irgi šalta, MB išvežė vaikiuką į darželį o aš kavinuos, šiandien laisva, važiuojam į Vilnių
paciute nu grožis...
Labas rytas
jannetuk,pirmadienis laisva,ketvirtadienis laisva,kada bedirbi?
oksaniuksxxx,pataliukai super
Labas rytas
ir vel pirmadienis
na bet bent jau sauletas
ir vel pirmadienis