Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(sparow @ 2006 06 19, 12:27)
Ką daryt su tom nežydinčiom pelargonijom, kur jas padėti? Žinau, kad gerai perneša sausumą, bet jei taip kepins gali ir numirti unsure.gif
Mano balkone saulė kai pasirodo tai ir jokio pavėsiuko iki nusileidimo.

Atvešk man, paprižiūrėsiu ir grąžinsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 06 19, 12:30)
Atvešk man, paprižiūrėsiu ir grąžinsiu wink.gif

Ačiū už gerą širdį ale kad tolokai lovį tempt lotuliukas.gif
Turbūt vienintelė išeitis raktus kaimynams įteikt, tuo pačiu bus proga susipažint cool.gif Arba darysiu bandymą- bus be vandens. Gaus mažiau dėmesio, gal žydėt susimylės g.gif
O savaitgaliams tai palieku kvietkas be jokių problemų. Penktadienį prieš išvažiuojant palaistau, sekmadienį grįžus vėl. Išgyvena. Pernai petunijos neatlaikė tokių išbandymų, todėl šiemet pasirinkau nežydinčias pelargonijas dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Saran @ 2006 06 19, 13:02)
dėkui, kad atsakot. o kas tas drenažas ir kam jį į vazoną dėti?kai pirkau, tai pardavėjos kelis kartus paklausiau, ar nieko visiškai nereikia daryti, tik pakabinti. ji tvirtino, kad gėlės žydės iki šalnų be problemų. o vazonėliai tai tikrai maži. gal reikia į didesnius persodinti?

ax.gif Ikisiu ir as savo trigrasi. As persodinciau, ir be drenazo pasiulyciau dar pirkti zeme skirta specialiai balkoniniam loveliam ten jau yra tu "degintu molio" gabaliuku smulkuciu tokiu. Jie sugeria vandens pertekliu,o kai jo pritruksta isgarina. O drenazas is tu paciu vazono apacioje ta pacia funkcija atlieka. Tai bus saugiau(kaip reklamoje, dviguba apsauga biggrin.gif )
Atsakyti
Atostogų metu gėles galima sunešti į vonią, ten pakankamai vėsu (bent jau pas mus). Tik bėda, kad šviesos ten nelabai pakliūva g.gif Nebent duris palikti praviras arba šviesą įjungtą g.gif
Atsakyti
Sakykit mamytės, kokios firmos trąšom tręšiat balkono gėlytes? ar perkat atskirai surfinijom, pelargonijom ar pasirenkat 'žydinčiom gėlėm' ir tinka visom?
Galvoju nusipirkt Arvi ar kokią Kemira,kokie būtų atsiliepimai apie šias trašas?
Atsakyti
As tai perku bendrai zydinciom gelem. Tiesa pasakius perku dar lapinem, kituir nebanmdziau todel sunku pasakyti. O netresus irgi nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 06 21, 17:09)
Sakykit mamytės, kokios firmos trąšom tręšiat balkono gėlytes? ar perkat atskirai surfinijom, pelargonijom ar pasirenkat 'žydinčiom gėlėm' ir tinka visom?
Galvoju nusipirkt Arvi ar kokią Kemira,kokie būtų atsiliepimai apie šias trašas?

Geriausios trąšos žydintiems augalams SCHULTS kur NPK 10-54-10. Žalioj stotelėj paprašyk, pas mus jos prie kasos laiko. Mažam maišelyje įpakuotos, bet užtenka tikrai ilgai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai kažkokias itališkas naudoju, berods, Vilmorin ar pan, tai gėlės bujoja 4u.gif ir patogu naudot, kadangi skystos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 06 22, 23:09)
Aš tai kažkokias itališkas naudoju, berods, Vilmorin ar pan, tai gėlės bujoja  4u.gif  ir patogu naudot, kadangi skystos  thumbup.gif

Pataisymas, trąšos vadinasi Flortis blush2.gif Visai ne į temą doh.gif galvoju viena, o rašau kita doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesoraite: 22 birželio 2006 - 23:29
Aš turiu kažkokias skystas visoms gėlėms paprastas ir dar laistau balkone tom tabletėm kompleksinėm "Vita", kur maždaug po 1,50 Lt. 8 tabletės.
Atsakyti
Vienu trasu vistiek negana.Nes augalaui kartais reikia vieno ar kito komponento daugiau.Geriau karta lieti vienomis,kita-kitomis.Kartais buna akcija kokiom,kartais siaip patinka-nusiperki.Veliau belieka pagal poreiki ipilti.Turiu 6ar 8 skirtingas,kuriu kuriam augalui reikia-tu ipilu.Svarbiausia nepadauginti.
Atsakyti
Mano palergoniju lapai pradejo taip keistai geltonuoti blink.gif Taip dememis ir dar prie to geltonumo buna kaip padziuve blink.gif Gal cia kazkokia zaraza jas puola? g.gif
Atsakyti