Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

na iš lapo tikriausiai ne kas išaugs

jei pas tave dar nedidelė tai dziaukis iki rudens , o kai namo neši tada duosi
aš tai beveik visą buvau apskabius pavasarį , tai taip gražiai naujos šakelės išaugo ir ju daug ,
pernai nebuvau pašalinus senu šakų tai nebe taip atrodė schmoll.gif

žinot joms labai patiko petuniju trašos smile.gif , kai laistydavau petunijas tai visa laik su trašom mirksiukas.gif , na kliudavo ir palergonijom smile.gif , ir tikrai jos fantastiškai sužaliavo ir pražydo
pas mane visoms norinčioms užteks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 08 10, 21:30)
merginos aišku norėčiau ir vienos ir kitos po šakelę
ir aišku galiu pasidalint sava
faina matau jus abi iš Kauno , tai gal kur susibėgsim po šitu išeiginiu:)
arba nepyksiu jei tai bus rudeniop , kai jau namo reiks nešti ,tada skabysiu visas

aš tai galėčiau pati įšaknydint ir jei tik pamatysiu naujus lendančius lapelius - atiduosiu. Panašiai rudenį ir būtų wink.gif

QUOTE(Indre_ @ 2006 08 10, 21:46)
[color=blue]ilja, Žuvė negraziai pasielgsiu, bet tikrai labai noreciau po mazute jei jum tik iseina sakute situ grozybiu, nedabar gali buti rudeni, visai nesvarbu, galiu duoti raudonos pilavadures, kitokios nei sitie ziedeliai smile.gif

akei, ir tau įšaknydysiu wink.gif

QUOTE(ilja @ 2006 08 10, 22:20)
Žuve, Auge, Indre_, būtinai visoms duosiu po šakelę ir žinoma, norėsiu iš Jūsų taip pat. Tik dabar galvoju ar būtinai reikia šakelės, ar užtenka tik lapo g.gif

ačiū 4u.gif Bandžiau dauginti lapeliu, išleido šakneles, bet po kelių savaičių nudžiuvo visi. O iš šakelės ( gali būti ir trumputė) puikiai prigijo wink.gif Ryt foto parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 10 rugpjūčio 2006 - 21:45
Žuvė labai labai aciu smile.gif tau taip pat tada atskirsiu ir isaknysiu, gyvenu kaune tai manau bus nesunku pesimainyti smile.gif
O is lapelio manau sunkiai isaugtu, jis manau per silpnas, greit nuvystu, jei pas tave taip pat flensiukas tai neardyk tegu auga smile.gif
Atsakyti
Na, kaunietės, matau, dalybos vyksta thumbup.gif

Aš labai norėtau Žuvės baltosios gražuolės blush2.gif

Pati turiu tokias kaip Iljos rausvai baltas ir bordo pilnavidures 4u.gif

[attachmentid=66974]
Atsakyti
Mielai prašom, Tesoraite wink.gif

Ilja, rodau foto mažylių ( parsivežiau iš vyro mamos šakelių, o kaip žydi ir nebeprisimenu doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Tesoraite gražios tavo gėlelės thumbup.gif
vat tos margos norėčiau , kada ,
bet kažkaip galvoju kad tai reik daryt rudeniop , kai visos gelės kraustysis namo
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 08 11, 10:38)
Mielai prašom, Tesoraite wink.gif

Labai ačiū, nu man ji be proto graži wub.gif

QUOTE(Augė @ 2006 08 11, 10:45)
Tesoraite gražios tavo gėlelės  thumbup.gif
vat tos margos norėčiau , kada ,
bet kažkaip galvoju kad tai reik daryt rudeniop , kai visos gelės kraustysis namo

Ačiū blush2.gif Aha, rudenį turbūt bus paprasčiau, vis tiek reiks jas "tvarkyt". Mielai pasidalinsiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesoraite: 11 rugpjūčio 2006 - 14:44
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 11, 15:43)
Labai ačiū, nu man ji be proto graži  wub.gif
Ačiū  blush2.gif  Aha, rudenį turbūt bus paprasčiau, vis tiek reiks jas "tvarkyt". Mielai pasidalinsiu wink.gif

Aš turiu lygiai tokią bigsmile.gif Ji man irgi labai graži wub.gif O kaip jas "tvarkysi"? Nugenėsi? g.gif O kiek maždaug jas reikia "nutvarkyt"? O paskui gal galima tuos kotelius į žemę sukišt?

Nežinau.bus problema kai reiks visas į vidų susinešt. Prisisodinau dar plenciukų nemažai,tikiuosi prigis wub.gif Jei prigis - ir aš turėsiu daug įvairių gražuolių wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pas mane balkone jau prazydo semkos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2006 08 14, 13:15)
O kaip jas "tvarkysi"?

Geras klausimas lotuliukas.gif Pirmąkart auginu tai nežinau doh.gif Paskaitysiu, ką kitos daro ir kopijuosiu biggrin.gif Nu juk tokių ilgų tikrai nesinešiu vidun, tai tikrai reiks genėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 08 14, 13:39)
Pas mane balkone jau prazydo semkos thumbup.gif wub.gif

o ar didelės tos "semkos", nes kažkada auginau, tai buvo l. smulkūs žiedai blush2.gif
Atsakyti
turiu dvi tas dickes, tai apie 2m. o žiedas nėr didelis, bet pavalgyt užteks, kai nužydės lotuliukas.gif juokauju, savo draugių nevalgau laugh.gif

nu man taip gražu wub.gif thumbup.gif aš šiaip sėmkų fanatikė (gėlių hihihi.gif) tai atsikėlus ryte taip gera pro langą pamatyt jas žydinčias balkone wub.gif

ir dar dvi žemaūges turiu, pilnavidures, tai jos daugiau žiedų turi, šiuo metu pvz ant vienos 5 žydi smile.gif na bet tos didesnės visvien Tos Tikros wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 14 rugpjūčio 2006 - 14:52