Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(nengamo @ 2007 02 22, 08:59)
grožis bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Nu ir man jau reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jau sitos grozybes tai seklyciu turiu senai nusipirkus, bet galvoju gal reiks tiesei i zeme seti o ne dauginti, nes pirmais metais as ja sesiu istikruju net nzn kaip geriau, tik zinau kad ant tvoros leisiu lai raizgytis smile.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 22, 19:44)
Galit drąsiai pirkti. Išbandyta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jau gal 10 metų kaip perku ir auginu. Koks skirtumas ar petunijos sėklos rinktos Lietuvoj ar užsieny. Svarbu kad išauginta Lietuvoje  mirksiukas.gif  O ten dielis pasirinkimas. Aišku, neaugs strelicija ar bananas ar dar koks mūsų klimatui netinkantis augalas.

na tai nuleksiu ir nusipirksiu kokiu grozybiu smile.gif dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 22, 21:13)
Aciu nengamo. Man net nepatogu pasidare. Tiesiog galvojau gal matei buciau mamos paprasius nupirkti. Ar tu i ŠŠMK ateini?

Nėra už ką 4u.gif Pirma nupirkt reikia bigsmile.gif Nu reiks kažkaip ištrūkt,dabar kai tokie šalčiai man sunkiau,nes mano pupa dar labai maža wub.gif
Atsakyti
Jurgita&P,sėklytes jau turiu thumbup.gif Pirkau vokiškas,jas pardavėja rekomendavo. Sakė šitų daigumas geresnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 23 vasario 2007 - 15:58
Aciu begalo. Kaip dabar pasiimti?
Atsakyti
Nėr už ką 4u.gif Tai gal būsi Šiauliuose?
Atsakyti
Merginos, patarkit koki nors greitai auganti vijokli. Nebutinai zydintis, gali buti ir be ziedu, bet tankus. Noriu padaryti tokia kaip arka balkone,tai reikia, kad per vasara spetu uzlipti sienom ir per lubas.
Balkonas mano rytinej pusej ir nestiklintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 26 vasario 2007 - 16:38
QUOTE(NIDA @ 2007 02 26, 17:36)
Merginos, patarkit koki nors greitai auganti vijokli. Nebutinai zydintis, gali buti ir be ziedu, bet tankus. Noriu padaryti tokia kaip arka balkone,tai reikia, kad per vasara spetu uzlipti sienom ir per lubas.
Balkonas mano rytinej pusej ir nestiklintas.

Tai gal tiktų vijoklinė nasturtė? g.gif
Atsakyti
o as tai praejusiais metais Kauno stoties turgelyje nusipirkau pelargoniju svyranciu (mazu daigeliu) ir raudonai zydinciu ledinuku (irgi mazu daigeliu), pasodinau i lovelius balkone neistiklintam, tai galiu pasakyti, kad pelargonijos, aisku, grazu, bet dabar pirksiu vel ledinukus raudonus, nes tokio grozio dar neturejau balkone - uzaugo labai dideli, labai daug zydejo, visos kaimynes klausinejo kur pirkau biggrin.gif ir zydejo iki pat kone lapkricio - nei nusalo, nei nieko, o turint omeny,kad nuo liepos savo bute nebegyvenau, o brolis balkone gelyciu tikrai nelaiste - tik lietus (kartais skandindamas), tai sitoks augimas ir zydejimas man atrode isvis nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Nida aš auginau paprasta sukuti , užaugo greit it lapojo stipriai , tik zydėjo per menkai
Labai gražu Raditijonas (ar panašiai blush2.gif)
Pirkau šiemet tiunbergija , turėtu but gražu
mano balkonas taip pat nestiklintas ir rytu pusėj , labai gražiai žydėjo pelargonijos svyrančios , o lovukuos geriausiai atrodė paprastosios pelarginijos
Ledinukai man irgi patinka , gražios nereiklios gėles
Atsakyti
Dabar kazkaip prisiminiau, kad mano mociute augindavo balkone lovelyje zirnius thumbup.gif Dar tais senais gerais laikais biggrin.gif kai balkonai nebuvo istiklinti ax.gif
Ot man budavo dziaugsmas, kas ryt atsibudus ieshkoti nauju zirniu, kuriuos jau galima butu nuskinti bigsmile.gif Dabar tiksliai neprisimenu, kaip ten pas ja buvo padaryta, bet kad geles irgi buvo tai tikrai (ne geles tada rupedavo tongue.gif ). Tai va, kas neturi sodo- darzo, manau galite ir jus taip pabandyti padaryti. Manau vaikuciam tikrai patiks thumbup.gif
Atsakyti
Tunbergija kiek skaičiau nereikia suvėlinti pasėti, atai žiedų nebus, arba labai vėlai bus. Jos lyg tik liepą pradeda žydėti, dabar pasėjus. Todėl sėti tiesiai į žemę lauke neišeina. Ir dar lygtais vėjelio bijo. Tai dabar suku galvą kokią ramesnę vietą kur suradus, nes aš irgi šių gražuolių nusipirkau.
Gal daugiau išmanančios pasakytų ar tikrai jos lepokos. smile.gif
Atsakyti
Kanangi mano balkonai įstiklinti, tai aš, kai tik atšyla orai, sutempiu kvietkelius iš kambarių ir padarau balkone džiungles ax.gif Išauga jos man per vasarą, paskui vargo būna rudenį kambaryje jas sustatyti biggrin.gif
Atsakyti