Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

sveikos mergytės, ikelsiu jums parodyti savo dygstančių petunijų nuotraukytę thumbup.gif . jos ir augs tam vazonėlį, tik norėčiau jūsų komentarų ar man reiks jas pikuoti? ir tikriausia dar reik paauginti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 03 05, 18:36)
sveikos mergytės, ikelsiu jums parodyti savo dygstančių petunijų nuotraukytę  thumbup.gif . jos ir augs tam vazonėlį, tik norėčiau jūsų komentarų ar man reiks jas pikuoti? ir tikriausia dar reik paauginti?  ax.gif

Pikuoti reikės būtinai, nes petunijos sodinamos kas 20 centimetrų, bet dabar dar anksti, nes daigeliai dar neturi tikrų lapelių ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gėlininkės,
aš irgi jau ne pirmimetai, į lovelius gėles dedu atskirais vazonėliais. Daug patogiau, jie lengvesni, nes zemė ne visame lovelyje, o tik vazonėlyje, su laistymu daug paprasčiau, skylutes darau tik vazonėlyje, tai perteklius į lovelį subėga. Ant lovelio dugno kokių granulių papilu, tai ir drėgmę geriau laiko.

O dar žiūriu niekas neaugina fuksijų. Vienais metais jų turėjau. Nuostabios gėlės pusiau pavėsyje auginti - visi kas užeidavo grožėdavosi. Tik kažko daigų šiemet neužtikau pirkti, ankstesniais metais senukai prekiaudavo. Gal dar užves - taip aš jų noriu.
Atsakyti
Reikes. Nezinau kokio ilgio tavo lovelis, bet mazdaug i loveli, pas mane siaip balkone ilgiausias yra prikabintas, tai i ji sodinu daugiausiai 5 daigelius 4u.gif
graziai buna. Tik reikia negailet ir skabyt daigelius, tada labiau sakojasi.
Tau patarciau, dar paluketi, ir kai daigeliai sustipres, ishsirinkti geriausius, stipriausius, ir juos palikti, kitus ishrauti, ir kuriuos paliksi, vienodais atstumais ishsodinti rolleyes.gif
Atsakyti
Fukcija -labai gražu , turiu išlikusią vieną po žiemos thumbup.gif
aną vasarą gražiai žydėjo , tik dar mažutė buvo, stovėjo balkone
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 03 05, 20:59)
Sveikos, gėlininkės,
aš irgi jau ne pirmimetai, į lovelius gėles dedu atskirais vazonėliais. Daug patogiau, jie lengvesni, nes zemė ne visame lovelyje, o tik vazonėlyje, su laistymu daug paprasčiau, skylutes darau tik vazonėlyje, tai perteklius į lovelį subėga. Ant lovelio dugno kokių granulių papilu, tai ir drėgmę geriau laiko.

O dar žiūriu niekas neaugina fuksijų. Vienais metais jų turėjau. Nuostabios gėlės pusiau pavėsyje auginti - visi kas užeidavo grožėdavosi. Tik kažko daigų šiemet neužtikau pirkti, ankstesniais metais senukai prekiaudavo. Gal dar užves - taip aš jų noriu.

Aš auginu fuksijas,kadangi langai į šiaurę,tai nelabai kas daugiau balkone ir auga.Sodinsiu baltą,raudoną su baltu sijonėliu ir raudoną su violetiniu sijonėliu pakaitomis su sprigėmis.Labai gražios gėlytės,tik labai teko su baltasparniais kovot.
Atsakyti
Pagaliau dygsta mano lobelijos bigsmile.gif clap.gif clap.gif clap.gif

O fuksijos ir man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 05, 20:58)
Pikuoti reikės būtinai, nes petunijos sodinamos kas 20 centimetrų, bet dabar dar anksti, nes daigeliai dar neturi tikrų lapelių    ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 05, 21:00)
Reikes. Nezinau kokio ilgio tavo lovelis, bet mazdaug i loveli, pas mane siaip balkone ilgiausias yra prikabintas, tai i ji sodinu daugiausiai 5 daigelius  4u.gif
graziai buna. Tik reikia negailet ir skabyt daigelius, tada labiau sakojasi.
Tau patarciau, dar paluketi, ir kai daigeliai sustipres, ishsirinkti geriausius, stipriausius, ir juos palikti, kitus ishrauti, ir kuriuos paliksi, vienodais atstumais ishsodinti  rolleyes.gif

dėkui už atsakymus , lovelis mano per visą palangę. tai dar paauginsiu ir sutvarkysiu. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 03 06, 10:09)
dėkui už atsakymus , lovelis mano per visą palangę. tai dar paauginsiu ir sutvarkysiu. aciuks.gif

Dar zinai, is savo patirties galiu pasiulyti, pasilik daugiau daigeliu. Nes kai persodinesi gali nutikti kokia avarija, arba pazeisi saknis per daug, ir neprigis, na ir pan. Tai bus atsarga mirksiukas.gif Man taip nutiko, paciais pirmais metais kaip sejau. Teko begti i senukus ir skubos tvarka pirktis daigelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 06, 11:30)
Dar zinai, is savo patirties galiu pasiulyti, pasilik daugiau daigeliu. Nes kai persodinesi gali nutikti kokia avarija, arba pazeisi saknis per daug, ir neprigis, na ir pan. Tai bus atsarga  mirksiukas.gif  Man taip nutiko, paciais pirmais metais kaip sejau. Teko begti i senukus ir skubos tvarka pirktis daigelio  doh.gif

gerai būtinai pasiliksiu 4u.gif
Atsakyti
Labai uzsimaniau tamsiasniu spalvu petuniju doh.gif O pati pasejau raudonas, baltas, ruzavas....taip noreciau, kontrastui kokiu melynu, ryshkiu violetiniu. Na vien zodziu doh.gif doh.gif doh.gif
Ar nepervelu butu seti? g.gif Kazi ar laiku man jos suzydes? Jei sia savaite pradesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 06, 17:21)
Labai uzsimaniau tamsiasniu spalvu petuniju  doh.gif O pati pasejau raudonas, baltas, ruzavas....taip noreciau, kontrastui kokiu melynu, ryshkiu violetiniu. Na vien zodziu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ar nepervelu butu seti?  g.gif  Kazi ar laiku man jos suzydes? Jei sia savaite pradesiu  rolleyes.gif

Manau, kad dar nevėlu. Aš pati dar tik šį sekmadienį pasėjau ax.gif . Na, gegužės pradžioje, žinoma, nežydės, bet vasarą žiedų bus daugybė. O ir rudenį ilgiau gražesni krūmeliai bus.
Atsakyti