Įkraunama...
Įkraunama...

Navigacija, GPS

QUOTE(Bambucio @ 2008 07 07, 18:12)
Tai typo delninukas netinka autonavigacijai ? biggrin.gif
Papildyta:
Palygink  thumbup.gif
Papildyta:
Kas patogiau  drinks_cheers.gif

Nepatinka man visokie "viskas viename". Mobilkių pora ir taip turiu kišenėse. Pora kompų namie yra. Dabar noriu vienos navigacijos į automobilį.
O tie du modeliukai turi Bluetooth, kas man reikalinga, ir kainuoja biški virš 1000. Tik kuris geriau? g.gif Sako garmino žemėlapis geresnis...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2008 07 08, 17:04)
Nepatinka man visokie "viskas viename". Mobilkių pora ir taip turiu kišenėse. Pora kompų namie yra. Dabar noriu vienos navigacijos į automobilį.
O tie du modeliukai turi Bluetooth, kas man reikalinga, ir kainuoja biški virš 1000. Tik kuris geriau? g.gif  Sako garmino žemėlapis geresnis...

Sako teisingai ,, Garmino zemelapis tikrai geresnis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerasas @ 2008 07 08, 12:45)
Ar i ka pirmiausia reiketu atkreipti demesi renkantis navigatoriu? Kokios funkcijos jame turetu buti?  unsure.gif

Pirmiausia atkreipti dėmsį reiktų į tai, kurios navigacijos lengviausia ir daugiausia galima gauti žemėlapių atnaujinimus. Lyginti kuris žemėlapis geresnis kuris blogesnis neina, nes nebus tokio kuris tiktų visiems gyvenimo atvejams.

Funkcijos praktiškai pas visus vienodos, skiriasi tik navigaciju valdymas. Tarkim TomTom galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą, bet jis pakankamai ilgai skaičiuoja maršrutą, kai tarkim iGO maršrutą suskaičiuoja labai greitai ir dar galima keisti jo valdymą, ko negalima kitose navigacijose. Tų + ir - labai daug. Galiu paminėti tik tiek, kad šios minėtos navigacijos populiariausios internetiniuose forumuose, todėl joms lengviausia gauti atnaujinimus.
Atsakyti
Tai kuris autonavigatorius visgi geriau: Garmin nuvi 760 ar TomTom go730T ?
Laisvų rankų įrangą turi abu biggrin.gif kokie dar +/- ?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2008 07 10, 09:35)
Laisvų rankų įrangą turi abu biggrin.gif  kokie dar +/- ?

Jei imanoma susitarti su pardavejais, paprasyk test drive'o su tai prietaisais. Faktas, kad Garminui zemelapiai kainuos brangiai. Jei nenoresi brangiai - teks ilgokai sedeti internete. O jei jau sesi i interneta, tai tada prasideda kiti pasirinkimai is kuriu iGO, greiciausiai, yra pats paciausias. O siaip Garminas kaip daiktas - kokybiskas. Bet jei neklystu, tai dar dabar nera pataisytas zemelpais aplink rotuse Vilniuje, kur, anot Garmino ar Fedingo vyksta remontas ir vaziuoti negalima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2008 07 10, 09:35)
Laisvų rankų įrangą turi abu biggrin.gif  kokie dar +/- ?

Aš imčiau Tom'ą ir nesukčiau smegenų dėl geresnio Garmin'o žemėlapio ar blogesnio Tom'o. Garmine gal bus daugiau kelių, kurie nėra tokie reikšmingi (kelias miške, privažiavimas prie upės ir pan.) Su Tom'u be problemų nuvažiuosite į bet kurią Europos vietą. Keliai daug kur atnaujinami statomi nauji ir žemėlapiai ne visada atitinka tikrovę (tiek Lietuboje tiek Latvijoj tiek Lenkijoje). Jei ne ten nusuksit - navigacija pasiūlys kitą maršrutą iki to paties tikslo. Tikslą pasieksit bet kokiu atveju. Prieš kelis metus važinėjom su daug silpnesniais žemėlapiai - ir be problemų. Pasikartosiu dar kartą - svarbiausia ne žemėlapių tikslumas, o galimybė juos gauti ir atsinaujinti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vertas demesio variantas?
http://www.radiostot...productId=18449

Pasiulikit ka galima gero paimt uz panasia pinigu suma?
Atsakyti
Nelabai man tie neaiškūs gamintojai. Draugelis su Mio problemų turėjo bilekiek, kol grąžino su žaibais. Aš žiūrinėju tokį: http://www.skelbiu.lt/4211836.html
Atsakyti
IGO8 skinas GJ : gurjon : 2.0 : 240x320, 320х240 : нет : 09.07.08 г.

http://4pda.ru/forum...1350/GJ2.00.zip

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Papildyta:
Skinas Trip audio : NGP : 5.3 : 320х240 : ДА : 05.07.08 г.

http://4pda.ru/forum..._audio_v5_3.zip
Papildyta:
[quote=speedy,2008 07 10, 09:35
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bambucio: 10 liepos 2008 - 19:36
Sveiki keliautojai

Turiu IGO6 (su bambucio pagalba instaliuota:) ) taciau dabar ziuriu reikia 8 instaliuoti.
Ruosiuosi truputi pakeliauti Lietuva, Latvija, Estija ir Suomija. Maciau kazkur LT,LV ir EE yra mapai o ar Suomijos turite?

Bandysiu isimesti IGO8 kuri buvau instaliaves bet pasirode per sudetingas :Dir istryniau biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti