Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 31 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 14, 21:58)
na nuo čerpių skiriasi, kam čia save apgaudinėti. Panašus tik bendras vaizdas iš toliau. kita vertus Vilienė ties ta vieta dažniausiai būna jau kelių šimtų metrų aukštyje, tada atskirti sunkiau, sutinku  drinks_cheers.gif

Nu. nereikia savęs apgaudinėti dedi skarda, čerpes nebus........ panašumo yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 14, 19:55)
KJKG, dar karta aciu uz ekskursija apie medinius langus.
Buvo labai malonu!

Siandien pagaliau uzsakem skarda. Nors visa laika buvau isitikines, kad bus Monterey, paskutine minute issirinkau Adamante.
http://www.ruukkisto...ofilis-Adamante

spalva tamsiai ruda, RR32.

nėra už ką mirksiukas.gif aš ten kaip ir beveik atkalbinėjau nuo medinių

o kas link skardos - nuvylei labai schmoll.gif juk buvo tokios gražios spalvos kaip baklažano violetinė ar vyno raudona na blogiausiu atveju galėjai dėti juostomis baltą ir eglės žalumo, o dabar tamsiai ruda ... nu jokio polėkio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cashmira @ 2012 09 14, 20:18)
Brangieji bukit geri  4u.gif  patarkit  4u.gif
Tinkuosim sienas kalkiniu tinku,tai kaip elgtis su vidiniais langu angokrasciais  g.gif  Pasirodo "ismanieji" Gipuros vyrai mums blogai uzklijavo vidines juostas,tai dabar tinkuotojai jas nori nulupti  doh.gif ,nes pagal juos prie tu juostu nelimpa tinkas  doh.gif  Gal galite patarti kaip isspresti sita problema  mirksiukas.gif

viskas ten turi būti gerai, jokiais būdais neleiskite plėšyti tų juostų. O jeigu kategoriškai atsisakys tinkuoti angokraščius - užsibaigsite gipsu ar užsiarmuosite XPS - ir bėdos neliks (bent jau pas save taip nusprendžiau pasidaryti) drinks_cheers.gif
Atsakyti
O košmare, kaip sunku į savo kompą žiūrėti sad.gif parėjo vaizdo plokštė, tai po meistravimo žiūriu kaip į kokį iškrypėlį sad.gif Vienos išlaidos.

PAs mane juostos iš vidaus rausvos (garo izoliacinės, bet su tokiu pūkeliu pasidarė po visų klijavimų) . Ant jų dėtas kalkinis tinkas, bet pasiūlymo nesulaukiau nulupti ar pradurti...

Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 09 14, 21:02)
Nu. nereikia savęs apgaudinėti dedi skarda, čerpes nebus........ panašumo yra. smile.gif

na o labiausiai panašumai dingsta ties užbaigimais (vėjalentės, kraigas ir pan) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 14, 20:58)
Vilienė ties ta vieta dažniausiai būna jau kelių šimtų metrų aukštyje, tada atskirti sunkiau, sutinku  drinks_cheers.gif

va va tas Viliene. Toks jau jis yra. Sabutilnikas per atstuma. Taip kad normaliai prisiprasyt - pazvejot, tai neina, sako, galiu tik praskristi, greitu budu, daug laiko ner smile.gif

Cashmira, biski Jus pabarsiu: Jus vis klausiat klausiat, zmones cia pataria pataria. O man taip ir neatsaket i vakaryksti klausima. Forumas - ne klodai i vienus vartus. Reikia viena ranka duoti, kita imti....smile.gif
Nebeatsakykit, skarda nupirkta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 14 rugsėjo 2012 - 21:13
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 14, 22:07)
O košmare, kaip sunku į savo kompą žiūrėti sad.gif parėjo vaizdo plokštė, tai po meistravimo žiūriu kaip į kokį iškrypėlį sad.gif Vienos išlaidos.

PAs mane juostos iš vidaus rausvos (garo izoliacinės, bet su tokiu pūkeliu pasidarė po visų klijavimų) . Ant jų dėtas kalkinis tinkas, bet pasiūlymo nesulaukiau nulupti ar pradurti...

Pas mus jos irgi tokios rausvos ir su pukeliu,itariu tokios pacios mirksiukas.gif
Gal problema yra tame,kad musu namas murytas is roku blokeliu,o jie visi briaunuoti,tai ta plevele ne visur prigludusi doh.gif ,kai kur gaunasi atsokusi doh.gif ,tai gal del to gaunasi problema del tinko g.gif
Oi ,kaip noreciau rasti protinga sprendima iki pirmadienio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 14, 22:11)
va va tas Viliene. Toks jau jis yra. Sabutilnikas per atstuma. Taip kad normaliai prisiprasyt - pazvejot, tai neina, sako, galiu tik praskristi, greitu budu, daug laiko ner smile.gif

Cashmira, biski Jus pabarsiu: Jus vis klausiat klausiat, zmones cia pataria pataria. O man taip ir neatsaket i vakaryksti klausima. Forumas - ne klodai i vienus vartus. Reikia viena ranka duoti, kita imti....smile.gif

Na Jus cia ir pavaret blink.gif As jums anksciau visas kainas po kiek mes pirkome ir is ko pirkome i AZ buvau surasiusi, tai jau jusu problema,jeigu neissaugojot zinuciu doh.gif taip nesazininga varyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 14, 22:11)

Nieko nenoriu įžeisti, tik noriu priminti tą epizoda, ką jus nemokate dalintis?
Nereikia taip ;tik man, man, viskas tik man, viskas man..... kaip karsonas uogiene..... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cashmira @ 2012 09 14, 22:26)

Na Jus cia ir pavaret  blink.gif  As jums anksciau visas kainas po kiek mes pirkome ir is ko pirkome i AZ buvau surasiusi, tai jau jusu problema,jeigu neissaugojot zinuciu  doh.gif  taip nesazininga varyti  doh.gif

Pas mane tai pačios įsisaugoję pas jus ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 09 14, 21:36)
Nieko nenoriu įžeisti, tik noriu priminti tą epizoda, ką jus nemokate  dalintis?
Nereikia  taip ;tik man, man, viskas tik man, viskas man..... kaip  karsonas  uogiene..... biggrin.gif

Papildyta:

Pas mane tai pačios įsisaugoję pas jus ne? smile.gif

Gal kainos buvo evrais
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 14, 21:58)
kam čia save apgaudinėti.

Et, galvoju pagirsiu...o jūs...kaip čebatais per altorių doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 14, 22:37)
Gal kainos buvo evrais

na zmogau gal gali parasyti ka cia turi minti g.gif sunervinai konkreciai doh.gif tai nori pasakyti,kad as tau nerasiau i Az kainu ir tel. nr. zmogaus is kurio mes skarda pirkom blink.gif taip nesazininga doh.gif kokie cia dar evrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 09 14, 21:18)
Brangieji bukit geri  4u.gif  patarkit  4u.gif
Tinkuosim sienas kalkiniu tinku,tai kaip elgtis su vidiniais langu angokrasciais  g.gif  Pasirodo "ismanieji" Gipuros vyrai mums blogai uzklijavo vidines juostas,tai dabar tinkuotojai jas nori nulupti  doh.gif ,nes pagal juos prie tu juostu nelimpa tinkas  doh.gif  Gal galite patarti kaip isspresti sita problema  mirksiukas.gif

kazkokia tufta, pasidomekit rimciau tomis visomis juostomis, man kazkaip atrodo kad yra juostos kurios uzhsitinkuoja, ir yra kito tipo juostos.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 14, 22:07)

Čia kaip automobilyje tarpinė turi būti atitinkama, taip ir tinkuotojai priderantys - tuomet viskas čiki 4u.gif
Atsakyti