Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Grim @ 2012 09 03, 15:13)
Kaip ten tavo namas, nesugriuvo dar?  unsure.gif

che, dar ne wink.gif ir tie mukeliai neskuba man atrasyti. nu bet paziuresim kaip viskas klosys.

As moraliskai ruosiuosi susitikimui su tuo naujagimiu princu. man jau skambino naujai iskepta mama pakviesti kartu su vezimu i parka, bet as buvau uzmiestyje. Dabar galvoju, ar as neapsizliumbiu ta vaikeli pamaciusi? mes kartu pastojome, skirtumas 2-3 dienos buvo ir as irgi turejau gimdyti kartu su ja.. Tai vat.. galvoju, ka cia man tokio pagalvoti, kad nebeprisiminti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 03, 14:20)
Tai vat.. galvoju, ka cia man tokio pagalvoti, kad nebeprisiminti.

O tu šiaip nori eit?.. Gal geriau tiesiog išvengt susitikimo? Ar niekaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 03, 15:04)
O Alies nezaidziat? Man tai fantastiskas zaidimas

Be to, galima siltai apsirengti, pasikepinti saslus.

Yra dar toks stalo zaidimas [pazink drauga' atrodo

aš nemėgstu schmoll.gif

tai kad ten su pietum ir vakariene unsure.gif

tai gal kas turės kokių naujų stalo žaidimų, išbandysim smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 03, 15:20)
As moraliskai ruosiuosi susitikimui su tuo naujagimiu princu

nekas console.gif

mums irgi savaitgalį "teko" pranešti bičiulių porai, kad laukiam pagausėjimo, jie jau n+k metų kartu, o vaikų vis nėra, reiškia irgi turi problemų, nesam tiek artimi, kad žinotumėm kas ir kaip.. na tas vyras paklausė maniškio kas naujo, na o kiek galima tylėt, 7 mėnuo eina, manasis ir pasidžiaugė.. tai sako sunkiai gavosi anam nuslėpti nusivilimo gaidelę balse sad.gif bet gal ir gerai, kad sužinojo telefonu, susitikimo metu nebus nemaloni staigmena.. ech, kad jus žinotumėt, kokie jie geri žmonės, ir kodėl D taip baudžia...?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 03, 15:22)
O tu šiaip nori eit?.. Gal geriau tiesiog išvengt susitikimo? Ar niekaip?  g.gif

niekaip... reikia susitaikyti ir uztaisyti laiminga minia ant morzos..

QUOTE(zuzla @ 2012 09 03, 16:15)
tai kad ten su pietum ir vakariene unsure.gif

mums irgi savaitgalį "teko" pranešti bičiulių porai, kad laukiam pagausėjimo, jie jau n+k metų kartu, o vaikų vis nėra, reiškia irgi turi problemų, nesam tiek artimi, kad žinotumėm kas ir kaip.. na tas vyras paklausė maniškio kas naujo, na o kiek galima tylėt, 7 mėnuo eina, manasis ir pasidžiaugė.. tai sako sunkiai gavosi anam nuslėpti nusivilimo gaidelę balse sad.gif bet gal ir gerai, kad sužinojo telefonu, susitikimo metu nebus nemaloni staigmena.. ech, kad jus žinotumėt, kokie jie geri žmonės, ir kodėl D taip baudžia...?

tai gal "S" bus is to maisto.. pasirupinkite geriau savo mesyte.. unsure.gif nu as bent jau pasirupinciau..

nu taip.. siaip sau... baudzia ir tiek.. uz geruma.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 03, 16:38)
niekaip... reikia susitaikyti ir uztaisyti laiminga minia ant morzos..

tai gal "S" bus is to maisto.. pasirupinkite geriau savo mesyte..  unsure.gif nu as bent jau pasirupinciau..

nu taip.. siaip sau... baudzia ir tiek.. uz geruma.

kaip gali atidėliok pasimatymą.. kai įspūdžiai dar nauji, "užmėtys" tave jais.. pratempk iki mokslų, išvažiuosi, nereikės teisintis, kad negali susitikt, o paskui jau ir tu spėsi susitaikyt, ir ji bus išsikalbėjusi kam nors kitam. 4u.gif

na taip, yra pasiūlymas vieną vakarą pakelti šonkauliukų smile.gif o šiaip jeigu ką ir miestelis netoli, pavažiuosim ir apsipirksim.

matyt dry.gif

parodysiu grožį smile.gif siuvinėjau ne aš, manęs paprašė rėmelį išrinkti, kaip pavyko?

user posted image
Atsakyti
Tai va prisiduodu. MMm nėra. Šiaip pagal grafiką turėtų jau bigtis. HCG mažiau nei 30 (2,74). Čia tokiais parametrais. Nėštumo nėra. Žodžiu visiškas š...bl... ir t.t.
Blogiausia tai, kad kitas ciklas bus dar brangesnis, nes siūlis tikriausiai gonal. Pinigai tirpte tirpsta. Velniop... Lauksim ryto. Gal bus geresnė galva. Kaip durna daug vilčių buvau sudėjus ir jau įsisvajojus, nes pirmą kart tiek ilgai mm vėlavo. Atsiprašau, kad sugadinau vakarą.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 03, 18:58)
Tai va prisiduodu. MMm nėra. Šiaip pagal grafiką turėtų jau bigtis. HCG mažiau nei 30 (2,74). Čia tokiais parametrais. Nėštumo nėra. Žodžiu visiškas š...bl... ir t.t.
  Blogiausia tai, kad kitas ciklas bus dar brangesnis, nes siūlis tikriausiai gonal. Pinigai tirpte tirpsta. Velniop... Lauksim ryto. Gal bus geresnė galva. Kaip durna daug vilčių buvau sudėjus ir jau įsisvajojus, nes pirmą kart tiek ilgai mm vėlavo. Atsiprašau, kad sugadinau vakarą.

o velnyte tai kaip as suprantu nestumas yra g.gif ar kaip cia suprasti toki hcg 30 (2.74) ??? kur cia darytas hcg?
Atsakyti

Blogiausia tai, kad kitas ciklas bus dar brangesnis, nes siūlis tikriausiai gonal

kaip gaila sad.gif laikykis console.gif

o kokie vaistai buvo šįkart?

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 03, 19:20)
o velnyte tai kaip as suprantu nestumas yra g.gif ar kaip cia suprasti toki hcg 30 (2.74) ??? kur cia darytas hcg?

man atrodo, čia taip norma rašosi.. įvairiose laboratorijose kitaip, yra mažiau 1, mažiau 5, o čia mažiau 30.. ir hcg kaip 18DPI tikrai per mažas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 03, 20:03)
kaip gaila sad.gif laikykis console.gif

o kokie vaistai buvo šįkart?
man atrodo, čia taip norma rašosi.. įvairiose laboratorijose kitaip, yra mažiau 1, mažiau 5, o čia mažiau 30.. ir hcg kaip 18DPI tikrai per mažas sad.gif

bet sakau gal buvo kibimas?
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą ir tinkamus žodžius friends.gif 4u.gif wub.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 03, 17:58)
parodysiu grožį smile.gif siuvinėjau ne aš, manęs paprašė rėmelį išrinkti, kaip pavyko?
thumbup.gif kaip čia buvęs, tikrai labai pavyko smile.gif

Tai va prisiduodu.
console.gif 4u.gif ech... sad.gif taip norėtųsi sakyt kad kol nėra mmm tai dar yra vilčiu, bet... tie hcg skaičiukai... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 03, 17:58)

Nesuigadinai tu to vakaro, bet taip laukiau graziu ziniu..... Griebk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir neliudek 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif
kaip naktis visom? rytas?
man lyg ir neblogai.
ainu po mašinų skelbimus pasižvalgysiu, bo vakar važiuojant namo eilinę detalę pamečiau.. vyras turbūt nesusiims, kol kas nors rimtesnio neatsitiks g.gif

čiupkit kas ką ir einam pusryčiaut

user posted image
Atsakyti