Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 04, 21:27)
o kodel? niekada nezinojau.. matyt, neperlipau sio etapo..  unsure.gif

Man jos persaldzios..

gulint ant nugaros padidėjusi gimda spaudžia arteriją, kuri paduoda kraują į apatinę kūno dalį, kartu ir vaikeliui, spaudžia ir veną, grąžinančią kraują į širdį. taip pat spaudžiamas žarnynas, tai gali iššaukti hemorojų.. stūburą spaudžia - nugarą skaudės.. ir t.t. mastau.gif

net šviežios?

QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 04, 21:40)
Ji juokiasi, sako, nepamiršo keiktis, vadinasi, atsigauna smile.gif

thumbup.gif taip ir toliau tegu taisosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 04 rugsėjo 2012 - 21:05
QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 04, 20:43)
Labutis, merginos
Ateinu su geresnėmis žiniomis-tėvelis išgyveno smile.gif Perkėlė į kitą skyrių, jau daro mankšteles, procedūras.unsure:

na va koks saunus tevukas , stiprus ir manau su jusu pagalba tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Turiu likusias Clostyl. 5bl., Estrofem 10tbl., Duphaston 12tbl., Elevit 17tbl.
Gal kuriai praverstu.
Dovanoju su linkejimu susilaukti gandru mirksiukas.gif
a/z
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 04, 16:45)
As tai kazkokius kosmarus pastaruoju metu sapnuoju.. zudynes viskokias, pabegimus ir t.t. Zodziu. Reikia maziau dexterio ziureti naktimis.

Ir as blink.gif jau du kartus sapnavau kad nuzudziau zmogu ir slepiau zmogzudyste doh.gif atsibudus dar kelias minutes pergyvenau kaip man dabar reikes gyventi su tokiu poelgiu, kol protas is miegu isijunge doh.gif

Jautruole, mano dedes israse is lingonines isvados - gyvybei gresmes nera, prognozes grafoj riebus bruksnys, nes israse paralizuota ir gulinti kaip darzove. Siai dienai zmogus vaiksto ir lanko sporto kluba 4u.gif Kai ji pamate ligonines gydytojas, labai nustebo ir prisipazino, kad tikejosi, kad bus gerai jei jis bent jau atsises. Todel nenustok tiketi, rupintis ir "dirbti" su teveliu - jam dabar jusu reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 05 rugsėjo 2012 - 06:45
labryt gathering.gif
Atsakyti
Beje, pralinksminsiu, tetis keikiasi- pasako rusiškai bl.., kai sesutė skaudžiai maigo paralyžiuotą pusę lotuliukas.gif Ji juokiasi, sako, nepamiršo keiktis, vadinasi, atsigauna smile.gif
Puikios naujienos thumbup.gif smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 05, 08:40)
Laba laba smile.gif Aha, plepėsim toliau hihihi.gif
Atsakyti
jaučiu vešiu Semką pas gydytoją g.gif ne sisioja, o sistelna, nebėra tų "kotletų", kuriuos rasdavau valant tuliką...
Atsakyti
Beje, pralinksminsiu, tetis keikiasi- pasako rusiškai bl.., kai sesutė skaudžiai maigo paralyžiuotą pusę lotuliukas.gif Ji juokiasi, sako, nepamiršo keiktis, vadinasi, atsigauna smile.gif
Liuks! thumbup.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 04, 22:04)
net šviežios?
aga

QUOTE(zuzla @ 2012 09 05, 09:10)
jaučiu vešiu Semką pas gydytoją g.gif ne sisioja, o sistelna, nebėra tų "kotletų", kuriuos rasdavau valant tuliką...

inkstai.. maniskis turejo tokia pat problema. Antibiotikus reikes i kojyte leisti. Mums buvo po 3 kartus dienoje 10 dienu. Jai skauda kai sisioja, tai ji sisteli ir kai nebegali kenteti iseina, pavaiksto ir vel i wc eina, ane?

Labas rytas.
10 dpo, riebus I, krutine be pozymiu. Ir vel nesigavo. verysad.gif Tai uz 4 dienu mmm. Keista, kad S liepe tik 14 NT gadinti.
Dar kazkokia zaraza pasigavau, kaip maisu trenkta jauciuosi, 37 tempos, gerkle atrodo skauda.. kaip istinusi tokia.. O sian dazus pirkti popiet vaziuosiu. Viena siena bus sviesiai alyvine, o kitos dvi - sviesiai varines... arba sviesiai auksines.. jeigu gausiu tokia spalva..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 05, 09:52)
inkstai.. maniskis turejo tokia pat problema. Antibiotikus reikes i kojyte leisti. Mums buvo po 3 kartus dienoje 10 dienu. Jai skauda kai sisioja, tai ji sisteli ir kai nebegali kenteti iseina, pavaiksto ir vel i wc eina, ane?

10 dpo, riebus I, krutine be pozymiu. Ir vel nesigavo.  verysad.gif

O sian dazus pirkti popiet vaziuosiu. Viena siena bus sviesiai alyvine, o kitos dvi - sviesiai varines... arba sviesiai auksines.. jeigu gausiu tokia spalva..

ojei sad.gif o kaip nustatys?

anksti dar, rytoj vaiduoklį rodytų..

turėtų gražiai atrodyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jautruole, geros žinios! O kad nusikeikė, tai išvis liuks - šaunuolis tėvukas smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 04, 17:28)
miegokit, sapnuokit, kol galit..

doh.gif Bet tai kad ant nugaros negalima, nežinojau... O čia jau kai vėlesnis nėštumas ar man jau irgi negalima? unsure.gif Kaip aš šiąnakt blogai miegojau... Kasiausi, kasiausi...
Pusę pirmos pas gydytoją - jaudinuos kaip prieš kokį egzą biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 04, 20:27)
kalbes. as sakau, kad kalbes, reiskia, kalbes. jus su juo kalbekite taip, kad jam butu poreikis atsakyti. ir kalbes. Zmogaus valia daro stebuklus. Tikekite, melskites ir darykite. Nepamirskite daryti

Taip, trumpas. Taip, svajones neissipildo. kaip ir pazadai. Nes tada tai nebera svajones ir nebera pazadai, o tik ivykes faktas, prie kurio priprantama. Dievas girdi visada, o ypac - kazka darancius. Nepamirskime padeti Dievui ir pasistengti patiems. Jis gi vienas, o musu tiek daug. Vaikas ateis. Tiesiog su laiku ateis. Matai. dabar ivyko taip, kad per savo stresus, neduok D, butum nescia - o gal butu persileidimas? Viskam savo laikas. Dabar vaikeliui ne laikas. Bet gal uz poros savaiciu kaip tik laikas uzsimegzti naujai gyvybei vardan nuosirdzios rupybos? Gal D taves bandymas - ar gali rupintis.. Nu juk kiekvienam savas kelias duotas..

As Tau duosiu 'ate, mielosios.."  rrrrr...

Arba man hormonai, arba aš labai jautri, arba tu gražiai parašei, bet... apsiblioviau smile.gif Niekam nesakykit biggrin.gif

Zuzla, vežk kašariką būtinai pas gyd., kaip Maidenana sako, inkstai gali būt. Mano tėvų katinas vargo su šlapimtakiais ir vat tas siusiojimas buvo nenormalus... Tai, matyt, kažkas negerai... O kokio amžiaus Semka?

A, tiesa, kavos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 05, 10:02)
ojei sad.gif o kaip nustatys?

anksti dar, rytoj vaiduoklį rodytų..

turėtų gražiai atrodyt smile.gif
paims krauja biocheminiam tyrimui is letienos.
Dar galbut laseline uzdes, kad truputi atleistu inkstukus. Stai taip mano maziukui:
user posted image

Uz poros injekciju pasitaisys. dar reikia isstudijuoti ka ji ten prikakoja.. kad nebutu su krauju, nes tada bus daugiau negu uzdegimas. jeigu ten viskas tvarkoje, tai tiesiog uzdegimas. taip buna pas visus sterilizuotus ir kastruotus katinus. Ypac, jeigu maitinami kokiais friskais ar kiteketais, o whiskas yra is viso peilis katino skrandziui. maista reikia pirkti tik spec.parduotuvese arba "sterilized' arba "indoor" tipo.

nu vargiai... tiesa, gal nerodo del to, kad jautrumas 20 miu... nes man 10 dpo vos matoma 10 miu rodydavo. Nu, ka jau dabar..

Aciu smile.gif labai tikiuosi, kad bus graziai.

QUOTE(Grim @ 2012 09 05, 10:15)
Pusę pirmos pas gydytoją - jaudinuos kaip prieš kokį egzą biggrin.gif

kodel? juk viskas ciki! Pavirusuosi grizusi, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 05, 09:29)
kodel? juk viskas ciki! Pavirusuosi grizusi, ane?  biggrin.gif

Tikiuos, kad čiki, ale žinai doh.gif Patrizniot biški reikia biggrin.gif
Tai jau būtinai pavirusuosiu, ir jau bus aišku, manau, mėlynai ar rožiniai smile.gif
Atsakyti