Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(velnyte @ 2012 09 08, 12:15)
Kaip aš noriu sushi. O MB nemėgsta.
O kur vyrai moterims 100 proc stato gėrimus ir nieko neprašo nėra?
tai nusipirkl sau viena dezute.. unsure.gif
chhmmm... as laaabai abejoju... wink.gif dazniausiai jos nori butent to vyro mainais uz ta gerima... wink.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 08, 12:17)
chelou smile.gif
rašau iš sodybos, nuotaikos puikios, oras geras, nelyja, šiek tiek saulės net yra, bet šaltoka. su valgiu nilabai, per mažai, reik primaitinimo laugh.gif aplinka visai nieko, miškas, grybų dafiga, bet, kaip sakoma, bijai erkės, neik į mišką..  po pietų bus pirtis ir kubilas.. man - sekanti lost'o serija biggrin.gif
nu, kad sodyboj, svieziam ore tai faina smile.gif bet kad primaitinimo reikia tai... ne kas... jums sena tarka maide sake - imkit savo maista, nes na xaliavu bus nelabai skanu ir mazai.. tikiuosi, kad primaitinimo turite 4u.gif

QUOTE(Grim @ 2012 09 08, 13:23)
Sveikos,

kobra pasirodė biggrin.gif Tiksliau, kobrinėm nuotaikom. Vargšas tas mano lelius... Gal jam nieko nenutiks?  unsure.gif  Na, išskyrus tai, kad bus nervingas  doh.gif
Jooo, aš neabejoju, kad ji taip ir pasakytų  unsure.gif Pakeisiu būtinai, jau dabar svarstau, pas kurią eit... Porą variantų turiu ir negaliu apsispręst:oh

Aga, "Ziboras" iki pat nėštumo pabaigos, o aspirinas iki 32 savaitės.

leliui nieko nenutiks. Bus sveikas, laimingas ir besisypsiantis smile.gif

del daktares paskaityk pas 'normalias' nestukes kokie atsiliepimai ir paskaityk temas, kur jau pagimdziusios pasakoja ispudzius..

och tu zalia ruta. Nu bet ko tik nepadarysi vardan leliaus. be to, itariu, kad tu jau ipratusi prie tu badymu..

o man teks siandien aplankyti naujagimi.. verysad.gif jam nei 3-ju savaiciu nera.. vakar ji man skambino keleta kartu, pavaidinau, kad negirdejau.. o siandien jau nebebuvo kur dingti.. tad... 18.00 val teks susikaupti. jauciu, kad bus 1 cd kaip tik tuo metu.. nes nu jau pilvas tuoj sprogs.. bet, matyt, duphas daro savo, nepraleidzia.

ok. einu bandyti is tu nervu chemiskai plaukus issitiesinti. namu salygom.. kazin, kas gausis.
Atsakyti
pagal prisimink.lt man siandien 11 dpo. g.gif
Atsakyti
mergaites, turim mes atsivežę maisto per akis 4u.gif turbūt turėsim ką ir atgal vežtis..

Maidut, laikykis 4u.gif turbūt ne vienai iš mūsų teko šie išgyvenimai, bet tu stipri, pasistenk kiek gali atmestinai priimti visą tą "info", o paskui, grįžus, kai nieks nematys, paverksi.. kitaip nebūna..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 rugsėjo 2012 - 14:29
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Turiu galvos skausmą su šiuo ciklu doh.gif Kaip jau rašiau 4 dpo pradėjo skaudėti speneliai, bet BT nekilo, tai šiandien 17 dpo, tris dienas pasirodė rausvų išskyrų, tiek kad net apatinių nesutepė, o šiandien švaru ir BT kyla, bet testukas I. unsure.gif Kažin ko man čia laukti..... g.gif o visi cikliukai jau du metai buvo tikslūs.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 08, 12:17)
rašau iš sodybos
thumbup.gif

QUOTE(Grim @ 2012 09 08, 13:23)
kobra pasirodė biggrin.gif Tiksliau, kobrinėm nuotaikom.
Kokios mielos man tavo šitos hormonų audros wub.gif 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 08, 13:48)
o man teks siandien aplankyti naujagimi..  verysad.gif
Susikaupk atsiribojimui, giliai įkvėpk ir eik 4u.gif Ir... ilgai nebūk, minimaliai padoriai. Grįžus kuo nors pasilepink

QUOTE(Puk @ 2012 09 08, 16:42)
Kažin ko man čia laukti..... g.gif
Apie BT nieko neišmanau, bet norisi tikėt kad kažko sulauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 08, 16:58)
Apie BT nieko neišmanau, bet norisi tikėt kad kažko sulauksim  ax.gif

Bet 17 DPO jau testukas rodytų, tai aš jau bijau ligų.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 08, 16:58)

na.. vienam iš mūsų jau erkę radom.. o jis net kojos toliau terasos nekėlė unsure.gif o mes penkiese ir po teritoriją, ir po mišką, ir prie ežero.. tikiuosi, tai bus tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 rugsėjo 2012 - 16:05
QUOTE(zuzla @ 2012 09 08, 15:28)
mergaites, turim mes atsivežę maisto per akis 4u.gif turbūt turėsim ką ir atgal vežtis..

Maidut, laikykis 4u.gif turbūt ne vienai iš mūsų teko šie išgyvenimai, bet tu stipri, pasistenk kiek gali atmestinai priimti visą tą "info", o paskui, grįžus, kai nieks nematys, paverksi.. kitaip nebūna..

nu aciu D... nors D cia ne prie ko, juk maista patys vezetes biggrin.gif Svarbiausia, kad Zuzliukas neliktu alkanas.

man evitestas kasetinis suvaiduokliavo, bet, tikriausiai, ten tiesiog antros juosteles vieta....

1.40 - vaiduoklis tebera...
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 09 08, 17:04)
Bet 17 DPO jau testukas rodytų, tai aš jau bijau ligų.... unsure.gif
mastau.gif Kokių ligų? unsure.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 08, 17:05)
na.. vienam iš mūsų jau erkę radom.. o jis net kojos toliau terasos nekėlė unsure.gif o mes penkiese ir po teritoriją, ir po mišką, ir prie ežero.. tikiuosi, tai bus tik tiek.
Oi unsure.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 09, 01:40)
bigsmile.gif
Atsakyti

man evitestas kasetinis suvaiduokliavo, bet, tikriausiai, ten tiesiog antros juosteles vieta....

bigsmile.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 09 09, 08:31)
mastau.gif Kokių ligų?  unsure.gif

Hormoninių sutrikimų unsure.gif jaučiu kad šis ciklas pas mane anovuliacinis, bet kiek BT matavau tai toks pirmas per du metus, na toliau lauksiu mmm, jau ir Duf pradėjau gerti arba mmm iššauks, arba padės jei reikia blush2.gif Man tai užvakar After 10 taip normaliai rausvai suvaiduokliavo, bet vakar darytas puodelis rodo I, tai .... verysad.gif Be to ir BT per žema, jei būtų nestuke.gif

Labas rytas, visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 09 rugsėjo 2012 - 08:24

vaiduoklis wub.gif ryt hcg? mirksiukas.gif
Atsakyti