Laba diena,
esu dar viena pirkėja, kuri įsigijo netinkamą čiužinį.
Iki šiol miegojau ne taip ir komfortiškai - vaikystė, paauglytė, studijos - ant kušetės; vėliau - išlankstoma lova su ant jos padedamu plonu čiužiniunuku (5cm aukščio); šią vasarą įsigijome lovą ir žinoma čiužinį . Internete radome labai daug informacijos, klausinėjome draugų, tėvų kas ant ko miega.
Pirmiausia čiužinį pirkome vaikams - Aerial PUR 1700, 100X200. Vaikai patenkinti, jiems čiužiniai tiko super, mes taip pat keletą kartų ant jų pamiegojome - kaip ir viskas ok. Nusprendėme nebesiblaškyti ir užsisakėme ir sau Aerial PUR 1900, 180X200.
Deja, nors jau ir išbandytas, mano nugarai šis čiužinys visiškai netiko - nuolat skaudėjo ir maudė juosmenį, mano nuomone čiužinys man yra per minkštas. Nors prieš tai visiškai nežinojau kas yra nugaros skausmas, puikiausiai miegu bet kur. Prasidėjo apsisprendimo metas - pardavėjai sutinka pakeisti čiužinįį to paties gamintojo į kitą modelį. Manome gal imti AERIAL TFK ELEGANCE BODY H3.
Gal kas nors esate įsigiję šį čiužinį?
Kokia šio forumo ekspertų nuomonė dėl šio čiužinio?
Ką už panašią kainą galėčiau įsigyti, nes jau visiškai nebesuprantu kokio čiužinio reikia ir kaip rinktis?
Parduotuvėse jaučiu tik tuos čiužinius, kurie per minkšti, o tie kurie kietesni - ar iš poliuretano, ar su spyruoklėmis, potyris beveik toks pats (ūgis 174 cm, svoris 73 kg).
Iš anksto dėkoju už atsakymus ir konsultcijas.