Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Siunčiuosi.Nes pas mus žiauriai btanngūs rūbeliai .Didmiesčiuose gal didesnis pasirinkimas,tačiau privincijoje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 11 12, 09:22)
nematau nieko juokingo yra seimu kurios neiperka nauju ,o juoktis nemanau kad yra grazu  g.gif

smile.gif

tiesiog nietaip supratote ax.gif ,tiesiog galima apsirikti perkant internetu devetus rubus,nes daznai buna pasisakimai juodam sarase apie tai,kad mamos daznai gauna visai kitoki drabuzi nei mato nuotraukoj,tiesiog yra rizika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 22 vasario 2010 - 13:26
O ASDA siuncia i Lietuva?

Atsakyti
Naminius sliauztus perku rimi. O grazesnius isejimui - lindexe, aprangos isparduotuvej zaros, arba pacioj zaroj kai buna ispardavimas
Atsakyti
Takko perku vyresnėliui. Kokybė tikrai gera, nenusiskalbia, nešiojasi puikiai.
Atsakyti
Daug keliaujam, apiperku uzsienyje. Patinka C&A, H&M. Superinis kainos ir kokybes santykis.
Atsakyti
Paskutiniu laiku siunciuosi tik is uzsienio, nes musu parduotuvese netgi su nuolaidom labai brangu doh.gif
Atsakyti
as visaip darau:)
turiu 2 vaikus, tai iš praktikos galiu paskayti, kad pigus daiktas nelaiko ilgiau nei 2 skalbimai:(
ilgą laiką siunčiausi rūbelius iš GAP ir NEXT, bet prieš savaitę buvau "įlindus", tai labai nusivyliau: visų pirma pakilo $, todėl kainos nėra jau tokios mažos, o kolekcijos visai nepritaikytos mūsų vasaroms (dukrai 6 metai- tai beveik viskas ant šleikučiųsad.gif, o NEXT kažkaip neradau nieko tokio, kas labai jau patiktų...Kažką įdėjau į krepšelį, bet dabar net negalėčiau tiksliai pasakyti kąsmile.gif)
Be to, kiek parsisiųsdavau, kokius 30% rūbelių būčiau norėjusi gražinti, nes arba dydis netiko, arba nepatiko kaip ant vaiko atrodė....kai kuriuos tiesiog padovanojau.
Patinka, kad Lt jau po truputį pradeda atsirasti e.parduotuvių: žaviusi Happeak, Bambizzi, Paukščių pienas (ten tik žaislai).
ir asortimentas jau pakankamas, ir pristatymas per 2 dienas (neišeitų pamiršt ką užsisakei:)) ir galima be problemų gražinti.
Ir verslas Lietuviškas! Kas nors bandėte?
Atsakyti
Šiuo metu perku Lindex'e smile.gif Kainos gan padorios, pasirinkimas nemažas, o rūbeliai labai gražūs smile.gif
Atsakyti
SIUNCIUOSI,NES PAS MUS KAINOS KOSMINES O ZIURETI NERA I KA smile.gif
Atsakyti
o is kur siunciates?
pabrangus $ tai labai nebeapsimoka, o man labiausia nepatinka, kad jei netinka, negali grazinti.
Man beveik pakanka internetiniu ir paprastu parduotuviu Lietuvoje.Beveik..
noretusi didesnio pasirinkimo, bet kiek girdejau, tokiu mazu parduotuveliu savininkams dabar labai ne koks metas, todel daryti didesnes investicijas ir tiketis, kad mamos pradetu pirkt pas juos niekas nesirizta....
Atsakyti
Aš tai perku rūbelius Lindex parduotuveje(Šiauliuose) ir esu labai patenkinta . Kiek žinau tenai yra Švedu parduotuve smile.gif rubeliu kokybe labai gera ir galima rasti visokio amžiaus vaikams rubeliu, tiek nuo naujagymio iki mokyklinio amžiaus .Kaip tik dabar Lindex parduotuvese yra didieji metu išpardavimai ir galima rasti rubeliu tiek sau tiek vaikams su didelėmis nuolaidomis smile.gif . Pabandykite ir jus ten užsukti , ir tikrai rasite pigiu rubeliu(pvz. yra šliaužtinuku po 17Lt ,13 LT o kita kart net po 9Lt) ir liksite patenkintos biggrin.gif
Atsakyti