Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Sveikos mamytes. Skaitinejau jusu tema. Visai netycia atradau superine parduotuvele Perkunkiemyje. Gyvenu ten per pasivaikciojima su dukra netycia uzsukau. Rubeliai superiniai prancuziski, italiski, kubiliukai maudyti lelius. na tikrai verta demesio ir kainos mazos. Tik gaila, kad mes dideles. Ten daugiau viskas vaikuciams iki 24men.
Atsakyti
QUOTE(jureta @ 2012 05 03, 08:20)
O man idomu ar Carters nebuna didinti?  ax.gif

nea, tikrai nei vienas nepapuole didintas bent kudikiui, sakyciau mazinti...
nes 6men dydi pradejom nesiot 3-4men, ir iki kokiu 7...
nuo 7-8men jau 9men dydi, nuo 9-10men 12 dydi.
nuo metuku 18men bodziai ir kt rubeliai... tai va dabar panasu, kad jau turbut tiks mazdaug pagal parasyta amziu dydziai, nes auga leciau...

rubelius perku per tarpininkes is jav.
ir kai ka is SM devetu.
Lietuvoje tik pedkelniu esu pirkus ir kepuryte smile.gif
Atsakyti
Kaune visai netyčia Bazėje radau puikų skyrelį tikrai gražūs rūbeliai smile.gif tiksliai nepamenu kurioje rampoje, bet jie facebooke turi puslapiuką smile.gif facebook.com/vaikiskurubunamai mergytė mano nešioja patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inchik @ 2012 03 25, 19:46)
Sveikos,mamytes,gal ne visai i tema, bet nezinau kur paklausti...kur galima uzsakyt vaikisku drabuzeliu Carters,Oshkosh?

Čia, Supermamoje per tarpininkes, kurios užsakinėja iš JAV mirksiukas.gif

QUOTE(jureta @ 2012 05 03, 09:20)
O man idomu ar Carters nebuna didinti?  ax.gif

Čia dar ir nuo vaiko priklauso mirksiukas.gif Sūnui tuoj septyni metai, bet smulkus. Pirkau kelnaites 6-7 m., tai dar didelės jam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 21 gegužės 2012 - 07:44
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 05 16, 19:39)
Viska viska tik per interneta, siunciuosi arba perku is kitu mamu bet tik per SM, jei dingtu internetas mano vaikas liktu nuogas biggrin.gif ir apatinius ir kojines ir kombius ir aksesuarus  mirksiukas.gif

mano visa seima aprengta is interneto, beveik kiekviena diena einu i pasta naujo siuntinuko, nes perku viska nuo kepimo formeliu iki dvyraciu ir lagaminu. aisku paskutinius kurjeriai atveza. tik su vaikiska avalyne sunkiau, ispardavimai buna sezono pabaigoj, perku kitam sezonui ir kartais prasaunu. o su rubais jokiu bedu-guli isaugimui 2-3 metams i prieki.
Atsakyti
O kur šešiamečiui rast kepurytę vasarai? jau neviltis apėmė, nes apėjau visas vaikiškas parduotuves Vilniuje ir SM "išmaišiau" unsure.gif dydžių nėra arba "leliukiškos" kažkokios, arba su "spidermenais" schmoll.gif

Norėčiau kažko panašaus:
user posted image

Patarkit kasnors 4u.gif
Atsakyti
Stai kokia informacija netycia radau, galbut kam nors bus aktuali - http://sc.bns.lt/?it...6&id=3&subid=43

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 06 07, 14:36)
Norėčiau kažko panašaus:

pasidairykit cia, esama panasaus modelio mirksiukas.gif

http://www.pumpkinpa...nd-accessories/

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos mamytes, turiu klausimuka: kur Vilniuje rasti paprastus celofaninius apsiaustukus nuo lietaus 2m vaikuciui? Tokius a la vienkartinius, bet kad isidet i kelione jei kartais lytu 4u.gif
Labai lauksiu ziniu smile.gif
Atsakyti
ar verta pirkti rūbus internete, ar geriau ieškoti rūbelių parduotuvėse, kur galima pačiupinėti, kad nebūtum apgautas internetinėje erdvėje ? smile.gif
Atsakyti
Visada yra gilimybe graiznti tau nepatikusi , netikusi prikini , tiek perkant parduotveje, tiek internete 4u.gif Svarbu tureti prekes ceki ir ,kad preke ( jei tai rubas ) butu su etiketem ir nevirsyti grazinimui numatyto laiko 4u.gif
Atsakyti
bet internetu ngauni jokio čekio ? kaip tokiu atveju smile.gif
beje internetu galima rasti daug gražiu ir daug pigesniu rubelių nei pardėse
Atsakyti