Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

O aš nesiskundžiu. Tik norėtųsi, kad vaikams kokybiškus rūbus pirkčiau ne skudurynuose,o normaliose parduotuvėse... Esu optimistė: tikiu, kad toks laikas kada nors ateis...(Nes kai pagalvoji, kas pardėse buvo prieš 30 ar 20 metų doh.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 12, 15:32)
O aš nesiskundžiu. Tik norėtųsi, kad vaikams kokybiškus rūbus pirkčiau ne skudurynuose,o normaliose parduotuvėse... Esu optimistė: tikiu, kad toks laikas kada nors ateis...(Nes kai pagalvoji, kas pardėse buvo prieš 30 ar 20 metų  doh.gif  doh.gif )

O aš pesimistė, nes manau, kad tik anūkai sulauks geresnių laikų verysad.gif kai išmirs visi komunistai ir zuokai. oi bet čia jau offtopic, sori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zoro @ 2006 05 11, 18:00)
Mamytes gal kuri zinote koks adresas telefonas naujosios Rumsienes(dviratininko Rumso zmonos) parduotuves vaikams kaune?
Kurioj vietoj?

Labai reikia padekit

buvau užėjus į tą parduotuvę. Ji kažkur per vidury tarp katedros ir požeminės perėjos. ale kainikės ten blink.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad siandien galiu pirkti vaikui rubelius gerose parduotuvese, nors ne ka maziau dziaugiausi pries metus radusi padoresni rubeli skuduryne. Siandien tai jau galiu sau leisti, pirkdama vadovaujuosi tuo, kad geriau vienas kokybiskas, nei trys (lenku gamyb.) kai po keliu plovimu nublunka, ir isyra siules.
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2006 05 17, 01:09)
Dziaugiuosi, kad siandien galiu pirkti vaikui rubelius gerose parduotuvese, nors ne ka maziau dziaugiausi  pries metus radusi padoresni rubeli skuduryne. Siandien tai jau galiu sau leisti, pirkdama vadovaujuosi tuo, kad geriau vienas kokybiskas, nei trys (lenku gamyb.) kai po keliu plovimu nublunka, ir isyra siules.

ir aš džiaugiuosi už tave 4u.gif
aš irgi perku vieną-du tikrai gerus, o kasdien - gali būti ir pusbrolio išaugti mirksiukas.gif Tiesa, kartais pagalvoju, jei vesčiau į daržą- reikėtų ir kasdienai padoresnių rūbelių g.gif
Atsakyti
rubelius savo mazajai perku tik londone, nes cia lietuvoje arba kokybe prasta labai , arba kainos be galo ispustos, ir apskritai nieko grazaus nera schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti, kurioj vietoj Gariūnuose ieškoti rūbelių mažiukams?
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2006 08 14, 11:20)
Gal kas galit pasakyti, kurioj vietoj Gariūnuose ieškoti rūbelių mažiukams?

Daugiausia rūbelių kūdikiams ir mažiukams yra Gariūnų pradžioje (čia jei važiuojant iš miesto pusės). Tik sekmadieniais ten mažokai būna prekiautojų. O šiaip tai dar visame turguje yra vaikiškais rūbeliais prekiaujančių žmonių.

Tikiuosi aiškiai paaiškinau ax.gif
Atsakyti
Ačiū, bet buvau sugadinus priėjimą prie Ineto, tad teko be paaiškinimo važiuot.
Kiti prekeiviai patarė ieškot paviljone pirmuosiuose korpusuose. Radom biggrin.gif
Atsakyti
As labai daug rubeliu perku is drauges (jos mergina metais vyresne), taip pat vyras daug atveza is uzsienio. Neseniai grizau is Norvegijos, tai pripirkau savo mergai rubu doh.gif, isvaziavau su lagaminu - grizau su 2. Brangoka Lietuvoje geroje parduotuveje vaikui rubelius pirkti ir kokybe nevisada gera.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 08 17, 18:24)
As labai daug rubeliu perku is drauges (jos mergina metais vyresne), taip pat vyras daug atveza is uzsienio. Neseniai grizau is Norvegijos, tai pripirkau savo mergai rubu  doh.gif, isvaziavau su lagaminu - grizau su 2. Brangoka Lietuvoje geroje parduotuveje vaikui rubelius pirkti ir kokybe nevisada gera.

Mama ką tik iš Norvegijos grįžo ir parvežė būsimai anūkytei rūbelių. Kainos tai sakyčiau g.gif didelės. O gal ji nežinojo gerų pardų, kuriose kokybė ir pigybė biggrin.gif Bet faktas tas, kad tokių rūbelių aš pas mus, deja nemačiau verysad.gif
beje, ji dar Estojoje šio to pirko, tai Lietuvoje irgi tokių daikčiukų net su žiburiu nerastum, nebent skudurynuose. Ir kodėl taip yra? Kodėl mūsų mažiukai turi prastesni būti už estukus ir kitus g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 18, 06:50)
, tai Lietuvoje irgi tokių daikčiukų net su žiburiu nerastum, nebent skudurynuose. Ir kodėl taip yra? Kodėl mūsų mažiukai turi prastesni būti už estukus ir kitus  g.gif

tikra tiesa verysad.gif visiška smegduobė su tais vaikiškais rūbiukais Lietuvoje, gal nelabai jiems apsimoka-žino, kad už tokią kainą, kurią lietuviški verslininkai nustatys, niekas neįpirks vaikams rūbiukų (kaip zaroje). galėtų koks H ir M bent jau atsidaryti normalesnis g.gif
geriau pagalvojus tai ir su drabužiais suaugusiems tas pats-pasirinkimo nelabai, o kainos užlenktos schmoll.gif ne kas verysad.gif viskas brangiau nei užsienyje, o atlyginimai???? doh.gif blink.gif blink.gif
varysiu rugsėjį į angeliją-jaučiu, reikės apsipirkt kokiems 2 metams mirksiukas.gif vis vien iki čia mada maždaug per tiek ateina doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 18 rugpjūčio 2006 - 08:21