Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu vaiką leisti į mokyklą vėliau (pilnų 7 metų)

QUOTE(Mažulėlė @ 2013 05 27, 10:47)
Gruodinukai 7 Velykas būna atšventę jau 6 metukų amžiuje.

negerai tada parasiau 4u.gif
Valdorfas turejo omeny, kad ne anksciau septyneriu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ir man si tema aktuali ir peticijoj pasirasiau.Musu mazius gruodinukas ir dar su veluojancia raida.Dar, aisku nesiais metais i mokykla, bet dometis stengiuos is anksto.Tokių atveju, kai neleidžia vaiko reikiamais metais, tikrai žinau ne viena. Už kelis nelegalius laikymus baudų tikrai nieks nemokėjo ir niekas nesidomėjo, kodėl tie vaikai namie sėdi.Tokį variantą kraštutiniu atveju ir aš numačiau, jei nepavyks sudaryti trišalės sutarties. Mūsų dukrytės darželio grupėje buvo berniukas su tokiom problemom.Jų atveju psichologė rekomendavo likti dar darželyje , greičiausia, su trišale sutartim smile.gif
Atsakyti
Labai norėčiau, kad būtų galima pasirinkti, kad leisti į mokyklą rudenį gimusį vaiką. Vieni ir šešių metų pasiruošę mokyklai, kitiems tie metai dar laaabai reikalingi...
Atsakyti
Labas,likimo draugės 4u.gif
Mano jauniausiąjai lapkričio pabaigoj sueis šešeri.Taigi eis į paruošiamukus.Mergaitė visiškai nebrandi,švepla ir turi problemyčių.Kadangi vyresnioji,gimus gruodžio gale,sunkiai adaptavosi,patyrėm daug streso ir negatyvo,tai prisipažinsiu,kad labai pergyvenu dėl mažosios verysad.gif
Atsakyti
sveikos
mano mergaitei, gimusiai spali, sukako 5 m. siemet
kitais metais bus parengiamoji grupe MOKYKLOJE, nes is darzelio varo lauk, tipo i parengiamaja i mokykla, truksta vietudarzelyje
noreciau kad mano mergaite eitu i pirma klase, na tikraja mokykla, nuo beveik 8 m.
ar galiu vaika laikyti metus namuose? pvz. su aukle?
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2013 11 10, 22:41)
sveikos
kitais metais bus parengiamoji grupe MOKYKLOJE, nes is darzelio varo lauk, tipo i parengiamaja i mokykla, truksta vietudarzelyje
noreciau kad mano mergaite eitu i pirma klase, na tikraja mokykla, nuo beveik 8 m.

Oficialiai atseit negalima. Bet nusišvilpt. Tavo vaikas, nori ir laikai, jei matai, kad tame yra prasmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2013 11 10, 22:41)
sveikos

bet jei jau nuspresit laikyti namuose - tai po priesmokyklines, nes jei kitamet, o paskui tikesites gauti ta priesmokykline - jus vistiek kels i 1 klase (priesmokykline nera privaloma) 4u.gif
Atsakyti
As neskubejau leist ir dabar esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 11 11, 19:02)
bet jei jau nuspresit laikyti namuose - tai po priesmokyklines, nes jei kitamet, o paskui tikesites gauti ta priesmokykline - jus vistiek kels i 1 klase (priesmokykline nera privaloma) 4u.gif

dekui

QUOTE(skirmantenet @ 2013 11 11, 19:33)
As neskubejau leist ir dabar esu patenkinta

placiau papasakokit, kada vaikas gimes
kodel nusprendete leisti veliau?
kas buvo pagrindinis motyvas?
Atsakyti
Sveiki, ir man pavyko palikti vaika dar karta priesmokykl. gr. Mes pasilikome nes labai daug sirgo ir praleista daugiau nei 2/3 dienu. Palikau nes truko vidines brandos. ax.gif
Atsakyti
as dukra isleidau 7.5 metu, bet jau lapkritis, o neisivaziuoja doh.gif
neisivaizduoju, kaip vos 6 metu isleidzia ir sako, kad viskas ok, nu nebent su tevukais kokiais namuose buvo ir brendo greiciau. nes dabar, tai tik popamokine veikla domina, o pamokos, tai tik tarp kitko
Atsakyti
QUOTE(oxsy @ 2013 11 11, 21:06)
Mes pasilikome nes labai daug sirgo ir praleista daugiau nei 2/3 dienu. Palikau nes truko vidines brandos.  ax.gif
Mums nesuveikė,kad daug praleidom dėl ligos.O brandą PPT aptiko tinkamą g.gif Todėl pasidalinkit,kaip jums pavyko.Turiu lapkričio gale gimusią paruošiamukę su vėluojančia raida,nors niekas to nepripažįsta verysad.gif
Atsakyti