Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika, riebalų nusiurbimas

QUOTE(Elvita @ 2012 09 18, 08:15)
Pamenu, koks superinis jausmas, kai isvaziuodama is ligonines apsirengiau aptempta maikute ir nebuvo pilvo  thumbup.gif Ir dabar vis paziuriu ir negaliu patiketi, kad esu kaip lenta.
Man siandien 8 dienos, bet i dzinsus netelpu, gal del to, kad siurbta apatine dalis, bet maikutes, megztukai, tai  thumbup.gif

primink biski. siurbe slaunis ir kumpius? man tai kumpius slaunis ir kelius siurbs, tai jauciu tavo likimas laukia, su kombinzonu vaiksciosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 09 18, 07:36)
primink biski. siurbe slaunis ir kumpius? man tai kumpius slaunis ir kelius siurbs, tai jauciu tavo likimas laukia, su kombinzonu vaiksciosiu smile.gif

Siurbe vidines slaunu puses. Tai jau tikrai vaiksciosi neriniuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 09 18, 07:36)

padaryk kojų nuotrauką prieš ir po, ką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 09 18, 09:41)
padaryk kojų nuotrauką prieš ir po, ką?  ax.gif

pries dabar imesta, nemanau, kad pasikeis, po padarysiu. siaip reikes is visu pusiu prisifotkint pries op smile.gif
Atsakyti
Merginos, kiek laiko po op pradeda slugti tinimas nugaroje, juosmenyje?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 18, 08:15)
Man siandien 8 dienos, bet i dzinsus netelpu, gal del to, kad siurbta apatine dalis, bet maikutes, megztukai, tai  thumbup.gif

Į džinsus netilpau, kol neatslūgo tinimas smile.gif Tiksliau, tilpau, bet negalėjau užsisegt. Bet jei tau dar ir siurbė, tada tinimas turbūt užsilaikys ilgiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 09 18, 14:38)
Merginos, kiek laiko po op pradeda slugti tinimas nugaroje, juosmenyje?

Kiek pamenu, po 2-3 sav. g.gif Jei nesiurbta.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 09 18, 14:10)
Į džinsus netilpau, kol neatslūgo tinimas smile.gif Tiksliau, tilpau, bet negalėjau užsisegt. Bet jei tau dar ir siurbė, tada tinimas turbūt užsilaikys ilgiau  g.gif
Papildyta:
Kiek pamenu, po 2-3 sav.  g.gif  Jei nesiurbta.

Man siurbe apatine nugaros dali, sedmenu nesiurbe. Bet siandien paziurejau, kad sedmenys atrodo didesni nei buvo doh.gif Tikiuos, kad jie padidejo nuo nugarinio siurbimo unsure.gif
Atsakyti
Kažkada kalbėjom apie lanko sukimą, įdomu, kaip sekasi toms kurios suko, ar nenumetė šį reikaliuką į šoną? Man dabar irgi užėjo noras įsigyti, bet niekaip neapsisprendžiu ar verta, gal menki rezultatai? Skaičiau, kad rekomenduojama 20-30min sukti be sustojimo, tai kaip ir ilgai g.gif ? Gal labai tingėsis?
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 09 18, 14:47)
Gal labai tingėsis?

Turiu namie, pasukdavau karts nuo karto max 10 min. Bet sporto klube visada sukdavau saziningai po 20min. Namie neprisiverciu blush2.gif
Atsakyti
Nu va issipakavau ir susinervinau. Idejau foto i albumeli, paziurekit, man atsirado kazkoks pakilimas tarp bambos ir gaktos. Gal cia jau skysciai g.gif Is sono gal labiau tas kalniukas matosi. Ar jums buvo taip, ar pilvas kaip lenta po bamba is karto buvo?
Ir ta kriauses forma doh.gif , nesu tokios figuros turejus g.gif Ar cia sunus taip nufotkino, ar cia dar patinimas visur g.gif
Zodziu laukiu jusu verdikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 09 17, 19:25)
* drinks_cheers.gif , bet man jau vis tiek paranoja, kad tinstu, nes nuo penktadienio dar nesimasazavau  unsure.gif

**anila,  thumbup.gif

kai parasei, tai prisiminiau tas savas paranojas, kiekviena diena su nerimu, bet greit pasimirsta smile.gif dabar atrodo kaip nebuve tokiu dalyku, kol va neperskaitai kitu nerimo smile.gif
Bet su masazais manau viskas bus gerai, as kai saviske prisimenu situacija ir viskas baiges super, tai visom viskas bus gerai, o nerimas normalu wink.gif

Ritavi, bandyk skambintis gyd, pakalbek, nu tikrai nemenkas tas pilvas, bet jis toks visas visumoj, bent is foto atrodo, man tai buvo labiau vienas sonas, poto tos "desreles" biggrin.gif
Atsakyti
Elvita, kriaušės forma atsirado turbūt dėl to, kad siurbė tik nugarą, tai talija plonesnė pasidarė, dėl to sėdmenys didesni atrodo. O tas kalniukas toks nelabai aiškus man, ar anksčiau jo nebuvo? Nes iš šono panašu į bendrą patinimą, o iš priekio kažkaip sunku suprasti iki galo...

QUOTE(devde @ 2012 09 18, 15:47)
Skaičiau, kad rekomenduojama 20-30min sukti be sustojimo, tai kaip ir ilgai  g.gif  ? Gal labai tingėsis?

Aš pasiimdavau kokią knygą ar žurnalą ir sukdavau pusvalandį, taip greičiau tas laikas praeidavo smile.gif Kai jau pradedi sukti, tai visai gerai, bet prisiversti pradėti sunkoka doh.gif
Atsakyti