Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

[quote=gluosnis,2013 02 04, 12:23]
Hipoterioze reiskia, kad hormonu skydliauke gamina per mazai g.gif
Kaip bebutu skydliauskes disfunkcija reiskia, kad zmogui truksta normalaus bendravimo ir dvasines ramybes, zmogus del kazkokiu priezasciu negali buti pats savimi ir negali issakyti tai ka jaucia ir galvoja.
Papildyta:

Is visos sirdies dekoju 4u.gif . Konsultuosiuosi ir su kitais gydytojais del tos savo diagnozes. O svarbiausia, dirbsiu su savimi.

Gal galetumete rekomenduoti kokios literaturos sia tema?
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 02 07, 21:15)
kiek zinau, su siom vietoj susijes stresas, nuovargis, pergyvenimas del kazko, (ne)dideli  isgyvenimai  4u.gif



QUOTE(gluosnis @ 2013 02 08, 00:06)
(..)

kokios bedos?
siaip tai super reiklumo sritis..

dekui
Pries pora savaiciu laidojom seneli, maniau kapuose pertrauke, visa puse buvo susukta, ir kaklas ir nugaros virsus. I savaites pabaiga jau lyg pradejo atleist, ir kaip tycia - kitai pusei analogiskas kaip patempimas/uzdegimas. Dabar ramybes busenoj skausmo nera, bet kaip ir parasyta toks priverstinis nejudrumas. Bet darbai ir reikalai del to nedingsta. Tai tikriausiai reikalas ne darbu kiekyje, o poziuryje i juos. Aciu, yra ka pamastyti
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2013 02 09, 17:46)
Ką nori pasakyti stiprus sąnarių skausmas (bet tik kojų kelių, kitų sąnarių neskauda kol kas). Taip pat, ką reiškia, jei dėl streso nuolat sustoja virškinimas, išsipučia pilvas? Dėkoju  4u.gif

Keliai sombolizuoja judejima i prieki. Skausmas reiskia pykti, pvz. del baimes kad judejimas sustojo ar atsirado kazkokiu kliuciu.
QUOTE
Кишечные газы символизируют воинственность. Если котел поставить на большой огонь, то при кипении из него пойдет пар. Кишечные газы подобны пару, который пахнет по-разному на различных стадиях варения. Чем больше человек спешит, тем больше газов у него образуется. Чем больше он в злобе мечется, тем неприятнее сопровождающий его запах.



QUOTE(Sidabrija @ 2013 02 10, 10:04)


Gal galetumete rekomenduoti kokios literaturos sia tema?

Jei skaitote rusu k., parasysiu jums AZ.

QUOTE(Algyte @ 2013 02 10, 16:31)

Tai tikriausiai reikalas ne darbu kiekyje, o poziuryje i juos. Aciu, yra ka pamastyti


4u.gif
Atsakyti
Gluosneli, o gal žodelį apie ausų ligas? Pavyzdžiui apie grybelines bakterijas, uždegimus blush2.gif
Atsakyti
Zmogaus kunas- makro kunas, sudarytas is mikro kunu- mikroorganizmu, kurie gyvena jo kune ir priklauso nuo seimininko minciu ir nuotaiku, nes neturi savo samones. Jei seimininkas pusiausvyroje, mikrorganizmai, gyvenantys jo kune irgi pusiausvyroje.
Bakterijos pradeda daugintis, plestis ir augti kai zmogus kaltina kitus, del to puola arba ginasi pats. Taip daro ir jo kuno bakterijos- musasi tarpusavyje.
Jei zmogus kaltina save - gauna virusini susirgima.
Grybeliai reikalingi tam, kad subalansuoti bakteriju ir kitu mikroorganizmu augima (isskiria chemines medziagas, kurios stabdo ju augima) is kazkuriu ju grupiu ir padaryti antibiotikai, taip pat jie pavercia dulkemis bakteriju lavonus, kurie lieka musio vietoje smile.gif grybeline infekcija (kai grybeliai sparciai dauginasi) buna tada kai zmogaus kunas labai uzterstas, kai pvz. bakterini susirgima gyde antibiotikais, persistenge su jais is baimes ir kunas nesusitvarko su shlakais. Shlakai lengvai pasisalina kai zmogus supranta del ko susirgo ir pripazista savo klaidas.
QUOTE
Таким образом, у кого имеется злоба борьбы с внешними врагами, тот зарабатывает бактериальное воспаление. Кто хочет одержать победу над самим собой, тот заболевает вирусной болезнью. А кто зол на всех, тот подхватывает и то, и другое. Медицина имеет в своем распоряжении сверхмощные антибиотики, которыми истребляются микробы, маломощные средства, которыми истребляются грибки, совсем слабые средства, которыми истребляются вирусы. Будь у нас сверхмощные средства для уничтожения также грибков и вирусов, смогли бы мы тогда остаться в живых?

Bet koks uzdegimas- tai pazeminimo pyktis. Ausu uzdegimas- zmogus jauciasi pazemintas ir pyksta del to, ka jam tenka girdeti.
Atsakyti
Mane labai domina moters nevaisigumo priezastis, kai akivaizdziu medicininiu sveikatos problemu nera.
Kazkur skaiciau, kad ta gali itakoti rysys su motina g.gif Mano santykiau su mama labai artimi ir glaudus, ir net nezinau, kaip juos reiketu keisti, jei tai galetu butu nevaisingumo priezastis g.gif Ar gali buti kokios kitos priezastys?
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2013 02 14, 14:02)
Mane labai domina moters nevaisigumo priezastis, kai akivaizdziu medicininiu sveikatos problemu nera.
Kazkur skaiciau, kad ta gali itakoti rysys su motina  g.gif Mano santykiau su mama labai artimi ir glaudus, ir net nezinau, kaip juos reiketu keisti, jei tai galetu butu nevaisingumo priezastis  g.gif  Ar gali buti kokios kitos priezastys?


Kaip tik šiandien perskaičiau, kad išsispręstų nevaisingumo problema, reikia daryti gerus darbus vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2013 02 14, 16:22)
Kaip tik šiandien perskaičiau, kad išsispręstų nevaisingumo problema, reikia daryti gerus darbus vaikams  4u.gif


Idomus variantas, apie toki nebuvau girdejusi. Gal galite paskayti, kur skaitete?
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2013 02 14, 15:03)
Mane labai domina moters nevaisigumo priezastis, kai akivaizdziu medicininiu sveikatos problemu nera.
Kazkur skaiciau, kad ta gali itakoti rysys su motina  g.gif Mano santykiau su mama labai artimi ir glaudus, ir net nezinau, kaip juos reiketu keisti, jei tai galetu butu nevaisingumo priezastis  g.gif  Ar gali buti kokios kitos priezastys?

Проблемa бездетности
arba ieskokit knyga lietuviu k.: LUULE VIILMA Dvasinė šviesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2013 02 14, 14:02)



o jūs darėtės visus įmanomus tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 02 09, 09:42)
Safyre, mes negalim nugyventi gyvenima uz kitus, net jei is salies matom geriau, suprantam geriau, mokam tai daryti geriau. Kiekvienas turi savo kelia ir turi ji praeiti pats. Del kitu mes galim melstis, bet tik tiek, kiek tai susije su mumis.
Mes galim paleisti savo tokias pat energijas, kad visumoj seimoje butu pusiausvyra. Mamai padesite tuo, jei pati sutvarkysite savo gyvenima, jei paciai viskas bus gerai tai ir mamai bus lengviau. Jos bent neslegs kaltes jausmas del vaiko. Aukotis negalima, nes jai nepalengves, o paciai bus blogai. Geris - kai gerai abiems pusems, auka nera geris.
Paleiskit mama. Tai nereiskia atsisveikinti ar isvaryti is savo gyvenimo. Laisve=meile. Kai paleidziam artima, galim matyti jo klaidas ir neteisti, nevertinti ji, ramiai i viska reaguojam, bunam laiku ir vietoje, padedam ten kur galim, nedarom jokiu nereikalingu veiksmu, nekenciame patys ir neapsunkinam savo gyvenima, nepritraukiam ir nekaupiam tu paciu energiju.  4u.gif

sunku su tuo paleidimu. ar paleisti reiskia jaustis maziau atsakinga uz kito, kad ir koks artimas jis bebutu, gyvenima (mano atveju mamos)? as kazkaip biski jauciuosi atsakinga. bet kuriuo atveju mintis, kad negalim uz kitus nugyventi ju gyvenimo islaisvina.
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2013 02 15, 09:59)
Idomus variantas, apie toki nebuvau girdejusi. Gal galite paskayti, kur skaitete?


Astrėja "Antropoteosofija IId." Ir pirmoje dalyje, kažkiek apie tai buvo. Bet kokiu atveju antros dalies nesuprasite, neperskaitę pirmos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 17 vasario 2013 - 08:09