Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -12

QUOTE(Sidabrija @ 2013 01 30, 11:22)
4u.gif

Pries metus paaiskejo, kad turiu problemu su skydliauke. Vieno hormono gamina per daug. Gydytoja diagnozeje israse, kad gali buti hipoterioze ar tiroiditas.

Gyvenu Britanijos salyne, ir pries menesi teko lankytis pas viena moteri, besidomincia ezoteriniais ir pan dalykais. Ji pasake, kad gyvenant salose labai isbalansuojama hormonine sistema, gali sutrikti skydliaukes veikla.

Kas galejo itakoti issivystyma sitos mano bukles? Negi tai negrazinama (gydytoja sako, kad vaistus vartoti teks visa gyvenima)?  verysad.gif

Dekoju uz nuomones

Hipoterioze reiskia, kad hormonu skydliauke gamina per mazai g.gif
Kaip bebutu skydliauskes disfunkcija reiskia, kad zmogui truksta normalaus bendravimo ir dvasines ramybes, zmogus del kazkokiu priezasciu negali buti pats savimi ir negali issakyti tai ka jaucia ir galvoja.
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2013 02 02, 19:56)
o kaip yra su silpstančia klausa ir kurtumu. ax.gif

Nenoras arba baime girdeti,
kurtumas- paklusnumo problema, labai paklusniems tevams gali gimti kurcias vaikas, nes taip jis isreiskia savo protesta pries per dideli paklusnuma, nes nori likti savimi.
Atsakyti
dar tik skaitysiu visas buvusias temas, nes neturiu laiko tai taip imti ir suskaityti per kartą, tai gal kam nors būtų nesunku jau dabar pakomentuoti apie anginą? Šiaip tas žmogus kaip ir sveikas, nieko negaliu pasakyti, tik anksčiau labai riebiai ir dar aštriai valgydavo. Dabar užsiėmęs sveika mityba, sportu, bet vistiek, jei tik prašala kojas ar šiaip, tai gali susirgti baisia pūliuojančia angina, o ir dažnai jam nuo šaltesnio oro paskaudena gerklę, labai erzina nemalonus kvapas gerklėje. Jo odontologė sakė, kad ir seilės pas jį tirštos, kaupiasi greičiau apnašos. Ką daryti? pagalvojau rašydama, kad gal su keiksmais tai susiję, kai būna keikiasi, bet žinau daug daugiau besikeikiančių žmonių ir jiems taip nenutinka.

Ir dar labai rūpi sužinoti apie pigmentines dėmes, apgamus. Kodėl dalis žmonių būna švaria švaria oda, praktiškai nė taškelių neturi, o kiti tokie tarsi dievo apleisti, numarginti?

Ačiū, jei kas pasisakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zabyte: 06 vasario 2013 - 11:49
Man dar kilo klausimukas: kaip gėdos jausmas įtakoja sveikatą. tarkim, aš gėdijuosi savo darbo ? Kaip tai galia atsiliepti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal pakomentuotumet su kuo susije sprando, kaklo peciu bedos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 02 07, 19:46)
Sveikos,

gal pakomentuotumet su kuo susije sprando, kaklo peciu bedos?  g.gif

kiek zinau, su siom vietoj susijes stresas, nuovargis, pergyvenimas del kazko, (ne)dideli isgyvenimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 02 06, 12:48)
Ir dar labai rūpi sužinoti apie pigmentines dėmes, apgamus. Kodėl dalis žmonių būna švaria švaria oda, praktiškai nė taškelių neturi, o kiti tokie tarsi dievo apleisti, numarginti?



QUOTE(Metaxxxa @ 2013 02 06, 14:32)
Man dar kilo klausimukas: kaip gėdos jausmas įtakoja sveikatą. tarkim, aš gėdijuosi savo darbo ? Kaip tai galia atsiliepti? smile.gif

Pacituosiu daug, nes apie apgamus cia pat:
QUOTE
Стыд являет собой энергию смерти.

Человек, испытывающий стыд и его не высвобождающий, умерщвляет себя. Человек стыдливый и застенчивый наполовину мертв. Стыд, если его не высвободить, оборачивается пристыживанием. Пристыживание есть убийство. Пристыживание самого себя есть самоубийство. Пристыживание ближнего есть убийство ближнего. Вместо пристыживания высвободите чувство стыда и вместо умирания начинайте ЖИТЬ.

Если Вы будете подкалывать пристыженного человека, подзуживать да высмеивать, он даст волю своему желанию отомстить, уничтожить, убить. Поэтому не касайтесь позорных пятен. Пигментные пятна – клеймо позора. Вероятно, Вам известно на собственном опыте, сколь легко повреждаются родимые пятна и сколь обильно кровоточат. Это указывает на то, сколь быстро стыд способен превратиться в месть. Особенно важно знать, что пигментные пятна нельзя ковырять ногтями. Ноготь являет собой энергию видения мира. Чем хуже человек видит, тем толще у него ногти, и тем сильнее он желает переделать плохое в хорошее. Особенно же агрессивно он настроен по отношению к тому, что особенно плохо, и потому его ногтям не дают покоя особенно темные родимые пятна. Потемневшая от повреждения родинка при повторном повреждении способна разрастись в раковую опухоль. В противном случае человек, охваченный жаждой мести, сделался бы человекоубийцей.

Gedos jausmas taip pat uzmusa jausmus. Jei geda matyti- silpnes regejimas, geda klausyti- klausa, geda sakyti - isdzius burna smile.gif
Darba simbolizuoja virskinimo sistema, pvz. jei geda rodyti savo darbo rezultatus, zmogu kankins viduriu uzketejimas.

Angina:
QUOTE
Больные гланды – это своего рода уши нереализованного самопознания человека, его нереализованного эго. Если человек знает что-то, имеет право высказать свое мнение. Если имеет право выражать что-то голосом, тогда у него гланды здоровы. А если у ребенка нет права ни кричать, ни повышать свой голос, просто высказать то, что он тоже знает, тогда насколько это не разрешено, настолько и заболят гланды. В минуту отчаяния начинается ангина, типичная болезнь детей и подростков.
Здоровые гланды – это как бы уши человеческого самосознания. Если человек прислушивается к своему внутреннему голосу и поступает в соответствии с ним, миндалины у него в порядке.


Papildyta:
QUOTE(Algyte @ 2013 02 07, 20:46)
Sveikos,

gal pakomentuotumet su kuo susije sprando, kaklo peciu bedos?  g.gif

kokios bedos?
siaip tai super reiklumo sritis..
QUOTE
Матери и вообще женщины гордятся собой, когда им удается полностью выложиться и продемонстрировать, сколь они выносливы как душевно, так и физически. Сверхтребовательность вызывает у женщин недуги заплечья, которые могут проявиться еще в юности и сопровождаются болевыми ощущениями. Поскольку в этой области жизненно важных органов нет, то на недуг особого внимания не обращают. Малоподвижность шеи, как правило, сопровождается головной болью, и у человека развивается привычка употреблять болеутоляющие средства. Что хуже всего - это считается нормальным. Если человек мужественно упорствует в своих ошибках, то боль превращается в тупую нечувствительность, вслед за чем руки становятся немощными. Лишь тогда женщина-труженица позволяет себе сделать передышку и, если задумывается, то понимает, что дело худо. Если же и лекарства не помогают, женщина снова хватается за работу - лучше боль, чем сидеть сиднем. Но ее тело считает иначе. Освобождение сверхтребовательности в этом случае является работой нелегкой, однако плодотворной.
Atsakyti
Gluosniukai, aukselis Tu 4u.gif Vienas prie vieno informacija. Sveikatytės pačiai už pasidalinimą 4u.gif
Atsakyti
Gluosni, apie kaklo, pečių problemas tai super pasakyta.Pati kryptis visada gerai pamąstymui. Taip gavosi, kad sudėliojau, kas ir nuo ko, o štai ir aprašymą radau. Jei kam įdomu, pasidalinsiu-tiesiog esu baisiai reikli sau vienoje srityje. Bendravome, atlošiau galvą, o atgal ir nepavyko jos be skausmo sugrąžinti. Bandžiau prisiminti, kas per mintis, bet nesigavo, tik šiandien ,,atkasiau". Ir tai sena problema, menu,kai masažuotoja tą vietą minėjo, pati jaučiu,kad ten sustingę raumenys.
Atsakyti
o kaip liga liecia ja serganciojo artimuosius? koks tai signalas artimiesiems?
Atsakyti
Safyre, mes negalim nugyventi gyvenima uz kitus, net jei is salies matom geriau, suprantam geriau, mokam tai daryti geriau. Kiekvienas turi savo kelia ir turi ji praeiti pats. Del kitu mes galim melstis, bet tik tiek, kiek tai susije su mumis.
Mes galim paleisti savo tokias pat energijas, kad visumoj seimoje butu pusiausvyra. Mamai padesite tuo, jei pati sutvarkysite savo gyvenima, jei paciai viskas bus gerai tai ir mamai bus lengviau. Jos bent neslegs kaltes jausmas del vaiko. Aukotis negalima, nes jai nepalengves, o paciai bus blogai. Geris - kai gerai abiems pusems, auka nera geris.
Paleiskit mama. Tai nereiskia atsisveikinti ar isvaryti is savo gyvenimo. Laisve=meile. Kai paleidziam artima, galim matyti jo klaidas ir neteisti, nevertinti ji, ramiai i viska reaguojam, bunam laiku ir vietoje, padedam ten kur galim, nedarom jokiu nereikalingu veiksmu, nekenciame patys ir neapsunkinam savo gyvenima, nepritraukiam ir nekaupiam tu paciu energiju. 4u.gif
Atsakyti
Ką nori pasakyti stiprus sąnarių skausmas (bet tik kojų kelių, kitų sąnarių neskauda kol kas). Taip pat, ką reiškia, jei dėl streso nuolat sustoja virškinimas, išsipučia pilvas? Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
[quote=Algyte,2013 02 07, 20:46]
Sveikos,

gal pakomentuotumet su kuo susije sprando, kaklo peciu bedos? g.gif
man asmeniškai tai susiję su mezgimu ir besaikiu sėdėjimu prie kompo.(nepyk,to netaikau tau asmeniškai)

gluosni ačiū 4u.gif
Atsakyti