Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(Oksanik @ 2012 10 02, 21:21)
Ar butini tie stiklainia daiginimui? Geriau daiginasi nei ant merliuko?


Na, kad būtini - niekur neradau parašyta, bet, kad palengvina daiginimą - tai tikrai ax.gif

QUOTE(Shoeaholic @ 2012 10 03, 08:26)
claries, uzpavydejau sulciaspaudes...  dry.gif


taigi pas mane Kuvings, o ne Hurom, bet, iš esmės, tas pats principas.
Galvoju dabar tik, ar spaus ji man želmenų sultis, ar nepaskubėjau įsigyt, gal reikėjo kokią Green Star imti g.gif
O Tu irgi jau, ko gero, pribrendai sulčiaspaudei - kiek su maišiukais vargsi dar doh.gif smile.gif
(ypač, kai taip dažnai geri migdolų pieną)
Atsakyti
Nu ne 'modelyje' esme. Ale vel agregatas - dar nepribrendau, tik pavydziu tyliai biggrin.gif doh.gif

O del green staro, nzn... Man kazkas sake, kad riesutus nelabai ten ji traisko... Reikia video pasiknisti gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 10 03, 08:26)
Claries, uzpavydejau sulciaspaudes...  dry.gif

KAIP PAPRASTA...


oooo nu tai cia pasaka wub.gif Ta peina tai suprantu kur naudoti, o tuos tirscius? Gaminti saldzius patiekalus? g.gif
O ta sulciaspaude, tai Kurvings ar Hurom? g.gif
Atsakyti
o jums nepucia pilvo nuo to ,,zalio maisto". As jau senokai maitinuosi koks 80 proc RAW, vasara beveik 100 proc, ziema 80 proc biggrin.gif Kai tas maistas kiek apdorotas - tai nieko, kalbu apie ziema, nes tada norisi kazkiek karsto maisto ir to putimo kazkaip nejauciu. Bet jei prasideda tikra zaliavalgyste, vasara ir rudeni - tai siaubas.. bijau darbe bebut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 03 spalio 2012 - 10:48
Aciu merginos kad pasidalinot 4u.gif buciau jau nupirkus kuriuos nors ar is rimi ar is maximos doh.gif maciau ir as tuos is zaliavalgio parduotuves, tai jau paskutine viltis kad bent sios digs rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 10 03, 09:26)
Claries, uzpavydejau sulciaspaudes...  dry.gif

KAIP PAPRASTA...

geras bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos...
daiginuosi (pirma karta) grikius, dygsta po truputį, darysiu granola ax.gif

Šiandieną kaip tik spaudžiau taip migdolų pieną, tikrai paprasta. O va, iš tirščių visuomet darau tokius saldainiukus rutuliukus, arba ale su sezamais chalva... Skanumėlis, neišpasakytas...

Dėl daiginimo ir stiklainėlių. Toje nuorodoje, kur trys stiklainėliai tokia kaina, tai doh.gif Na nežinia, kiek uždirbti reikia, kad sau tai leisti ax.gif Man kuo puikiausiai tam reikalui tarnauja yprasti stiklainiukai g.gif

Mergaites, kokias sėklas, kruopas ar kažką galima daiginti iki pirmų lapelių ir valgyti tuos lapelius su sėkla? Ar čia galima viska taip daiginti? g.gif
Atsakyti
Sveikos
braskel, parodyk kaip daigini?
Atsakyti
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 10 01, 18:34)
Dribsniai yra ne zaliavalgiskas 'reikalas', reikia deti daigintas avizas.

Stiklainiukai ir padeklai atlieka skirtingas funkcijas  4u.gif

O kur perkat gyvas avizas, aš kolkas kurias pirkau ustukiu malūno,tai buvo negyvos;(
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2012 10 03, 20:48)
Sveikos
braskel, parodyk kaip daigini?

Aš panašiai kaip čia daiginu, video yra:
http://www.alfa.lt/s...009-09-15_08-00
Susiradau kuo pailgesnį stiklainiuką, merkiu sėklas ar tai, ką ruošiuosi daiginti, mirkau, po to vandenį nupilų ir arba per sietelį, arba uždedų/užrišu su marle/bintu kakliuką, stiklainiuką statau 45 laipsnių kampu ir daiginu, įdieną 2 ar 3 kartus perplaunant... Žodžiu, video ten gan išsamiai viskas paaiškinta.
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2012 10 03, 12:44)
o jums nepucia pilvo nuo to ,,zalio maisto".

Nea, tik pirmą mėn., kol organizmas įprato, o po to čiki bigsmile.gif

Pamačiau tą sulčiaspaudę (pirmą kartą tokį stebuklą) ir vos nenumiriau kaip aš jos noriu doh.gif bet ir kaina kandanti.. ech, bet daiktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2012 10 03, 14:07)

Šiandieną kaip tik spaudžiau taip migdolų pieną, tikrai paprasta. O va, iš tirščių visuomet darau tokius saldainiukus rutuliukus, arba ale su sezamais chalva... Skanumėlis, neišpasakytas...



O kokia sulciaspaude pas tave? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2012 10 04, 08:05)
Aš panašiai kaip čia daiginu, video yra:
http://www.alfa.lt/s...009-09-15_08-00
Susiradau kuo pailgesnį stiklainiuką, merkiu sėklas ar tai, ką ruošiuosi daiginti, mirkau, po to vandenį nupilų ir arba per sietelį, arba uždedų/užrišu su marle/bintu kakliuką, stiklainiuką statau 45 laipsnių kampu ir daiginu, įdieną 2 ar 3 kartus perplaunant... Žodžiu, video ten gan išsamiai viskas paaiškinta.


aš irgi taip pat daiginu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti