Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės vadovės

QUOTE(mažutytė @ 2013 09 06, 21:50)
Jūs kokiam mieste ieškote?

Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Ar kuri darete klases valandele apie draugiskuma?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 09 07, 13:02)
Ar kuri darete klases valandele apie draugiskuma?

čia manau labia tiktų iš anksto pasidaryti slapto draugo žaidimą - duodat vaikams išsitraukti klasiokų vardus , tik kad jie neišsiplepėtų, ir pvz kokią savaitę laiko reikia rodyti visaip kaip dėmesį tam draugui, kurio vardą išsitraukė.... na ir paskui per klasės valandėlę galite aptarti, kaip sekėsi, kokiais būdais rode tą dėmesį, ar visi atspės, kas juo globojo....

pamenu, kadaise dariau tokią anketą apie klasės draugus: kas tavo geriausias draugas? kas klasės lyderis? kam paskolintum .....? ką pasikviestum į gimtadienį ir t.t.? bet jau nebepamenu, kaip galiausiai susisumuoja visi rezultatai.... kažkaip tokiu būdu išrenkamas populiariausias vaikas klasėsje ir nemėgiamiausias.... galima aptarti , kuo tas populiariausias išskirtininis, ir ko trūksta tam nepopuliariam draugui ir pan....

aš dar taip ir nepadariau to žaidimo su siūlo vyniojimu aplink pirštą, bet sakiau galutiniame rezultate galima tuos siūlų gabaliukus surišti į vieną bendrą ,,klasės draugiškumo" siūlų kamuoliuką.....

Atsakyti
Patarkite, kaip išrinkti klasės seniūną. Kai klasės paklausiau, kas norėtų į seniūnus, visi tylėjo. gal tiktų kokia apklasusa, o gal yra koks žaidimas. Aš jų dar nespėjau pažinti, turiu penktokus, tik pirmą savaitę.

Atsakyti
QUOTE(akine @ 2013 09 08, 23:58)
Patarkite, kaip išrinkti klasės seniūną. Kai klasės paklausiau, kas norėtų į seniūnus, visi tylėjo. gal tiktų kokia apklasusa, o gal yra koks žaidimas. Aš jų dar nespėjau pažinti, turiu penktokus, tik pirmą savaitę.

mes rinkom ,,primityviai"- pasiūlė tris kandidatus patys, paskui balsavo keldami rankas, du kartus balsuoti negalima. du žmogiukai surinko po vienodai balsų, tai davėm mergaitei pirmenybęs, nes ir taip buvau prisiklausinėjusi iš buvusios pradinių klasių mokytojos, kad ji klasės lyderė, o berniuką paskyrėm pavaduotoju- niekas neprištaravo.... o skirstantis kitas pareigas, kažkaip labia šauniia patys visur siūlėsi - tik žiūrėsim, kaip jiems seksis vykdyti tas pareigas 4u.gif

o visko ko čia buvau prisirankiojusi iš Jūsų, net nebuvo kada įgyvendinti, nes skyrė visgi tik vieną, o ne dvi pamokas su klase pirmąją dieną, taip kad gavosi vertimasis per galvą, o ne kažkokie gražūs žaidimukai doh.gif išdalinau ,,tortuką", suklijavo obuoliukus ir paskui jau skubotas popierizmas doh.gif berniukus kelis jau įsidėmėjau, o mergaitės dar man visos vienodos biggrin.gif daviau ženkliukus su vardais, bet kad nenešioja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 08 rugsėjo 2013 - 23:13
QUOTE(akine @ 2013 09 08, 22:58)

Mano dešimtokai, ir tai tyla mirtina bet kokiais klasės organizaciniais klausimais. Šiais metais turime klasės valandėlę tvarkaraštinę, tai teks susitikinėti dažniau.... Bet kaip juos prakalbint ir išjudint - praradau bet kokią viltį... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(akine @ 2013 09 08, 22:58)

Mano irgi penktokai. As paklausiau kas buvo pernai, viena mergaite pakele ranka ir paklausiau ar sutiktu buti ir siemet. Taip ir isrinkome biggrin.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau, kad pas Jus įsibraunu.
Tiesiog rašau bakalauro darbą ir labai reikia, kad mano apklausoje sudalyvautų mokyklinio amžiaus vaikai, jaunimas smile.gif Tad jei nesunku gal galite savo mokinukų paprašyti sudalyvauti mano apklausoje, štai nuoroda www.manoapklausa.lt/apklausa/487492304/

Planavau apklausą atlikti nuėjus į kokią mokyklą, bet taip nutiko , kad turiu gulimą režimą, stengiuosi išsaugoti savo mažuliuką dar pilvelyje. Būsiu labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nelabai mano klausimas su klase susijęs, ale apie mokyklą smile.gif - kur vykstate Mokytojo dienos proga? Spektaklin nenorime, nes rajone kažkas su tuo bus šventės metu.
Norėjo edukacinės Kaune Perkūno name - negali tą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 09 13, 10:24)
Nelabai mano klausimas su klase susijęs, ale apie mokyklą  smile.gif  - kur vykstate Mokytojo dienos proga? Spektaklin nenorime, nes rajone kažkas su tuo bus šventės metu.
Norėjo edukacinės Kaune Perkūno name - negali tą dieną.

Mes tai niekada niekur nevykstame biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti