Na stai jos ir atejo [smiley=000179.gif] Savijauta tragiska,galva sukasi [smiley=000133.gif],nuotaika baisi [smiley=bur2.gif]. Kaip jus istveriat menesienas? Kokiu priemoniu imates nuo skausmo? O gal turit koki recepteli,kaip save palepinti,kad tas siaubas nebutu pirmam plane? [smiley=crazyhot.gif]
Oi mamulia kaip tau nepasiseke, as tai dar nesulaukiau sio "dziaugsmo"
o pries nestuma geriausiai (po greitukes) mane vadavo Ibuprofenas 400mg doze kas dvi valandas pirma diena, ir veliau reciau. Daugiau niekas.
Kazkas siule man eit pasportuot, bet kur jau ten eisi sportuot, kai nuo lovos sunkaii beatsikeli.
o pries nestuma geriausiai (po greitukes) mane vadavo Ibuprofenas 400mg doze kas dvi valandas pirma diena, ir veliau reciau. Daugiau niekas.
Kazkas siule man eit pasportuot, bet kur jau ten eisi sportuot, kai nuo lovos sunkaii beatsikeli.
Paskaiciau temos pavadinima, galvoju, jezusmarija, kokia cia romantika ;D ;D ;D Galvojau, gal cia jau eilem kas rasyt prades, nusiteikiau ir as taip lyyyyriskai, o jus cia pasirodo:-X Ir pridet nieko negaliu, anei eilem anei proza, seniai tokias turejau, neatsimenu, kaip atrodo ;D
Noa,smagu matyt [smiley=heart.gif]Nieko,ne uz kalnu ir tau ta 'romantika' [smiley=hah.gif]
Nda... baisiai nemaloni ta romantika, po teisybei... Kai gimdai ir pilva skauda, tai nors zinai uz ka, o cia - siaip sau, uz nieka
Ir dar PMSai visokie priedo, oooooi

Siandien 10 men maziukei, vis maitinu, tai nesulaukiu dar tos romantikos. Kartais pasijuokiam su vyru, kad tikraiusiai netyciukas gausis

PMS - protingu minciu sindromas, taciau as bunu labai nervinga tuo metu, nesutramdomai... Viskas atrodo juodom spalvom, viskas nemiela, jautrumas nezmoniskas, krutis skauda, pilva drasko, svoris auga... Va kur problema. Zinau yra ir vaistu ir arbateliu specialiu, bet ko tai nepadeda. Kai prasideda "menesienos" visi sie nepatogumai praeina, bet kaip valdyti ta PMS dar neisgalvojau...
aš rašiau jau vienam skyrelyje, kad labai padeda prieš PMS ir jo pradžioj papildas 'Ovuliavitas", dabar pati naudoju-kitas reikalas ;)...dar , rašoma, kad reikėtų vengti sūraus, aštraus maisto, alkoholio, ai, ir daugybė visokių kitokių apribojimų
:-/
:-/
Ovuliavitas: kokia jo sudetis? Ar nekenkia kam nors? Kada gerti?
Na va, pagaliau ir as sulaukiau tos vadinamos "romantikos" ;D
O sulaukiau praejus lygiai 7 menesiams po gimdymo :
Ojei, ojei kokia savijauta, jau seniai buvau pajutus ka tai reiskia.
O dar tie karsciai kaip tik sutapo.... :-/
O sulaukiau praejus lygiai 7 menesiams po gimdymo :

Ojei, ojei kokia savijauta, jau seniai buvau pajutus ka tai reiskia.
O dar tie karsciai kaip tik sutapo.... :-/
Man padejo Mastodynon homeopatiniai lasiukai.
mano menesienos kaip kada, dazniausiai skauda tik krutine, bet jei jau ir pilvas uzeina, tada jauciuosi visiskas ligonis ir be papilves sildymo neapsieinu :-/ po paskutiniu menesiniu prisipirkau visokiu raminanciu arbatu, nes butent paskutiniosios buvo baisiai skausmingos :'( tik gavosi taip, kad pavartoti tu arbateliu teks dar negreitai ;D