QUOTE(Chikipiki @ 2012 08 28, 07:25)
Sveikute, jau sulaukiau.. OMG kokie stiprus, senai tokiu neturejau. Pila kaip is kibiro..

NT gadinau, rode kazka, bet po kiek laiko pasidare ballta balta, tai galvuoju kad kazkas bande kabintis bet nesekmingai..
Oj kaip gaila, laikykis ir nenuleisk nosies, bandysim is naujo kartu nes ir man 4cd.
As tai si cikla labai nusiminiau kazkaip daug tikejausi ir vel nieko
QUOTE(pink peony @ 2012 08 28, 07:26)
Labas is ryto

mane neramina zema temp antros fazes
Paziurejau tavo praita grafikiuka, kad nesi is tu karstuju mergaiciu, tai gal tavo organizmui tai yra normalu
QUOTE(seemle @ 2012 08 28, 07:57)
O as nukritau, jau aip vakar vakare prasiau, kad tik nenukrisciau

ir nukritau.
Na bet turiu vilti, nes:
1. matavausi beveik 3val. anksciau nei iprastai.
2. Pilvo apacia maudzia ne taip astriai kaip pries mm, bet kaip per ovuliacija - bukai.
Tai kad kristi tau dar gerokai per anksti, tau dar tik kilti ir laikytis ten aukstai
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 28, 08:25)
labas rytas mielosiios

Mano Bt
http://tevu-darzelis...607@1208084c45d
nebedaug liko laukti . Krutine jau isiputusi , skauda .Sy menesi esu didziausias ligonis , viskas skauda

viena diena galva taip skaudejo kad asaros net kaupiasi, Vakar ryte pilva raize kaip su peiliais, o ant vakaro durti krutine pradejo , kai giliau ikvepiu .
Man praita menesi buvo visi tavo isvardinti pozymiai, kurie atsirado iskarto po O. Is pradziu pradejo skaudeti pilvo apacia, atrodo, kad kas su peiliu bado, paskui pradejo durti
papukus irgi lyg su peiliu kas durstytu, o galu gale ir speneliai pasidare jautrus. Taip kad nezinau kas man ten buvo nes atejus mmm visi pozymiai dingo
Linkiu tau nesulaukti mmm
Prisiziurejau daug grafikiuku, bet jau pamirsau kuris kurios taigi visoms siunciu po