Labas visoms termometru draugems
QUOTE(pink peony @ 2012 08 27, 18:21)
O del folio vartojimo vyrams, tai nezinau, kuom jiems jie padeda?
As girdejau, kad spermiuku kokybe gerina, del apsigimimu kazkaip. Blogiau gi nebus
QUOTE(irena1987 @ 2012 08 28, 16:51)
gaila , kita savaite i lt skrisiu , bet tai bus ciklo pradzia tik kokia 5CD tai o busiu tik savaitele .
Na nieko po atostogu , bandysiu cia kreiptis i spec , bet kaip drauge man sake jai tyrimus pradejo daryt tik kai praejo 9 men , po perisleidimo .. tai man dar 3 men reiketu laukt ..
Jei bus 5 cd, tai dar tinkamas laikas LH, TSH, FSH, Testo, E2, SBGH tyrimams, sie daromi ciklo pradzioj, 3-5 cd, o PRL ir PRG daromi 7dpo, tai tik du butu belike, gal nenuskausmins labai ten jusu...
Rutguda, pavyyydziu tau del artejancios O...as jau pakilau, todel taip tikiuosi kad irgi sulauksiu O, nors ir velyvos...nors jau velokai, bet OT turiu uzsipirkus, jauciu leksiu pabandyti ir as

Pasirodau:
mano BT
Diskutavot del giniu nuomones del BT matavimo, as irgi su tuo susiduriau. Persasi tik viena nuomone, kad BT vadinama
atgyvena viena tam, kad dazniau pas ginius lankytusi planuojancios, o kiekvienas apsilankymas kazkam yra naudingas, tik ne klientems aisku